Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 14, 13:28)
Kaip viską suspėti? Iki mokslo metų pabaigos liko tiek nedaug doh.gif

Džiuginantis sakinys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 14, 16:27)

Simba, o tai dvare ekskursijos jau nebevyksta?

Tai, kad nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 14, 16:34)
Džiuginantis sakinys  bigsmile.gif

Jei tiksliau, tai 47 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 16:23)
Jei tiksliau, tai 47 dienos  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Skaičiau skaičiau tyliai ramiai, bet po šitokios žinutės nebeiškenčiau - apakau lotuliukas.gif blink.gif Tik tiek beliko??? O siau-be-li unsure.gif Kada suspėt...

Sveikutės 4u.gif

Mrgaitės, pasakykit, man žiopliukei biggrin.gif ką reik turėt atestuojantis metodininkui, na t.y. pavaduotoja sako, turėk jei kas viską pagal tuo punktus kur reikia blink.gif O konkrečiau g.gif Ką aš žinau, gal aš turiu tai ko visai nereik, o ko reik ne ...Jau viskas, po atostogų laukiu vertintojų unsure.gif O bijau nerealiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 14 balandžio 2012 - 16:35
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 16:23)
Jei tiksliau, tai 47 dienos  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi plačiai vyksta diskusija apie ekskursijas, tai vienas nesunkus būdas arčiau sostinės gyvenančiom su vaikais apsilankyti Trakuose, tik reikia sudalyvauti pišinių konkurse. Siunčiu informaciją.

Kita informacija - konferencija 2012 m. balandžio pabaigoje Palangoje.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Betukas @ 2012 04 14, 17:31)
Mrgaitės, pasakykit, man žiopliukei  biggrin.gif  ką  reik turėt atestuojantis metodininkui, na t.y. pavaduotoja sako, turėk jei kas viską pagal tuo punktus kur reikia  blink.gif  O konkrečiau  g.gif  Ką aš žinau, gal aš turiu tai ko visai nereik, o ko reik ne ...Jau viskas, po atostogų laukiu vertintojų  unsure.gif  O bijau nerealiai  doh.gif

Atestacijos nuostatai.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 14, 17:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kadangi plačiai vyksta diskusija apie ekskursijas, tai vienas nesunkus būdas arčiau sostinės gyvenančiom su vaikais apsilankyti  Trakuose, tik reikia sudalyvauti pišinių konkurse. Siunčiu informaciją.

Kita informacija - konferencija 2012 m. balandžio pabaigoje Palangoje.

4u.gif 4u.gif 4u.gif už informaciją.
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 13, 23:03)
Tik niekas mūsų neišleidžia  schmoll.gif

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 04 14, 18:25)

Paskaičius baisoka pasidaro, lyg ir norėjau rašyti prašymą, bet gal jau nesieksiu metodininko kategorijos, geriau jau būsiu vyr.mokytoja doh.gif lotuliukas.gif . Kam tas nervų naikinimas ax.gif ?
Atsakyti
Tik pirmyn. Esi šauni mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 14, 18:37)
Tik pirmyn. Esi šauni mokytoja.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif aš savęs taip nevertinu, realiai aš esu tik vyr.mokytoja ir ne daugiau ir tikrai čia nesitampau schmoll.gif , man atrodo metodininkė tai jau turėtų būti mokytoja iš didžiosios raidės, o mano nei vaikai olimpiadose laimi, nei konkursuose ko pasiekia... Reikia žinoti savo vietą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 19:35)
Paskaičius baisoka pasidaro, lyg ir norėjau rašyti prašymą, bet gal jau nesieksiu metodininko kategorijos, geriau jau būsiu vyr.mokytoja  doh.gif  lotuliukas.gif . Kam tas nervų naikinimas  ax.gif ?

Dabar aš jau pagalvočiau ar atestuotis metodininko kategorijai, nes daug kur tai yra kliūtis priimant į darbą. Niekas nenori mokėt papildomų pinigų už kategoriją. Mano draugei direktorius priimant į darbą tiesiai šviesiai pasakė, kad jei būtųm turėjus metodininko kategoriją, būčiau nepriėmęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 18:43)
Dabar aš jau pagalvočiau ar atestuotis metodininko kategorijai, nes daug kur tai yra kliūtis priimant į darbą. Niekas nenori mokėt papildomų pinigų už kategoriją. Mano draugei direktorius priimant į darbą tiesiai šviesiai pasakė, kad jei būtųm turėjus metodininko kategoriją, būčiau nepriėmęs doh.gif

Ir atleisti metodininkę sunkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 14, 19:43)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  aš savęs taip nevertinu, realiai aš esu tik vyr.mokytoja ir ne daugiau ir tikrai čia nesitampau  schmoll.gif , man atrodo metodininkė tai jau turėtų būti mokytoja iš didžiosios raidės, o mano nei vaikai olimpiadose laimi, nei konkursuose ko pasiekia... Reikia žinoti savo vietą  blush2.gif

Mano vaikai taip nelaimi olimpiadose, konkursuose, bet nemanau, kad tai mano kaltė. Jei koks pasitaiko laimėjimas- tai labai retai. Juk kokius gaunu, tokius ir mokau. Jei susirinkčiau pagal vaikų gabumus klasę, tai prizininkų visame kame turėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 balandžio 2012 - 17:47