Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 13, 17:15)
Kai vieną kartą valdžia tikrino kaip klasė išvalyta ir pamatė nevalytą lempą virš durų, tai direktorė tiesiai šviesiai man pasakė: "Lempa apdulkėjus. Nusivalyk."  blink.gif
O valymo priemones jau daug metų perkam iš klasės fondo.

A4. nes spausdinau tiesiai iš jų puslapio ir atsispausdina ant tokio.
Kai paskaitau , tai dar linkiu ramiai jums gyventi mirksiukas.gif
Kai pasakiau valdžiai, kad pelė laksto, tai iškvietė tarnybą, kuri sugebėjo tik lipnių lapelių padėt. Sako, spąstai uždrausta pelėms gaudyt- nehumaniška doh.gif . O pelė sau ir toliau po klasę bėgiojo, kol kojas pakratė. Kai kažkur mano klasėj pelė nudvėsė, niekam nerūpėjo. Tik man. Kai pradėjo smirdėt, irgi niekam neužkliuvo. Tik man. Kai jau nuo smarvės būt klasėj negalėjau, tai tik aš verčiau visus kampus ir ieškojau. Aišku, paskui ploviau, dezinfekavau. Vaikai beieškodami savo nukritusių priemonių, po spintele rado varškės indelį sprogusį, vaisių supuvusių. O valytoją turim...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir aš tylėjau iki šiol, bet jei jau visi laukiam svečių, tai maniau, kad ne man vienai turi rūpėti, o pasirodo, kad apsirikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ai, bala nematė, atsinešiu priemonių iš namų ir išsivalysiu pati lotuliukas.gif , mažiau nervų kainuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 15:20)
Užjaučiu, manęs laukia auditas nuo pirmadienio  doh.gif , tai irgi bijau dėl vaikų  blush2.gif . Negana to, dar šiandien valytoja akis draskė atėjus  doh.gif . Nežinau, ar čia tik pas mus, ar ir kitur valytojos yra aukščiau mokytojų ir jų paliesti negalima  blink.gif ? Žodžiu, nuėjau pas pavaduotoją ūkio reikalams ir gražiai paprašiau, kad valytoja nušveistų kriauklę ir maišytuvą, nes jie tokie, kaip būna valymo priemonių reklamose  doh.gif , o čia iškart auditas, kriauklė prie pat durų ir spigina akis atėjus. Man pavyzdžiui negražu, neestetiška ir t.t. Tai ta, pasakė valytojai, kuri atlėkė reikšti man nepasitenkinimo, kad ji viską šveičia valo, o vistiek man neįtinka. Tipo priemonių mokykla neduoda ir ji savais pinigais nepirks  blink.gif . Suprantu, bet sakau mums irgi neduoda priemonių, o kiek aš pinigų išleidžiu  doh.gif . Tai ji man ir sako: kur jūsų alga, o kur mano! Nu viršūnė, vadinasi dar ir klasę išsivalyti turiu pati, jei noriu, kad būtų gražu  blink.gif . Langai baisūs, durys baisios, palangės nevalytos, voratinklius pastoviai graibau, o ji man akis drasko  doh.gif . Grįžau namo susinervinusi, bet kągi - man nepriklauso klasės valyti, tai minusas bus ne man  blush2.gif .

kokia pazistama situacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 15:20)
Užjaučiu, manęs laukia auditas nuo pirmadienio  doh.gif , tai irgi bijau dėl vaikų  blush2.gif . Negana to, dar šiandien valytoja akis draskė atėjus  doh.gif . Nežinau, ar čia tik pas mus, ar ir kitur valytojos yra aukščiau mokytojų ir jų paliesti negalima  blink.gif ? Žodžiu, nuėjau pas pavaduotoją ūkio reikalams ir gražiai paprašiau, kad valytoja nušveistų kriauklę ir maišytuvą, nes jie tokie, kaip būna valymo priemonių reklamose  doh.gif , o čia iškart auditas, kriauklė prie pat durų ir spigina akis atėjus. Man pavyzdžiui negražu, neestetiška ir t.t. Tai ta, pasakė valytojai, kuri atlėkė reikšti man nepasitenkinimo, kad ji viską šveičia valo, o vistiek man neįtinka. Tipo priemonių mokykla neduoda ir ji savais pinigais nepirks  blink.gif . Suprantu, bet sakau mums irgi neduoda priemonių, o kiek aš pinigų išleidžiu  doh.gif . Tai ji man ir sako: kur jūsų alga, o kur mano! Nu viršūnė, vadinasi dar ir klasę išsivalyti turiu pati, jei noriu, kad būtų gražu  blink.gif . Langai baisūs, durys baisios, palangės nevalytos, voratinklius pastoviai graibau, o ji man akis drasko  doh.gif . Grįžau namo susinervinusi, bet kągi - man nepriklauso klasės valyti, tai minusas bus ne man  blush2.gif .

Ko gero čia daugelis valytojų šiais laikais tokios kvalifikuotos ir nepajudinamos. O kai papriekaištauji doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 04 13, 18:17)
Ko gero čia daugelis valytojų šiais laikais tokios kvalifikuotos ir nepajudinamos. O kai papriekaištauji doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taigi prestižinis darbas šiais laikais lotuliukas.gif . Joms matai atlyginimo permažai, o kad mūsų jau beveik minimumas, tai nesvarbu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 18:26)
Taigi prestižinis darbas šiais laikais  lotuliukas.gif . Joms matai atlyginimo permažai, o kad mūsų jau beveik minimumas, tai nesvarbu  lotuliukas.gif .

Mūsų mokyklai net auditoriai pastabą išeidami pasakė: "Daug kas mums čia patiko, o ypač valytojos: į akis žiūri, o sveikintis nemoka." biggrin.gif
Nors priekaištų savo klasės valytojai neturiu. Labai kruopščiai ir atsakingai atlieka savo darbą, ne tik langus, bet ir suolus, sienas išveičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 balandžio 2012 - 17:43
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 13, 18:41)
Mūsų mokyklai net auditoriai pastabą išeidami pasakė: "Daug kas mums čia patiko, o ypač valytojos: į akis žiūri, o sveikintis nemoka." biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif dažnai taip būna lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, gal norite sudalyvauti http://www.upc.smm.l...i/seminaras.php 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 13, 16:15)
Kai vieną kartą valdžia tikrino kaip klasė išvalyta ir pamatė nevalytą lempą virš durų, tai direktorė tiesiai šviesiai man pasakė: "Lempa apdulkėjus. Nusivalyk."  blink.gif

O makytojų pareigybėse užrašyta, kad pačios turit lempas nusivalyt? g.gif Lempas turi elektrikas valyt. Net valytojoms negalima schmoll.gif .
Pas mus, kai susikūrė profsąjunga, buvo surašytos ir patvirtintos visų pareigybės.

QUOTE(R.@usra @ 2012 04 13, 17:17)
Ko gero čia daugelis valytojų šiais laikais tokios kvalifikuotos ir nepajudinamos. O kai papriekaištauji doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 13, 17:41)

Matyt jos į mokyklą nėjo...

Ir kas čia pas mus šiandien? doh.gif Tiek neigiamų emocijų susigavom... blush2.gif Ar čia 13-a, ar čia penktadienis? g.gif

MB irgi parėjo iš mokyklos su temperatūra ir skaudančia koja... user posted image Kažkoks nervo uždegimas "pagavo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 13, 18:52)
O makytojų pareigybėse užrašyta, kad pačios turit lempas nusivalyt?  g.gif  Lempas turi elektrikas valyt. Net valytojoms negalima  schmoll.gif  .
Pas mus, kai susikūrė profsąjunga, buvo surašytos ir patvirtintos visų pareigybės.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Matyt jos į mokyklą nėjo...
Ir kas čia pas mus šiandien? doh.gif  Tiek  neigiamų emocijų susigavom...  blush2.gif  Ar čia 13-a, ar čia penktadienis?  g.gif

MB irgi parėjo iš mokyklos su temperatūra ir skaudančia koja... user posted image Kažkoks nervo uždegimas "pagavo"   doh.gif

Dėl lempų tai čia dar nieko, man prieš kelis metus direktorius liepė tualetą išvalyti blink.gif (kiekviena klasė turėjo po savo patalpą). Tada dar buvau labai baili, jautri ir t.t., dabar man pasakytų taip gun_bandana.gif . O kad penktadienis 13 tai tikrai jaučiasi lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 13 balandžio 2012 - 17:56
QUOTE(Aurute @ 2012 04 13, 17:52)

Ir kas čia pas mus šiandien? doh.gif  Tiek  neigiamų emocijų susigavom...  blush2.gif  Ar čia 13-a, ar čia penktadienis?  g.gif

MB irgi parėjo iš mokyklos su temperatūra ir skaudančia koja... user posted image Kažkoks nervo uždegimas "pagavo"   doh.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 17:56)
O kad penktadienis 13 tai tikrai jaučiasi  lotuliukas.gif .

Vykit šalin blogas mintis. Savaitgalisssssssssss
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 13, 18:58)
Vykit šalin blogas mintis. Savaitgalisssssssssss

auditassssssssssssssss blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 17:58)
auditassssssssssssssss  blink.gif

Tai tau kitą savaitę šiuo metu bus tourist5.gif vacation4.gif
Atsakyti