Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2012 04 03, 21:24)
Įdėjau į paštą kaip dirbt su PREZI.
Dabar bandau ką nors gražesnio padaryt, tai tie apsaugoti  blush2.gif  , dar nepaleisti į viešumą. Man dar mokytis ir mokytis.

O dar ritytės medžiagą išsitraukiau... irgi įdomu. Iki šiol su Power Pointu dariau tik tai, ką pati išmokau. Savamokslė aš. O dabar žiūriu čia funkcijų yra n+k... begalybė ne riba. Per trumpos bus atostogos.  blush2.gif
Viskas tilps į rėmus. Ko neišgirsim ar praplepėsim, paskui medžiagą į paštą atsiunčia...  mirksiukas.gif

Šiandien buvau pas Jėginę. Klausė, ką apie Mindaugą sakė. Sakau: nebuvo mums laiko apie tavo vaiką kalbėt... Ir taip mums poros valandų buvo maža...

Pas mane kažkaip ne taip rodo pagrindinį vaizdą tas prezi g.gif . Gal kad aš registravausi savo vardu, savo el.paštu, ne kaip mokytoja g.gif ? Nelabai man čia aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 20:29)
Pas mane kažkaip ne taip rodo pagrindinį vaizdą tas prezi  g.gif . Gal kad aš registravausi savo vardu, savo el.paštu, ne kaip mokytoja  g.gif ? Nelabai man čia aišku  ax.gif

Viskas OK. Paskaityk teoriją. Pavyks. Labai smagu dirbt. Tik reik pasipraktikuot...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 20:29)
Pas mane kažkaip ne taip rodo pagrindinį vaizdą tas prezi  g.gif . Gal kad aš registravausi savo vardu, savo el.paštu, ne kaip mokytoja  g.gif ? Nelabai man čia aišku  ax.gif

Pas mane irgi kitaip, nereikėjo papildomai vesti simbolių g.gif . Bet prisiregistravau kažkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 02, 11:22)

Aš užsiregitravus į lentas birželio mėnesiui. Bus įdomu išgirsti ar vertas seminaras dėmesio.

man tai labai vertingas, išmokau dirbti su SMART lenta, daug dirbom praktiškai thumbup.gif
Atsakyti
oi, merginos, nespeju as su jumis, labai dekui uz Prezi, tikrai apie tai nieko nezinojau, saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiks ir man pasipraktikuoti sioje programeleje, o gal jau yra norinciu pasidalinti savo pabandymais?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif . Mergaitės, pas mane tam prezi kažkodėl neleidžia rašyti lietuviškom raidėm g.gif , kaži kas čia yra? Gal yra kokie nustatymai? Šiaip kalba būna nustatyta lietuvių (kompiuteryje), o ten neleidžia lietuviškai kalbėti, reikia švepluoti blink.gif .
Atsakyti
Labas rytas miegaliukes - piolsiautojos smile.gif 4u.gif
Man kažkaip nesimiega. Nors kitą vertus, smagu ryte keltis, kai žinai, kad nereikia į darbą pagal grafiką. Tad išgeriu skanios kavos ir varysiu darbelin pasimakaluoti.
gossip.gif
Visoms skanios rytinės kavos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Norėjau įkelti gražią nuotrauką, bet.....pasirodo nemoku verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, aš sedžiu šaltoje klasėje verysad.gif . Valdžia liepia darbe sėdėti.
Jaučiu, kad reiks juos pradžiugint bileteniu, nes labai ant ribos esu
Atsakyti

Norėjau įkelti gražią nuotrauką, bet.....pasirodo nemoku verysad.gif
[/quote]

Labas rytelis, ir as nemoku cia nuotrauku kelti. Gal kas pamokys?
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 04, 08:57)
Sveikos, aš sedžiu šaltoje klasėje  verysad.gif . Valdžia liepia darbe sėdėti.

O patys kabinetuose sildytuvus isijunge, ane?
Tu nueik ir sakyk :galima as pas jus pasedesiu, nes man salta"
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 04, 07:57)
Sveikos, aš sedžiu šaltoje klasėje  verysad.gif . Valdžia liepia darbe sėdėti.

Kad nesušaltum (-ėte)
user posted image
Atsakyti
Labukas, sėdžiu šiltoj klasėj, geriu arbatą ir skaitinėju thumbup.gif
Apie prezi mums pristatė kai buvau seminare apie IKT ,kur dauguma dalyvavot, tingiu ieškoti kaip tiksliai vadinas, bet ten taip painu buvo ir praktinė dalis niekam neišėjo, kad net nebandžiau daugiau lįsti, o pasirodo, mūsų šaunuolėm nieko nėra neįveikiamo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 04, 09:37)
Kad nesušaltum (-ėte)
user posted image

b.s.
ir as noriu taip moket ikelti, kaip tai padaryti?
Papildyta:

Kazkas pageidavo kaip dirbti su photo story

https://skydrive.liv.....84542848!1755
Atsakyti