Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 18:46)
Mano vaikai taip nelaimi olimpiadose, konkursuose, bet nemanau, kad tai mano kaltė. Jei koks pasitaiko laimėjimas- tai labai retai. Juk kokius gaunu, tokius ir mokau.  Jei susirinkčiau pagal vaikų gabumus klasę, tai prizininkų visame kame turėčiau rolleyes.gif

lotuliukas.gif , o man tai tik adaptuoti pasitaiko, ir kuo toliau, tuo sunkesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 17:35)
Paskaičius baisoka pasidaro, lyg ir norėjau rašyti prašymą, bet gal jau nesieksiu metodininko kategorijos, geriau jau būsiu vyr.mokytoja  doh.gif  lotuliukas.gif . Kam tas nervų naikinimas  ax.gif ?

QUOTE(b.s @ 2012 04 14, 17:37)
Tik pirmyn. Esi šauni mokytoja.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tik baikit, tai ką man sakyt doh.gif , o bandysiu ax.gif blush2.gif O ir reikia, nes užsidarinėjant aplinkinėms mokykloms, galiu ir be darbelio su vyr. likti unsure.gif Sakau, su metodininku gal vis šansų daugiau unsure.gif

Dėl įdarbinimo - sutinku doh.gif Mano draugė pasakojo, kaip viename didmiesty priėmė ne ją, o kitą, "pigesnę" kaip išsireiškė pats direktorius blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 04 14, 19:04)

....  Mano draugė pasakojo, kaip viename didmiesty priėmė ne ją, o kitą, "pigesnę" kaip išsireiškė pats direktorius  blink.gif  doh.gif

g.gif "įdomiai mąsto" direktorius.... graudu ..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 04 14, 19:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tik baikit, tai ką man sakyt  doh.gif , o bandysiu  ax.gif  blush2.gif O ir reikia, nes užsidarinėjant aplinkinėms mokykloms, galiu ir be darbelio su vyr. likti unsure.gif  Sakau, su metodininku gal vis šansų daugiau  unsure.gif

Dėl įdarbinimo - sutinku doh.gif  Mano draugė pasakojo, kaip viename didmiesty priėmė ne ją, o kitą, "pigesnę" kaip išsireiškė pats direktorius  blink.gif  doh.gif

Dėl darbo tai aš jau nespėčiau niekaip, nes prie pačių geriausių valdžios norų, tai pasisektų pasiekti tik kokiais 2014 metais ar vėliau doh.gif . O atleidimai vyksta jau dabar ir aš esu taip arti tos slidžios vietos, kad ... doh.gif . Teks eiti gatvių šluoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 04 14, 18:12)
g.gif  "įdomiai mąsto"  direktorius.... graudu .....    cray.gif

"Įdomiai", žinoma verysad.gif ...bet kita vertus, kai pagalvoji, tai kategorija dar ne viskas, arba laimėjimai olimpiadoje. Mokytojo darbe tiek niuansų įvairių ir DARBO, kad ohoho...Žinome juk pačios mirksiukas.gif Ir tarp mūsų tokių aukso grynuolių yra, kad pavydėt visi metodininkai ar ekspertai galėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 14 balandžio 2012 - 19:44
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 12, 17:59)
Aciu uz nuomone. Siaip labai norisi jau begti nuo saltinio, bet kartais begant nuo vilko uzsokama ant meskos. Todel ir laukiu jusu pasisakymu mirksiukas.gif

Labas, mergaitės, su Pupa draugavau jau 4 metus. Užaugo visa laida. Pupos vadovėliai labai patiko. Šiais metais jau ir matematika pradėjome mokytis iš Riešuto. Man ir Riešutas patinka. Yra daug praktinių užduočių knygoje. Naujovės visada baugina, bet manau pasiteisina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Perla* @ 2012 04 13, 10:17)
Laba diena koleges 4u.gif Na jusu ir tempai...Turesiu grazaus laiko viska pasiskaityti,ka sitiek prikalbejote.Dingusi buvau ilgai,kadangi naminio kompiuterio laidukas sugedes buvo,o is darbinio nera laiko pasijungti...Siuo metu vyksta pas mus zaislu is atlieku parodele.Bandysiu grazesnius nufotografuoti ir nusiusti jums i pasta.Yra labai neblogu ideju ax.gif
Dalyvaujame lietuvos ziniu konkurse „Saldusis Velyku margutis“.Gal dar yra dalyvaujanciu?
Geguzes menesi esam pakviesti dalyvauti „Mes policijos biciuliai“ konkurse. Tai va noriu jusu visu pagalbos.Gal kuri turite kokiu eilerastuku,daineliu saugaus eismo tema,apie vaiku pareigas,pagalba seimoje, gal kokiu vaidinimuku turite.Buciu dekinga,jei parasytumete man i az.Gal ka ir paste turite,bet as niekada negausiu jusu raktelio,kadangi dirbu ne pagal specialybe. Labai labai busiu dekinga visoms atsiliepusioms i mano sauksma. drinks_cheers.gif

Mūsų mokyklos komanda dalyvavo konkurse ,,Policijos bičiuliai". Prisistatymui dainavome dainelę apie draugystę. Namų darbams darėme didelę gėlę, o ant jos lapų užrašėme posakius ,patarles apie draugystę, apie patyčias. O trečias darbas buvo mini spektakliukas apie vaikus, jų elgesį gatvėje. Mūsų rajone šiame konkurse dalyvavo tik keturios komandos.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 18:43)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  aš savęs taip nevertinu, realiai aš esu tik vyr.mokytoja ir ne daugiau ir tikrai čia nesitampau  schmoll.gif , man atrodo metodininkė tai jau turėtų būti mokytoja iš didžiosios raidės, o mano nei vaikai olimpiadose laimi, nei konkursuose ko pasiekia... Reikia žinoti savo vietą  blush2.gif

nenuvertink saves schmoll.gif ,juk ne kiekvienas molis lipdomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 14, 17:33)

Kadangi plačiai vyksta diskusija apie ekskursijas, tai vienas nesunkus būdas arčiau sostinės gyvenančiom su vaikais apsilankyti  Trakuose, tik reikia sudalyvauti pišinių konkurse.

Retokai tokių būna pasiūlymų. Ačiū, b.s. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 14, 15:57)
Gerai būtų ir net tik žaodžiai, bet čia jau prabanga...

Aurute, turiu visą dainą su žodžiais bigsmile.gif
Įmetu į paštą. Suklydau vienoj vietoj, kad "ne lankoj paleisiu", o "bandoj paleisiu". Ir pirmas posmelis kartojamas kaip ketvirtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 16:23)
Jei tiksliau, tai 47 dienos  mirksiukas.gif

O darbo dienų tai dar mažiau doh.gif . Va sėdžiu prie kompiuterio, o kalendorius prieš nosį kabo blush2.gif . Susirūpinau, kad reik viską suspėt iki mokslo metų galo... blush2.gif

Bet yra ir gėrio - eisiu jau bilietų pirkt, atostogas planuot... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės iš ryto 4u.gif
QUOTE(linastri @ 2012 04 14, 22:15)
nenuvertink saves schmoll.gif ,juk ne kiekvienas molis lipdomas biggrin.gif

Kaip smagu, kai čia visada palaikymą rasi wub.gif . Tikrai, pasižiūri - vienos olimpiadoj kažko pasiekė, konkursuose pirmas vietas paima, kitos mergaitė irgi konkurse laimėjo pirmą vietą, o man vis nesiseka, nors atrodo yra gana protingų vaikų ax.gif , tik kažkas vis koją pakiša ... Gal aš čia perdaug iš jų reikalauju, nežinau, bet jei nespausi, tai visai nieko nebus g.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 04 15, 09:31)
Labas rytas  4u.gif
O darbo dienų tai dar mažiau doh.gif . Va sėdžiu prie kompiuterio, o kalendorius prieš nosį kabo blush2.gif . Susirūpinau, kad reik viską suspėt iki mokslo metų galo...  blush2.gif

Tikra tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, nurimkit, atestuokitės būtinai, nes mokykla turi didžiuotis, kad joje dirba aukštesnės kvalifikacijos mokytojai. Ir tikimybė, kad darbe liksit, kai mažinami etatai, labai didelė. O nuostatuose rašo, kad olimpiadų ir konkursų dalyviai, laureatai ir t.t. Užtenka, kad buvo dalyvauta. Aišku, jei dar laimėta, tai gausit vieną papildomą tašką. Pas mus reikalauja, kad rajone labai reikštumėmės, visur dalyvautume, bet kad neįmanoma visko apžiot, per tuos papildomus darbus nebespėsim vaikų išmokyt smile.gif
Atsakyti