Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2012 04 13, 18:50)
4u.gif Sveikos, gal norite sudalyvauti  http://www.upc.smm.l...i/seminaras.php 4u.gif

Būtų visai įdomu ir dar maitina lotuliukas.gif thumbup.gif
Tik niekas mūsų neišleidžia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 13, 13:12)

Arba turiu dar vieną atsarginį variantą- varškės sūrelių degustacija Ukmergės pieninėje. Kas esate buvusios? Kokie atsiliepimai iš kelionės?

Nu cia tai geras, yra tokia degustacija?? Gyvenu Ukmergej, o nezinau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2012 04 13, 21:12)
Gali stumbryną su pirmokais aplankyti, netoli yra malūne įsikūręs linų muziejus, kur vaikai "pereina" visą lino kelią.

Aciu, reiks pasidomet. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(linastri @ 2012 04 13, 22:28)
NUSIRAMINK 4u.gif Kartojuosi-jie atvaziuos ir isvaziuos, o tavo darbas ir gyvenimas tekes  sava vaga.Nors pries metus as irgi ne taip galvojau. g.gif  Dukros kambaryje papuostus langus pamaciau TIK penktadieni, nors,SAKĖ, pasipuose jau pries savaite doh.gif

Vajetau, kaip žiauru doh.gif lotuliukas.gif , man irgi kartais panašiai būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 14, 08:04)
Nu cia tai geras, yra tokia degustacija?? Gyvenu Ukmergej, o nezinau doh.gif
Aciu, reiks pasidomet. 4u.gif

Jeigu ką sužinosi- brūkštelėk ir čia. Noriu jau kitos savaitės pradžioje apsispręsti ir užsisakyti kelionę. Dar Ukmergėje tikiuosi pamatyti Taujėnų dvarą, Ugniagesių bokštą, kopti į Ukmergės piliakalnį. Simba, ar ten smagu, įdomu?
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 04 13, 20:32)
Į Kėdainius skambinau vakar, sakė, kad ekskursijų nepriima. Gal čia tik priima, kai važiuoji su tais firmos atstovais.  g.gif 

Aš planuoju pasinaudoti "Pramogų vėjo"siūlomomis paslaugomis. Šįsyk nesiverčiu per galvą, nes laukia ir taip begalė nebaigtų darbų: vidaus auditas ( reikia paruošti skaidres ir kt.medžiagą), iTEC projektas (2 ciklas-paruošti glogsteriu plakatus), Mamos šventė "Mano mama auksarankė" ( scenarijus kybo ore, net nepradėjom ruoštis ???), projektas "Pasakos tarmiškai", atvirų durų dienos (balandžio pab.) ir galiausiai dramos būrelis ( turiu pristatyti mokyklos bendruomenei spektakliuką).
Va, pasidalinau su jumis savo darbais darbeliais ir net pačiai baisoka pasidarė. Kaip viską suspėti? Iki mokslo metų pabaigos liko tiek nedaug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 14 balandžio 2012 - 13:29
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 14, 14:28)
Aš planuoju pasinaudoti "Pramogų vėjo"siūlomomis paslaugomis. Šįsyk nesiverčiu per galvą, nes laukia ir taip begalė nebaigtų darbų: vidaus auditas ( reikia paruošti skaidres ir kt.medžiagą), iTEC projektas (2 ciklas-paruošti glogsteriu plakatus), Mamos šventė "Mano mama auksarankė" ( scenarijus kybo ore, net nepradėjom ruoštis ???), projektas "Pasakos tarmiškai", atvirų durų dienos (balandžio pab.) ir galiausiai dramos būrelis ( turiu pristatyti mokyklos bendruomenei spektakliuką).
Va, pasidalinau su jumis savo darbais darbeliais ir net pačiai baisoka pasidarė. Kaip viską suspėti? Iki mokslo metų pabaigos liko tiek nedaug doh.gif

Vau blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif , truputį apakau nuo darbų kiekio doh.gif
Atsakyti
Oi, lutute1, kokia turbo darbininkė esi. Aš tiek nesugebėčiau...

Ir dabar šaukiuos pagalbos. Labai reikia teksto dainelės "Piemenukas". Gerai būtų ir net tik žaodžiai, bet čia jau prabanga...

Kelis žodžius atsimenu iš vaikystės:

Piemenuk, duduoki rageliu
Jau rasa sužibo ant gėlių.
Kai tik aušrinė pakils auksinė
Ginsiu aš karvutę keleliu.

O toliau kaip?...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 14, 15:57)
Kelis žodžius atsimenu iš vaikystės:

Piemenuk, duduoki rageliu
Jau rasa sužibo ant gėlių.
Kai tik aušrinė pakils auksinė
Ginsiu aš karvutę keleliu.

O toliau kaip?...

Ginsiu aš karvutę į lankas,
Keleliu vingiuotu per kalvas.
Lankoj paleisiu, namo pareisiu,
Verpdama dainuosiu sau dainas.

Kai pakils saulutė iš pietų,
Aplankyk mane dainelėm tu.
O vakarėlį pas šaltinėlį
Mudu vėl dainuosime dainas.

Lygtai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 14, 14:03)
Ginsiu aš karvutę į lankas,
Keleliu vingiuotu per kalvas.
Lankoj paleisiu, namo pareisiu,
Verpdama dainuosiu sau dainas.

Kai pakils saulutė iš pietų,
Aplankyk mane dainelėm tu.
O vakarėlį pas šaltinėlį
Mudu vėl dainuosime dainas.

Lygtai taip mirksiukas.gif

Taip, Zuzanėl. drinks_cheers.gif
Ir dar vieno posmelio reik... Pamenu tik, kad yra lankoj paleisiu, namo pareisiu
Gal bendrom jėgom atgaminsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 14, 16:06)
Taip, Zuzanėl.   drinks_cheers.gif 
Ir dar vieno posmelio reik... Pamenu tik, kad yra lankoj paleisiu, namo pareisiu
Gal bendrom jėgom atgaminsim  blush2.gif

Tai antras posmelis g.gif

Gal yra ir daugiau, bet jau daug metų dainuoju tik tokią dainą su vaikais. Daugiau nežinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 balandžio 2012 - 14:10
Taip, antras 4u.gif

Oi, atsiprašau... nedažiūrėjau
AČIŪ wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 14 balandžio 2012 - 14:11
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 14, 14:28)
Jeigu ką sužinosi- brūkštelėk ir čia. Noriu jau kitos savaitės pradžioje apsispręsti ir užsisakyti kelionę. Dar Ukmergėje tikiuosi pamatyti Taujėnų dvarą, Ugniagesių bokštą, kopti į Ukmergės piliakalnį. Simba, ar ten smagu, įdomu?
Papildyta:

Taujenu dvare dabar restoranas padarytas, i Ugniagesiu boksta lipti idomu, net baisu biski, o nuo piliakalnio atsiveria visas mietso vaizdas, bet jis tikrai nera didelis (piliakalnis).
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 04 13, 18:50)
4u.gif Sveikos, gal norite sudalyvauti  http://www.upc.smm.l...i/seminaras.php 4u.gif

Gal kas palaikys man kompaniją? mirksiukas.gif Planuoju ten būti antradienį.
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 04 14, 15:31)
Taujenu dvare dabar restoranas padarytas

Simba, o tai dvare ekskursijos jau nebevyksta?
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 14, 14:57)
Oi, lutute1, kokia turbo darbininkė esi. Aš tiek nesugebėčiau...

Nusėda ir mano baterijos biggrin.gif Todėl ir džiaugiuosi, kad esu kartu su jumis wub.gif . Be jūsų pagalbos būtų 100-tą kartų sunkiau.
Tam kartui tiek. Lekiu su vyru medelius sodinti)))
Atsakyti