Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 13, 12:16)
Aš nedirbu pagal Gera pradžią, bet tokį improvizuotą ryto ratą turiu kiekvieną rytą. Darom visa tai ką ką tik aprašė lutute ir dar daug ką pagal tos dienos situaciją. Man tai puikus būdas susinkti vaikus, sutelkti, nuteikti juos darbui.

Visom artėja savaitgalis, paskutinė galimybė atsipūsti prieš rimtus darbus. O aš ką tik sužinojau, kad turėsiu pirmadienį pravesti atvirą pamoką  blink.gif , į mokyklą atvažiuoja svečiai .  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif . Įsivaizduokit: mokiniai pirma diena po atsotogų. Gerai, kad dar sekmadienį nepaskambino ir nepasakė  doh.gif

Eina sau - beširdžiai. Užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 13, 09:51)
keliauja pas tave

Labai dėkui. Tikras stebuklas, vos paprašiau ir iškart gavau. Prieš tai pusę savo kolegių aplaksčiau ir nieks kojinyčių šablono neturėjo... Dabar jau nupiešėm, belieka išsiųst..
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 04 12, 22:50)
Sveikos, šaunios pradinukės,  4u.gif
vis paskaitinėju jūsų temą, jūs taip nuoširdžiai bendraujate, aptarinėjate  įvairiausias aktualias temas, norėčiau ir aš su jumis bendrauti . Gal priimtumėte ir mane į savo ratą?  ax.gif Mokau ketvirtokus, nedaug jų, bet kai berniukų daugiau nei mergaičių ir visi aktyvūs yra ką veikti.

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 13, 13:49)
Labai dėkui. Tikras stebuklas, vos paprašiau ir iškart gavau. Prieš tai pusę savo kolegių aplaksčiau ir nieks kojinyčių šablono neturėjo... Dabar jau nupiešėm, belieka išsiųst..

O jūs iškirpote kojinytes? ar reikia siųsti visą lapą, kur apačioje užrašomi duomenys apie vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 04 13, 15:10)
O jūs iškirpote kojinytes? ar reikia siųsti visą lapą, kur apačioje užrašomi duomenys apie vaiką?

Visą lapą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 13, 13:16)
O aš ką tik sužinojau, kad turėsiu pirmadienį pravesti atvirą pamoką  blink.gif , į mokyklą atvažiuoja svečiai .  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif . Įsivaizduokit: mokiniai pirma diena po atsotogų. Gerai, kad dar sekmadienį nepaskambino ir nepasakė  doh.gif

Užjaučiu, manęs laukia auditas nuo pirmadienio doh.gif , tai irgi bijau dėl vaikų blush2.gif . Negana to, dar šiandien valytoja akis draskė atėjus doh.gif . Nežinau, ar čia tik pas mus, ar ir kitur valytojos yra aukščiau mokytojų ir jų paliesti negalima blink.gif ? Žodžiu, nuėjau pas pavaduotoją ūkio reikalams ir gražiai paprašiau, kad valytoja nušveistų kriauklę ir maišytuvą, nes jie tokie, kaip būna valymo priemonių reklamose doh.gif , o čia iškart auditas, kriauklė prie pat durų ir spigina akis atėjus. Man pavyzdžiui negražu, neestetiška ir t.t. Tai ta, pasakė valytojai, kuri atlėkė reikšti man nepasitenkinimo, kad ji viską šveičia valo, o vistiek man neįtinka. Tipo priemonių mokykla neduoda ir ji savais pinigais nepirks blink.gif . Suprantu, bet sakau mums irgi neduoda priemonių, o kiek aš pinigų išleidžiu doh.gif . Tai ji man ir sako: kur jūsų alga, o kur mano! Nu viršūnė, vadinasi dar ir klasę išsivalyti turiu pati, jei noriu, kad būtų gražu blink.gif . Langai baisūs, durys baisios, palangės nevalytos, voratinklius pastoviai graibau, o ji man akis drasko doh.gif . Grįžau namo susinervinusi, bet kągi - man nepriklauso klasės valyti, tai minusas bus ne man blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 13, 12:49)
Dabar jau nupiešėm, belieka išsiųst..

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 13, 13:57)
Visą lapą mirksiukas.gif

Kokio formato lapas? A3 ar A4
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 13, 12:16)
Visom artėja savaitgalis, paskutinė galimybė atsipūsti prieš rimtus darbus. O aš ką tik sužinojau, kad turėsiu pirmadienį pravesti atvirą pamoką  blink.gif , į mokyklą atvažiuoja svečiai .  gun_rifle.gif 
Įsivaizduokit: mokiniai pirma diena po atsotogų. Gerai, kad dar sekmadienį nepaskambino ir nepasakė  doh.gif

Siabelis. Nežinau ką ir pridurt... gal bent ne į pirmą pamoką?...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 14:20)
Negana to, dar šiandien valytoja akis draskė atėjus  doh.gif . Nežinau, ar čia tik pas mus, ar ir kitur valytojos yra aukščiau mokytojų ir jų paliesti negalima  blink.gif ?

Irgi ne pyragai. Nepataiso tai nuotaikos.
Aš kai pardėjau dirbt irgi turėjau problemų su valytoja. Klasę valė atmestinai, tik viduaslį parvalydavo, veidrodis veidų nerodė, radijatoriai dulkių taupyklės... Ir ko tik nedariau, kaip neprašiau... O padėjo tai tik rašiklis ir popierius.
Ryte atienu į darbą - nevalyta, o tik langai atidaryt, kad vėdintųsi. Rašau ūkio daliai raportą. Trijų tik reikėjo... Maniau supyks... dar labiau nevalys... O dabar tokia draugiška mano atžvilgiu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 13, 16:44)
Siabelis. Nežinau ką ir pridurt... gal bent ne į pirmą pamoką?...
Irgi ne pyragai. Nepataiso tai nuotaikos.
Aš kai pardėjau dirbt irgi turėjau problemų su valytoja. Klasę  valė atmestinai, tik viduaslį parvalydavo, veidrodis veidų nerodė, radijatoriai dulkių taupyklės...  Ir ko tik nedariau, kaip neprašiau... O padėjo tai tik rašiklis ir popierius.
Ryte atienu į darbą - nevalyta, o tik langai atidaryt, kad vėdintųsi. Rašau ūkio daliai raportą. Trijų tik reikėjo...  Maniau supyks... dar labiau nevalys... O dabar tokia draugiška mano atžvilgiu pasidarė.

Jau gal ir man reikės taip daryti, nežinau... Pas mane ir radijatoriai baisūs ir po jais baisu, šiukšlės smulkios tai kaip užkonservuotos kelis mėnesius tose pačiose vietose (kampuose, pakraščiuose), valo greituoju būdu prabėgdama per klasę. 5-10 minučių daugiausiai ir klasė išvalyta doh.gif ! Aišku nesunku pačiai paimti, bet už mane valytoja neateina pravesti pamokos ax.gif ... Tegul pyksta kiek nori, kiekvienas turim dirbti savo darbą cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 13, 13:16)
O aš ką tik sužinojau, kad turėsiu pirmadienį pravesti atvirą pamoką  blink.gif , į mokyklą atvažiuoja svečiai .  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif . Įsivaizduokit: mokiniai pirma diena po atsotogų.

Na, ir siurprizas. doh.gif Ir tu sutikai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 15:55)
Jvalo greituoju būdu prabėgdama per klasę. 5-10 minučių daugiausiai ir klasė išvalyta  doh.gif  !

Greitos ir mūsų valytojos, kiba jos kokio sporto meistrės. dar pas mus būna, tik baigėsi pamokos ir jau daro duris, kad pamatytum ir leistum valyti. Veržiasi, atrodo, kad jom ten reiks kalnus verst. Ateina pirmą val, o ketvirtą jau baigusios.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 16:20)
Grįžau namo susinervinusi, bet kągi - man nepriklauso klasės valyti, tai minusas bus ne man  blush2.gif .

Kai vieną kartą valdžia tikrino kaip klasė išvalyta ir pamatė nevalytą lempą virš durų, tai direktorė tiesiai šviesiai man pasakė: "Lempa apdulkėjus. Nusivalyk." blink.gif
O valymo priemones jau daug metų perkam iš klasės fondo.
QUOTE(b.s @ 2012 04 13, 16:34)
Kokio formato lapas? A3 ar A4

A4. nes spausdinau tiesiai iš jų puslapio ir atsispausdina ant tokio.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 13, 17:55)
Jau gal ir man reikės taip daryti, nežinau... Pas mane ir radijatoriai baisūs ir po jais baisu, šiukšlės smulkios tai kaip užkonservuotos kelis mėnesius tose pačiose vietose (kampuose, pakraščiuose), valo greituoju būdu prabėgdama per klasę. 5-10 minučių daugiausiai ir klasė išvalyta  doh.gif  ! Aišku nesunku pačiai paimti, bet už mane valytoja neateina pravesti pamokos  ax.gif ... Tegul pyksta kiek nori, kiekvienas turim dirbti savo darbą  cool.gif .

Kai paskaitau , tai dar linkiu ramiai jums gyventi mirksiukas.gif
Kai pasakiau valdžiai, kad pelė laksto, tai iškvietė tarnybą, kuri sugebėjo tik lipnių lapelių padėt. Sako, spąstai uždrausta pelėms gaudyt- nehumaniška doh.gif . O pelė sau ir toliau po klasę bėgiojo, kol kojas pakratė. Kai kažkur mano klasėj pelė nudvėsė, niekam nerūpėjo. Tik man. Kai pradėjo smirdėt, irgi niekam neužkliuvo. Tik man. Kai jau nuo smarvės būt klasėj negalėjau, tai tik aš verčiau visus kampus ir ieškojau. Aišku, paskui ploviau, dezinfekavau. Vaikai beieškodami savo nukritusių priemonių, po spintele rado varškės indelį sprogusį, vaisių supuvusių. O valytoją turim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 balandžio 2012 - 16:15