QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 16:20)
Gali. O dabar galvok tik apie rytdieną ir geriau niekada auditoriam neprieštarauk, nes vis tiek jų atžvilgiu mes niekada nesame teisūs.
Aš ir neprieštaravau, šypsojausi, dėkojau už pastabas ir labai žadėjau pritaikyti savo darbe išsakytas mintis , gal nebaus labai žiauriai .
QUOTE(Jaša @ 2012 04 16, 16:29)
As pritariu, kad maziau nervintis reikia del tu auditoriu nuomones. Mano viena draugele pasakojo, kad pries audita atvykusi tetule is ju kompanijos iskart pareiske, kad su jais geriau nesigincyti ir jiems nepriestarauti, net nebandyti teisintis. Man kai papasakojo vos nuo kedes nenukritau. Tai kas mes tokie besam. Taip juk net su mokiniais mes nesielgiam, o cia suauge zmones.
Bet zinau viena buda kurio jie neuzdraus (cia is vieno seminaro). Kai zmogus ant taves saukia, o siuo atveju tave vertina nepelnytai neigiamai, reikia isivaizduoti, kad ant jo varva grietine ir kaip jis juokingai atrodo. Sako tada stresas mus perpus maziau veikia.
Jei jau mes nieko net atsakyt jiems nebegalim tai tada pilkim ant ju ta grietine
Bet zinau viena buda kurio jie neuzdraus (cia is vieno seminaro). Kai zmogus ant taves saukia, o siuo atveju tave vertina nepelnytai neigiamai, reikia isivaizduoti, kad ant jo varva grietine ir kaip jis juokingai atrodo. Sako tada stresas mus perpus maziau veikia.
Jei jau mes nieko net atsakyt jiems nebegalim tai tada pilkim ant ju ta grietine
Čia superinė mintis, reikės taip ir daryti
O dėl jos apsilankymo pakartotinai man neramu, nes ji užsižiūrėjo, kad klasėje yra apadėjėja ir paklausė, ką ji veikia. Pasakiau, kad turiu mergaitę su klausos negalia ir ji baisiai nuliūdo, kad nežinojo nuo pradžios pamokos. Tai dabar užsimanys ateiti pasižiūrėti tos mergaitės garantuotai . Vėl nuotaiką sugadins.
Papildyta:
Nors tiesą sakant aš tą mergaitę įrašiau lapelyje, tik nenurodžiau kodėl (niekas ten neprašo paaiškinti, net pavardžių nereikia, tik vardus, tai nurodžiau gabius vaikus ir tą spec.poreikių mergaitę)...