Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

QUOTE(tbag1992 @ 2012 05 26, 12:49)
norejau paklaust kaip su vaistu vezimusi i jav? ar galima veztis ir ar reik deklaruot, ta prasme eit per raudonaji kolidoriu? smile.gif

Mane ir domina šis klausimas unsure.gif Kaip ten su antibiotikais ?

Ir sėkmės iškeliaujantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2012 05 28, 23:41)
Mane ir domina šis klausimas  unsure.gif  Kaip ten su antibiotikais ?

Prie tų vaistų, kurie įsigyjami tik su receptais, reikia turėti rceptą.
O su visais kitais, nuo skausmų ir pan, kažkur skaičiau, kad turi būti naujos, nepraplėštos pakuotės. Nors aš vežiausi ir palaidus lapelius, bet niekam ten nekliuvo.
Atsakyti
QUOTE(laimuxx @ 2012 05 24, 20:14)
beje, gal kas zinot kiek snapso galima i europa parsivezt? zinau kad stipriuju litras. cia viskas aisku. o jei is duty free? gal daugiau galima? pernai labai sirdi skaudejo, kad tik viena buteli jack daniels parsitempiau 1.75l uz 29$ biggrin.gif klausem pardaveju duty free, tai jie sake nezino tiksliai, tik paprikolino kad mums parduoti gali kad ir visa deze, tik ar praeisim su ja europoj kitas klausimas biggrin.gif

veziausi du Jack'us po 1.75l, tai neuzkliuvo niekam biggrin.gif
Atsakyti
man dar idomu pasidare su adresu kuri irasyt reikia registruojantis nuvykus i jav. kadangi musu adresas keisi kas savaite nes keliaujantys atrkcionai tai negi reik pastoviai rasyt reportus apie besikeicianti adresa, ar gal tiesiog uzteks oficialaus imones adreso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2012 05 29, 13:30)
man dar idomu pasidare su adresu kuri irasyt reikia registruojantis nuvykus i jav. kadangi musu adresas keisi kas savaite nes keliaujantys atrkcionai tai negi reik pastoviai rasyt reportus apie besikeicianti adresa, ar gal tiesiog uzteks oficialaus imones adreso?  g.gif

Kiek žinau, tokiais atvejais ir reikia rašyt įmonės adresą.
Atsakyti
QUOTE(automatica @ 2012 05 30, 08:56)
Kiek žinau, tokiais atvejais ir reikia rašyt įmonės adresą.

As tai parasiau imones adresa, bet man atmete, raso kad negalima imones adreso rasyt
Atsakyti
O neturint 21 galima bloką cigarečių vežtis?
Atsakyti
QUOTE(trololololo @ 2012 06 03, 11:11)
O neturint 21 galima bloką cigarečių vežtis?

galima, nes tik alkoholis nuo 21m smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandė daugiau nei bloką vežtis?
Jeigu bloką išardysiu į pakelius ir po visą lagaminą išmėtysiu, tai gal jie ten neskaičiuos 10 ar daugiau pakelių veži?
Atsakyti
Galima jau nuvykus i USA keisti kontrakta ir susitrumpinti darbo laika? T.y. jei kontrakte mano laikas yra iki rugsejo 10 d, ar galiu ji susitrumpinti iki rugpjucio 27d? Cia reiktu i PLC rasyt ar eit is karto pas darbdavi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 06 04, 17:21)
Galima jau nuvykus i USA keisti kontrakta ir susitrumpinti darbo laika? T.y. jei kontrakte mano laikas yra iki rugsejo 10 d, ar galiu ji susitrumpinti iki rugpjucio 27d? Cia reiktu i PLC rasyt ar eit is karto pas darbdavi?  unsure.gif

Iš karto pas darbdavį smile.gif jei darbdavys sutiks gražiai išleisti, apsieisit be jokių popierizmų...
Atsakyti
Sveiki:}
Norejau pasiteiraut Jusu del vaistu.Ar galima vestis atskirus tuos lapelius vaistu ir ar galima rusiskus?
Aciu:}
Atsakyti