QUOTE(zuzanele @ 2012 04 13, 17:15)
Kai vieną kartą valdžia tikrino kaip klasė išvalyta ir pamatė nevalytą lempą virš durų, tai direktorė tiesiai šviesiai man pasakė: "Lempa apdulkėjus. Nusivalyk."
O valymo priemones jau daug metų perkam iš klasės fondo.
A4. nes spausdinau tiesiai iš jų puslapio ir atsispausdina ant tokio.
Kai paskaitau , tai dar linkiu ramiai jums gyventi
Kai pasakiau valdžiai, kad pelė laksto, tai iškvietė tarnybą, kuri sugebėjo tik lipnių lapelių padėt. Sako, spąstai uždrausta pelėms gaudyt- nehumaniška . O pelė sau ir toliau po klasę bėgiojo, kol kojas pakratė. Kai kažkur mano klasėj pelė nudvėsė, niekam nerūpėjo. Tik man. Kai pradėjo smirdėt, irgi niekam neužkliuvo. Tik man. Kai jau nuo smarvės būt klasėj negalėjau, tai tik aš verčiau visus kampus ir ieškojau. Aišku, paskui ploviau, dezinfekavau. Vaikai beieškodami savo nukritusių priemonių, po spintele rado varškės indelį sprogusį, vaisių supuvusių. O valytoją turim...
O valymo priemones jau daug metų perkam iš klasės fondo.
A4. nes spausdinau tiesiai iš jų puslapio ir atsispausdina ant tokio.
Kai paskaitau , tai dar linkiu ramiai jums gyventi
Kai pasakiau valdžiai, kad pelė laksto, tai iškvietė tarnybą, kuri sugebėjo tik lipnių lapelių padėt. Sako, spąstai uždrausta pelėms gaudyt- nehumaniška . O pelė sau ir toliau po klasę bėgiojo, kol kojas pakratė. Kai kažkur mano klasėj pelė nudvėsė, niekam nerūpėjo. Tik man. Kai pradėjo smirdėt, irgi niekam neužkliuvo. Tik man. Kai jau nuo smarvės būt klasėj negalėjau, tai tik aš verčiau visus kampus ir ieškojau. Aišku, paskui ploviau, dezinfekavau. Vaikai beieškodami savo nukritusių priemonių, po spintele rado varškės indelį sprogusį, vaisių supuvusių. O valytoją turim...
Tai ir aš tylėjau iki šiol, bet jei jau visi laukiam svečių, tai maniau, kad ne man vienai turi rūpėti, o pasirodo, kad apsirikau . Ai, bala nematė, atsinešiu priemonių iš namų ir išsivalysiu pati , mažiau nervų kainuos