Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Betukas @ 2012 04 03, 11:36)
Mes grįžtame 17, t.y. antradienį  ax.gif  Net pati nustebau, kad tiek atostogų  doh.gif Vaikai bus vėl atsipalaidavę, o pas mane vertintojos jau tikrai užgužės  doh.gif  Vis dar nebuvo, tai taip ir gyvenu nuo sausio kaip ant peilio ašmenų  unsure.gif  Jetau kaip bijau aš jų  unsure.gif

Sveikutės  4u.gif

Mes namie, jei turit darbo sakė, prašom, darbuokitės, neturit, galit pasibūt namie  ax.gif 

Zuzanėle, sveik  4u.gif Mano mažoji niekaip neišsikapsto iš ligų  doh.gif

O kodėl skirtingai grįžtam? Mes tai 16 dieną g.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 02, 22:25)
Mergaitės iškarpiau kelias dalis iš paasakojimo apie pirmąją knygą. Paklausykit. Kuri dalis gerene pirma ar antra?

Man labiau patiko pirma dalis su pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 12:36)
O kodėl skirtingai grįžtam? Mes tai 16 dieną  g.gif

Na, juk papildomų priklauso 10 dienų. Penkias jau atatostogavome, tai liko dar 5.Kadangi pirmadienis yra antra Velykų diena, tai ji nesiskaito, vadinasi ta penktoji atostogų diena nusikelia į balandžio 16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 13:36)
Man labiau patiko pirma dalis su pabaiga  mirksiukas.gif

O kur ten ieškoti ko nors tokio? Aš tai atsitiktinai užtikau tą Mikę, per google suvedus, o ten nieko nerandu blush2.gif
Papildyta:
Mergaitės, kurios kompiuteristės, klausimas apie skaidres. Kai kurios skaidrės pasileidžia darbiniu variantu, o kai kurios taip, kad nieko negali jose koreguoti. Ar įmanoma kažkaip atsidaryti ir tokias ir pasitvarkyti savaip jose? Gal reikia kokios nors programos konvertavimui ar pan. ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 13:56)
O kur ten ieškoti ko nors tokio? Aš tai  atsitiktinai užtikau tą Mikę, per google suvedus, o ten nieko nerandu  blush2.gif
Papildyta:
Mergaitės, kurios kompiuteristės, klausimas apie skaidres. Kai kurios skaidrės pasileidžia darbiniu variantu, o kai kurios taip, kad nieko negali jose koreguoti. Ar įmanoma kažkaip atsidaryti ir tokias ir pasitvarkyti savaip jose? Gal reikia kokios nors programos konvertavimui ar pan.  ax.gif ?

Jeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, pati radauuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 03, 13:07)
O tai tu darysi ir šeimos šventę, ir išleistuves? g.gif

Kaip ir kasmet su vaikais fotografuosimės. Gal turit idėjų, kaip apsirengti? Nesinori su ketvirtokais imti tą vadinamą "vinjetę" ir mokėti 24 litus doh.gif Ne visi išgalės g.gif

Taip, tenka daryti ir šeimos šventę, nes ji yra visai mokyklai apie gegužės vidurį, ir išleistuves, čia šventė pradinukams doh.gif
Aš jau kelintus metus nedarau vinječių, pati vaikus prifotkinu ir prisidarom daug nuotraukų, nes už vinjetę po 6-8Lt dauguma nesuneša pinigų. O kai pati, tai vaikai prisifotografuoja ir su manim, ir su draugais visaip įdomiai ir sumoka po porą Lt, nes kai daugiau darom nuotraukų tai vienos kaina 0,50Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 14:22)
Jeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, pati radauuuuuuu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolė! Jau buvau pasiruošus aiškint lotuliukas.gif
Turiu prašymėlį. Patarkit, ką be spektakliuko ir gamtininkų pažiūrėti panevėžyje? Gal kas turit stiklo fabrikėlio koordinates? gal ten kokia edukacinė yra?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 03, 15:26)
Šaunuolė! Jau buvau pasiruošus aiškint lotuliukas.gif

Kartais labai džiaugiuosi, kad esu baisiai užsispyrusi mirksiukas.gif . Neatsitrauksiu, nors ir verksiu, bet turiu padaryti iki galo mirksiukas.gif . Gaila, kad kai kur esu minkštaširdė, net perdaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 15:46)
Kartais labai džiaugiuosi, kad esu baisiai užsispyrusi  mirksiukas.gif . Neatsitrauksiu, nors ir verksiu, bet turiu padaryti iki galo  mirksiukas.gif . Gaila, kad kai kur esu minkštaširdė, net perdaug  blush2.gif

Įtariu, mes panašios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 03, 16:00)
Įtariu, mes panašios blush2.gif

Smagu 4u.gif . O dabar sėdžiu prie diagramų power pointe, niekaip neišeina padaryti taip, kaip noriu, bet bandau blush2.gif , nes jau jums nusibodau su prašymais doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ateinu prašyt Jūsų pagalbos 4u.gif Gal kas turite skaidres apie kmyną ir medetką? LABAI LABAI reikėtų smile.gif

Ir dar ... GAl kas nors iš Jūsų esate atsakinga už Mokyklos veiklos kokybės įsivertinimą???

Mūsų vaikai į mokyklą grįžta 16d.

Dėkui 22Peliukui22 uz naujus Velykliškus namučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 12:36)
O kodėl skirtingai grįžtam? Mes tai 16 dieną  g.gif

Mes irgi 16-ą dieną.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 12:56)
Ar įmanoma kažkaip atsidaryti ir tokias ir pasitvarkyti savaip jose?

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 03, 13:22)
Jeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, pati radauuuuuuu  thumbup.gif 

Šaunuolė.

O aš nesu tokia užsispyrėlė, nors ir žemaitė... blush2.gif

Tai pamokykit kuri, kaip reikia įdėt nuorodą į skaidrę, kad ant jos paspaudus permestų į kitą skaidrę, kur "teisingai" ar "neteisingai", o paskui next...
Mano ofisas yra 2003.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 03, 16:21)
Tai pamokykit kuri, kaip reikia įdėt nuorodą į skaidrę, kad ant jos paspaudus permestų į kitą skaidrę, kur "teisingai" ar "neteisingai", o paskui next...
Mano ofisas yra 2003.

Va šito tai dar nemoku, kaip per filmą "Pelenė" : aš ne burtininkas, aš dar tik mokausi lotuliukas.gif ...
Atsakyti