Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

Sveiki,
Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt doh.gif Kaip manot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toliai @ 2012 04 03, 11:28)
Sveiki,
Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt  doh.gif Kaip manot? unsure.gif

jei sena svajone tai ir nenuleisk ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei antrus metus vaziuoju i USA, tai man tebegalioja senasis SSN, ar nuvaziavus reiks nauja darytis? smile.gif
Atsakyti
Galios senas, nes jį išduoda visam gyvenimui.
Atsakyti
Jau taip nesiseka man su darbais.. Buvau susiradęs darbą, viskas buvo kaip ir gerai, buvom pasirašę Iceo sutartį, bet kai paprašiau, kad pasirašytų naują Intrax sutartį, kažkur pradingo ir jau nuo sausio mėnesio negaunu jokių žinių iš jų... Buvau susiradęs kitą darbą, bet Intrax atmetė, teikdami, kad netinkamas darbas.. Nebežinau ką ir bedaryt.. Gal kas galit pasidalinti kontaktais, darbdavių, kuriuos atmetėt? Arba žinot kas dar ieško darbuotojų? Nes kiek dabar besiųsčiau laiškų, gaunu atsakymą sorry we are full...
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2012 04 03, 14:40)
Jei antrus metus vaziuoju i USA, tai man tebegalioja senasis SSN, ar nuvaziavus reiks nauja darytis?  smile.gif

Tai savotiskas "asmens kodas" amerikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2012 04 02, 23:59)
Akademinės pažymos reikia (pažymiai, vidurkiai ir pan) kai jau gauni DS formą ir pildai DS160 vizai. Tų dokumentų reikia einant į ambasadą.

aa... doh.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toliai @ 2012 04 03, 11:28)
Sveiki,
Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt  doh.gif Kaip manot? unsure.gif

investuoti verta, patariu bandyt..nemanau, kad pasigailesi smile.gif
Atsakyti
PLC nieko nepranešė, bet kiek žinau reikia turėti ir neteistumo pažymą. Ji yra išduodama berods tik lietuvių kalba, tai ar ją reikia versti į anglų kalbą? O jei taip, tai kas turi patvirtinti jos autentiškumą išvertus?
Atsakyti
QUOTE(justdoit @ 2012 04 03, 19:32)
PLC nieko nepranešė, bet kiek žinau reikia turėti ir neteistumo pažymą. Ji yra išduodama berods tik lietuvių kalba, tai ar ją reikia versti į anglų kalbą? O jei taip, tai kas turi patvirtinti jos autentiškumą išvertus?

nereikia tureti jokios pazymos, jei nesi teistas, bet jei buvai - tuomet jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voyagee: 03 balandžio 2012 - 19:11
Pagaliau DS forma.. smile.gif
Atsakyti
kas balandzio 11d i ambasada? ax.gif
Atsakyti