Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 16:20)
Gali. O dabar galvok tik apie rytdieną ir geriau niekada auditoriam neprieštarauk, nes vis tiek jų atžvilgiu mes niekada nesame teisūs. 
friends.gif

Aš ir neprieštaravau, šypsojausi, dėkojau už pastabas ir labai žadėjau pritaikyti savo darbe išsakytas mintis ax.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif, gal nebaus labai žiauriai blush2.gif .
QUOTE(Jaša @ 2012 04 16, 16:29)
As pritariu, kad maziau nervintis reikia del tu auditoriu nuomones. Mano viena draugele pasakojo, kad pries audita atvykusi tetule is ju kompanijos iskart pareiske, kad su jais geriau nesigincyti ir jiems nepriestarauti, net nebandyti teisintis. Man kai papasakojo vos nuo kedes nenukritau. Tai kas mes tokie besam. Taip juk net su mokiniais mes nesielgiam, o cia suauge zmones.
Bet zinau viena buda kurio jie neuzdraus (cia is vieno seminaro). Kai zmogus ant taves saukia, o siuo atveju tave vertina nepelnytai neigiamai, reikia isivaizduoti, kad ant jo varva grietine ir kaip jis juokingai atrodo. Sako tada stresas mus perpus maziau veikia.
Jei jau mes nieko net atsakyt jiems nebegalim tai tada pilkim ant ju ta grietine

drinks_cheers.gif thumbup.gif Čia superinė mintis, reikės taip ir daryti thumbup.gif thumbup.gif
O dėl jos apsilankymo pakartotinai man neramu, nes ji užsižiūrėjo, kad klasėje yra apadėjėja ir paklausė, ką ji veikia. Pasakiau, kad turiu mergaitę su klausos negalia ir ji baisiai nuliūdo, kad nežinojo nuo pradžios pamokos. Tai dabar užsimanys ateiti pasižiūrėti tos mergaitės garantuotai doh.gif . Vėl nuotaiką sugadins.
Papildyta:
Nors tiesą sakant aš tą mergaitę įrašiau lapelyje, tik nenurodžiau kodėl (niekas ten neprašo paaiškinti, net pavardžių nereikia, tik vardus, tai nurodžiau gabius vaikus ir tą spec.poreikių mergaitę)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 16 balandžio 2012 - 15:40
Labuka,
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 15:26)
Gal gyva, tik visa nelaiminga  verysad.gif , nes pas mane buvo ta Dudzinskienė, kurios aš labai bijojau  unsure.gif . Po jos aptarimo nesinori gyvent ir eit į darbą  verysad.gif ...

QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 16:20)
Gali. O dabar galvok tik apie rytdieną ir geriau niekada auditoriam neprieštarauk, nes vis tiek jų atžvilgiu mes niekada nesame teisūs. 
friends.gif

Dieve mano, skaitau ir bijot pradedu... To negalima, to nedaryk. Dabar ir galvoju kada pas mus tas auditas ateis. Vis nusistebėdavau, kai išgirsdavau, kad audito metu pusė kolektyvo biuletenius ima, dabar jau pradedu suprast. Tai gal ta ponia Dudzinskienė pati savaitę praveda atviras pamokas ir parodo viską ką gali.
O tu, Smilgut, ramiai pilk tą „grietinę“ kaip Jaša sakė mirksiukas.gif
Nors mums komentuot lengviau negu tą auditą atlaikyt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 04 16, 16:51)
Labuka,
Dieve mano, skaitau ir bijot pradedu... To negalima, to nedaryk. Dabar ir galvoju kada pas mus tas auditas ateis. Vis nusistebėdavau, kai išgirsdavau, kad audito metu pusė kolektyvo biuletenius ima, dabar jau pradedu suprast. Tai gal ta ponia Dudzinskienė pati savaitę praveda atviras pamokas ir parodo viską ką gali.
O tu, Smilgut, ramiai pilk tą „grietinę“ kaip Jaša sakė  mirksiukas.gif
Nors mums komentuot lengviau negu tą auditą atlaikyt.  verysad.gif

Aš tik save guodžiu, kad nebuvo taip blogai, nes neišėjo vidury pamokos lotuliukas.gif , pamenat, kad kažkuri pasakojo, kad ji išeitų, jeigu išgirstų sakant "Sekit pirštuku" lotuliukas.gif . Kiekvienas savaip iš proto eina, o parašyt juk kažką reikia, niekur nedingsi. Paprasčiausiai esu labai jautri viskam, o dar šeimoj labai didelės problemos, viskas susimetė į krūvą ir dabar gadinu jums nuotaiką doh.gif . Visos vis pasakojo, kaip puikiai sekėsi, o aš kaip balta varna, tai kur čia man metodininkės vardas, tik slėptis po pernykščiais lapais blink.gif
Patiko man apie tą grietinę, pritaikysiu daug kur thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 16 balandžio 2012 - 15:59
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 04 15, 20:36)
elimak7,
idomu, ka nuspresi. Man "Pupa" patinka, eilerasciu ir tekstu papildomai parenku.

Jau nusprendziau, uzsakinesiu 'PUPA", bet pasirodo musu mokykloje pirmenybe turi 11-okai. Kazkaip nelabai suprantu kartais pagal ka ta mokinio krepseli skirsto. Turbut kas kaip administracijai uzpakali islaizo g.gif
Atsakyti
Užjaučiu tave, Smilgut friends.gif

O man po atostogų visai nuotaika pradingo unsure.gif Guluosi ir keliuosi su ta mintimi, kas bus nuo rugsėjo pirmos... Visaip save raminu, bet... Atrodo tas laikas ne artėja, o šuoliuoja. Ir tokia nežinomybė... verysad.gif
Atsakyti
Mergaites gal galite priminti is kur parsisiusti nuotrauku tvarkytuva ar kaip jis ten blush2.gif ten kur viename lape galima sudeti kelias nuotraukas, toks kaip koliazas gaunasi blush2.gif blush2.gif blush2.gif Buvau parsisiuntusi, bet ziuriu MB istryne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 16, 16:01)
Mergaites gal galite priminti is kur parsisiusti nuotrauku tvarkytuva ar kaip jis ten blush2.gif ten kur viename lape galima sudeti kelias nuotraukas, toks kaip koliazas gaunasi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Buvau parsisiuntusi, bet ziuriu MB istryne doh.gif

http://research.micr...e/download.aspx
Ar ne šita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 16 balandžio 2012 - 16:10
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 15:26)
Gal gyva, tik visa nelaiminga  verysad.gif , nes pas mane buvo ta Dudzinskienė, kurios aš labai bijojau  unsure.gif . Po jos aptarimo nesinori gyvent ir eit į darbą  verysad.gif ...
Žodžiu, visą mano pamoką apvertė aukštyn kojom. Nesikabino nei prie tikslų, nei prie vertinimo, bet jai nepatiko, kad aš vaikams pasakojau apie Australiją, o ne jie patys per pamoką iš kokių nors šaltinių sužinoję man pasakojo  verysad.gif . Suprantu, kad galima ir taip daryti, bet reikia tuos šaltinius turėti, ir dar tiek, kad užtektų pakankamai, o kai turi vos porą enciklopedijų ir vieną kompiuterį, tai neprivaidinsi labai... Pliusas, kad naudoju IKT, bet reikėjo, kad daugiau vaikai dirbtų. Čia suma sumarum. Rytoj neisiu į darbą, nenoriu, bijau, kad vėl bus kas nors negerai... Arba vaikus taip užkrausiu darbu, kad galvos nepakels  doh.gif
Papildyta:
Ar gali tas pats auditorius ateiti kelis kartus?

Pas mane ta pati buvo du kartus, bet nebloga.
Laikykis, jie gi ISVAZIUOS 4u.gif JAU uz 4 dienu thumbup.gif
Teisingas merginu pastebejimas-nesigincyk ju jais ir nebandyk ko nors irodineti-vistiek popieriuose paraso ta,ka jiems reikia. Taupyk nervus saviems reikaliukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 16 balandžio 2012 - 16:19
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 16, 17:10)

Nezinau, gal ir sita g.gif Tik ten raso "SORY kazkokios problemos" blush2.gif gal dar kokia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 04 16, 16:29)
As pritariu, kad maziau nervintis reikia del tu auditoriu nuomones. Mano viena draugele pasakojo, kad pries audita atvykusi tetule is ju kompanijos iskart pareiske, kad su jais geriau nesigincyti ir jiems nepriestarauti, net nebandyti teisintis. Man kai papasakojo vos nuo kedes nenukritau. Tai kas mes tokie besam. Taip juk net su mokiniais mes nesielgiam, o cia suauge zmones.
Bet zinau viena buda kurio jie neuzdraus (cia is vieno seminaro). Kai zmogus ant taves saukia, o siuo atveju tave vertina nepelnytai neigiamai, reikia isivaizduoti, kad ant jo varva grietine ir kaip jis juokingai atrodo. Sako tada stresas mus perpus maziau veikia.
Jei jau mes nieko net atsakyt jiems nebegalim tai tada pilkim ant ju ta grietine

Prajuokinai nuosirdziai lotuliukas.gif Musu viena pavaduotoja labai megsta rekauti ant visu-bandysiu isivaizduoti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ar valdžiai pateikia auditoriai su pavardėm arba klasėm, kur kas buvo (pliusai ir minusai) ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 16:33)
Mergaitės, o ar valdžiai pateikia auditoriai su pavardėm arba klasėm, kur kas buvo (pliusai ir minusai) ?

Parašo klasę ir dalyką (t.y. pamoką; pvz. 4 a lietuvių kalba)
Atsakyti