Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Betukas @ 2012 04 16, 12:17)
Gal kas ruošiatės į viešąją UPC konsultaciją Telšiuose? Tema "Kūrybiškumo ugdymas - mada ar būtinybė?". Ir kaip suprantate "vieša konsultacija" ?  g.gif Suprantu, kad bendra diskusija rūpimais klausimais, ar ne?  unsure.gif

Ačiū už atsakymus dėl protokolų 4u.gif  - teks kurpt  g.gif

Gal gali plačiau info duoti?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 04 16, 11:13)
Sakykite, ar reikalingi yra tėvų susirinkimų protokolai? Ar gali jų manęs paprašyti vertintojai? Šiaip atvykusių tėvelių parašus susirenku, bet kažkaip neprotokoluojam  unsure.gif  Kaip sakot, ar visgi apsidraudus susikurpt protokolus?  unsure.gif

Sveikutės,
na protokolas šiaip dėl savęs pačios labai reikalingas. Niekad neprotokolavau, tik parašus atvykusių susirinkdavau. Paskui valdžia griežtai liepė, bet pati greit savo reikalavimą užmiršo lotuliukas.gif Tačiau iki dabar protokoluoju vardan šventos ramybės, apsidraudimui ir garantui, kad atsiradus kokiam neaiškumui su tėvais juoda ant balto galėčiau pakišti. Visai neseniai taip ir buvo - bandė apkaltinti, o kai pakišau nutilo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 13:38)
Gal gali plačiau info duoti?

Siunčiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 16, 13:41)
Sveikutės,
na protokolas šiaip dėl savęs pačios labai reikalingas. Niekad neprotokolavau, tik parašus atvykusių susirinkdavau. Paskui valdžia griežtai liepė, bet pati greit savo reikalavimą užmiršo lotuliukas.gif Tačiau iki dabar protokoluoju vardan šventos ramybės, apsidraudimui ir garantui, kad atsiradus kokiam neaiškumui su tėvais juoda ant balto galėčiau pakišti. Visai neseniai taip ir buvo - bandė apkaltinti, o kai pakišau nutilo tongue.gif

protokolai - puikiausias įrodymas, kad per tėvų susirinkimus supažindiname ir su vertinimu, ir visa kita svarbia informacija. Nereikia rašyti daug, tik kas svarstyta, ką nutarėme.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 16, 13:41)
Sveikutės,

Tai vat ir aš dar toj stadijoj , kai parašus susirenku ir tiek ax.gif Kažkaip labai jau esu už popierizmo mažinimą, apie kurį kalbant ir buvo kažkada užuomina, kad nėra būtini protokolai...Bet, deja deja, pyškinu šiandien sėkmingai lapus , viską iš kompo ir dėl ko??? Kad tik įrodymų būtų doh.gif

Čia iš tos pačios serijos, kur kaip mūsų daktarė sakė - vaikai nesvarbu, mums svarbu POPIERIAI doh.gif (kai prašėm sanatorijos....) Klin klin, ne į temą pavariau biggrin.gif

Smilga, kaip gyva? bigsmile.gif Kuku...relaksinas turbūt po gero pasirodymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 13:45)
protokolai -  puikiausias įrodymas, kad per tėvų susirinkimus supažindiname ir su vertinimu, ir visa kita svarbia informacija. Nereikia rašyti daug, tik kas svarstyta, ką nutarėme.

Tai va va...sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 04 16, 12:39)
Smilga, ar dar gyva? Kaip sekėsi?

QUOTE(Betukas @ 2012 04 16, 14:52)
Smilga, kaip gyva?  bigsmile.gif  Kuku...relaksinas turbūt po gero pasirodymo  biggrin.gif
Papildyta:

Gal gyva, tik visa nelaiminga verysad.gif , nes pas mane buvo ta Dudzinskienė, kurios aš labai bijojau unsure.gif . Po jos aptarimo nesinori gyvent ir eit į darbą verysad.gif ...
Žodžiu, visą mano pamoką apvertė aukštyn kojom. Nesikabino nei prie tikslų, nei prie vertinimo, bet jai nepatiko, kad aš vaikams pasakojau apie Australiją, o ne jie patys per pamoką iš kokių nors šaltinių sužinoję man pasakojo verysad.gif . Suprantu, kad galima ir taip daryti, bet reikia tuos šaltinius turėti, ir dar tiek, kad užtektų pakankamai, o kai turi vos porą enciklopedijų ir vieną kompiuterį, tai neprivaidinsi labai... Pliusas, kad naudoju IKT, bet reikėjo, kad daugiau vaikai dirbtų. Čia suma sumarum. Rytoj neisiu į darbą, nenoriu, bijau, kad vėl bus kas nors negerai... Arba vaikus taip užkrausiu darbu, kad galvos nepakels doh.gif
Papildyta:
Ar gali tas pats auditorius ateiti kelis kartus?
Atsakyti
Smilgut, console.gif nesijaudink, tikrai eik nusiramint, arbatos atsigerk ar ko stipresnio po streso. Juk mes vienos žinom, kaip mes dirbam, kokios galimybės ir pan. 4u.gif Juk nereiškia, kad visąlaik vaikai klauso, o mokytojas tik pliurpia pliurpia...Manau, kad reikia visokių pamokų, ir tkių, ir kitokių mirksiukas.gif Nori darbo? - tai ir krauk rytoj, pati ieko nedaryk biggrin.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 04 16, 15:31)
Smilgut,  console.gif nesijaudink, tikrai eik nusiramint, arbatos atsigerk ar ko stipresnio po streso. Juk mes vienos žinom, kaip mes dirbam, kokios galimybės ir pan.  4u.gif Juk nereiškia, kad visąlaik vaikai klauso, o mokytojas tik pliurpia pliurpia...Manau, kad reikia visokių pamokų, ir tkių, ir kitokių  mirksiukas.gif  Nori darbo? - tai ir krauk rytoj, pati ieko nedaryk  biggrin.gif Laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man tai keista, kai žmogus atėjęs, nežinodamas klasės, duoda tokias rekomendacijas - mano klasėje (dariau tyrimą) daugiausiai pagal mokymosi stilius yra regimasis ir girdimasis, o kinestetinio tik 3, tai kodėl aš negaliu rodydama ir su jais aptardama aiškintis pamokos? Kodėl būtinai taip, kaip madinga, nors nenaudinga šiuo atveju??? Nu viskas, rytoj jie man ars nosimis gun_bandana.gif (ir kitas auditorius prisikabins, kad perdaug dirbo lotuliukas.gif )...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Nesinervuok, Smilgut, viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 14:26)

Gali. O dabar galvok tik apie rytdieną ir geriau niekada auditoriam neprieštarauk, nes vis tiek jų atžvilgiu mes niekada nesame teisūs.
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 14:26)
Gal gyva, tik visa nelaiminga  verysad.gif , nes pas mane buvo ta Dudzinskienė, kurios aš labai bijojau  unsure.gif . Po jos aptarimo nesinori gyvent ir eit į darbą  verysad.gif ...
Žodžiu, visą mano pamoką apvertė aukštyn kojom. Nesikabino nei prie tikslų, nei prie vertinimo, bet jai nepatiko, kad aš vaikams pasakojau apie Australiją, o ne jie patys per pamoką iš kokių nors šaltinių sužinoję man pasakojo  verysad.gif . Suprantu, kad galima ir taip daryti, bet reikia tuos šaltinius turėti, ir dar tiek, kad užtektų pakankamai, o kai turi vos porą enciklopedijų ir vieną kompiuterį, tai neprivaidinsi labai... Pliusas, kad naudoju IKT, bet reikėjo, kad daugiau vaikai dirbtų. Čia suma sumarum. Rytoj neisiu į darbą, nenoriu, bijau, kad vėl bus kas nors negerai... Arba vaikus taip užkrausiu darbu, kad galvos nepakels  doh.gif
Papildyta:

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 16, 14:46)
Man tai keista, kai žmogus atėjęs, nežinodamas klasės, duoda tokias rekomendacijas - mano klasėje (dariau tyrimą) daugiausiai pagal mokymosi stilius yra regimasis ir girdimasis, o kinestetinio tik 3, tai kodėl aš negaliu rodydama ir su jais aptardama aiškintis pamokos? Kodėl būtinai taip, kaip madinga, nors nenaudinga šiuo atveju??? Nu viskas, rytoj jie man ars nosimis  gun_bandana.gif  (ir kitas auditorius prisikabins, kad perdaug dirbo  lotuliukas.gif )...

Tu tik nusiramink ir nekreipk dėmesio ką pasakė viena bobutė. Dirbk kaip dirbai ir viskas. Pasakyti turi. Juk 3 pliusai+2 minusai. Viskas tvarkoj. Aš irgi gavau pastabą, kad negerai jog pati sukabinau klausimus, o ne patys vaikai. Kitą dieną administracijai sakė, kad pamoka gera. Čia jų nesuprasi.
Pas mane buvo skirtingos auditorės.
Einu skaityti kuo gi ypatinga ta auditorė, kuri apsilankė pas tave. blush2.gif , bet skaityti jūsų prirašytas žinutes pradedu nuo antro galo kaip žydas. Ir žurnalus taip skaitau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 15:20)
Gali. O dabar galvok tik apie rytdieną ir geriau niekada auditoriam neprieštarauk, nes vis tiek jų atžvilgiu mes niekada nesame teisūs. 
friends.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc. Geriau duok jiems kelią ...............
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 16, 16:20)
friends.gif

As pritariu, kad maziau nervintis reikia del tu auditoriu nuomones. Mano viena draugele pasakojo, kad pries audita atvykusi tetule is ju kompanijos iskart pareiske, kad su jais geriau nesigincyti ir jiems nepriestarauti, net nebandyti teisintis. Man kai papasakojo vos nuo kedes nenukritau. Tai kas mes tokie besam. Taip juk net su mokiniais mes nesielgiam, o cia suauge zmones.
Bet zinau viena buda kurio jie neuzdraus (cia is vieno seminaro). Kai zmogus ant taves saukia, o siuo atveju tave vertina nepelnytai neigiamai, reikia isivaizduoti, kad ant jo varva grietine ir kaip jis juokingai atrodo. Sako tada stresas mus perpus maziau veikia.
Jei jau mes nieko net atsakyt jiems nebegalim tai tada pilkim ant ju ta grietine

Atsakyti