Prie tų vaistų, kurie įsigyjami tik su receptais, reikia turėti rceptą.
O su visais kitais, nuo skausmų ir pan, kažkur skaičiau, kad turi būti naujos, nepraplėštos pakuotės. Nors aš vežiausi ir palaidus lapelius, bet niekam ten nekliuvo.
beje, gal kas zinot kiek snapso galima i europa parsivezt? zinau kad stipriuju litras. cia viskas aisku. o jei is duty free? gal daugiau galima? pernai labai sirdi skaudejo, kad tik viena buteli jack daniels parsitempiau 1.75l uz 29$ klausem pardaveju duty free, tai jie sake nezino tiksliai, tik paprikolino kad mums parduoti gali kad ir visa deze, tik ar praeisim su ja europoj kitas klausimas
man dar idomu pasidare su adresu kuri irasyt reikia registruojantis nuvykus i jav. kadangi musu adresas keisi kas savaite nes keliaujantys atrkcionai tai negi reik pastoviai rasyt reportus apie besikeicianti adresa, ar gal tiesiog uzteks oficialaus imones adreso?
man dar idomu pasidare su adresu kuri irasyt reikia registruojantis nuvykus i jav. kadangi musu adresas keisi kas savaite nes keliaujantys atrkcionai tai negi reik pastoviai rasyt reportus apie besikeicianti adresa, ar gal tiesiog uzteks oficialaus imones adreso?
Gal kas nors bandė daugiau nei bloką vežtis? Jeigu bloką išardysiu į pakelius ir po visą lagaminą išmėtysiu, tai gal jie ten neskaičiuos 10 ar daugiau pakelių veži?
Galima jau nuvykus i USA keisti kontrakta ir susitrumpinti darbo laika? T.y. jei kontrakte mano laikas yra iki rugsejo 10 d, ar galiu ji susitrumpinti iki rugpjucio 27d? Cia reiktu i PLC rasyt ar eit is karto pas darbdavi?
Galima jau nuvykus i USA keisti kontrakta ir susitrumpinti darbo laika? T.y. jei kontrakte mano laikas yra iki rugsejo 10 d, ar galiu ji susitrumpinti iki rugpjucio 27d? Cia reiktu i PLC rasyt ar eit is karto pas darbdavi?