QUOTE(elimak7 @ 2012 04 12, 17:59)
Aciu uz nuomone. Siaip labai norisi jau begti nuo saltinio, bet kartais begant nuo vilko uzsokama ant meskos. Todel ir laukiu jusu pasisakymu
Labas, mergaitės, su Pupa draugavau jau 4 metus. Užaugo visa laida. Pupos vadovėliai labai patiko. Šiais metais jau ir matematika pradėjome mokytis iš Riešuto. Man ir Riešutas patinka. Yra daug praktinių užduočių knygoje. Naujovės visada baugina, bet manau pasiteisina
Papildyta:
QUOTE(*Perla* @ 2012 04 13, 10:17)
Laba diena koleges
Na jusu ir tempai...Turesiu grazaus laiko viska pasiskaityti,ka sitiek prikalbejote.Dingusi buvau ilgai,kadangi naminio kompiuterio laidukas sugedes buvo,o is darbinio nera laiko pasijungti...Siuo metu vyksta pas mus zaislu is atlieku parodele.Bandysiu grazesnius nufotografuoti ir nusiusti jums i pasta.Yra labai neblogu ideju
Dalyvaujame lietuvos ziniu konkurse Saldusis Velyku margutis.Gal dar yra dalyvaujanciu?
Geguzes menesi esam pakviesti dalyvauti Mes policijos biciuliai konkurse. Tai va noriu jusu visu pagalbos.Gal kuri turite kokiu eilerastuku,daineliu saugaus eismo tema,apie vaiku pareigas,pagalba seimoje, gal kokiu vaidinimuku turite.Buciu dekinga,jei parasytumete man i az.Gal ka ir paste turite,bet as niekada negausiu jusu raktelio,kadangi dirbu ne pagal specialybe. Labai labai busiu dekinga visoms atsiliepusioms i mano sauksma.
Mūsų mokyklos komanda dalyvavo konkurse ,,Policijos bičiuliai". Prisistatymui dainavome dainelę apie draugystę. Namų darbams darėme didelę gėlę, o ant jos lapų užrašėme posakius ,patarles apie draugystę, apie patyčias. O trečias darbas buvo mini spektakliukas apie vaikus, jų elgesį gatvėje. Mūsų rajone šiame konkurse dalyvavo tik keturios komandos.