Sveiki, Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt Kaip manot?
Sveiki,
Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt Kaip manot?
Jau taip nesiseka man su darbais.. Buvau susiradęs darbą, viskas buvo kaip ir gerai, buvom pasirašę Iceo sutartį, bet kai paprašiau, kad pasirašytų naują Intrax sutartį, kažkur pradingo ir jau nuo sausio mėnesio negaunu jokių žinių iš jų... Buvau susiradęs kitą darbą, bet Intrax atmetė, teikdami, kad netinkamas darbas.. Nebežinau ką ir bedaryt.. Gal kas galit pasidalinti kontaktais, darbdavių, kuriuos atmetėt? Arba žinot kas dar ieško darbuotojų? Nes kiek dabar besiųsčiau laiškų, gaunu atsakymą sorry we are full...
Sveiki,
Aš čia kaip iš medžio iškritus... Neturiu darbo dar, o JAV buvo sena svajonė.. dabar pradedu abejot ar dar yra galimybė iš šansas kad pasiseks ir verta tiek investuot, ar jau pradėt vasarą į kitas šalis kreipt Kaip manot?
PLC nieko nepranešė, bet kiek žinau reikia turėti ir neteistumo pažymą. Ji yra išduodama berods tik lietuvių kalba, tai ar ją reikia versti į anglų kalbą? O jei taip, tai kas turi patvirtinti jos autentiškumą išvertus?
PLC nieko nepranešė, bet kiek žinau reikia turėti ir neteistumo pažymą. Ji yra išduodama berods tik lietuvių kalba, tai ar ją reikia versti į anglų kalbą? O jei taip, tai kas turi patvirtinti jos autentiškumą išvertus?