Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 12, 17:45)
4u.gif Sveikutės. O aš kažkodėl nepamilau pupos, nors dirbu tik pirmus metus su pupa .  schmoll.gif

Aš nedrįsau ax.gif taip parašyti, bet esu su tavimi. Manęs irgi nedžiugina Pupa. O jeigu autorės išleidžia knygas nedirbusios ir dabar po kelerių metų vėl tobulina, tai kas mums pirks naujus vadovėlius? Visur bardakėlis.
Atsakyti
Mergaites reikia daugiau nuomones del vadoveliu pasirinkimo, nes dabar jau pasimeciau g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 12, 18:08)
O jeigu autorės išleidžia knygas nedirbusios ir dabar po kelerių metų vėl tobulina, tai kas mums pirks naujus vadovėlius? Visur bardakėlis.

Vat kas gaunasi, kai ir iš vadovėlių daromas biznis - kas nori, tas rašo, išradinėja dviratį, doh.gif lygiai tą patį galėčiau pasakyti ir apie gilę - mokytojo knyga bevertė, siūlomos idėjos niekinės, mokytojui pačiam reikia susirasti papildomos literatūros. aggressive.gif Jonynienės mokytojų knygose literatūros, idėjų - kiek nori, tik atsirink kas tavo klasei labiau tinka. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 12, 18:18)
Mergaites reikia daugiau nuomones del vadoveliu pasirinkimo, nes dabar jau pasimeciau g.gif  g.gif  doh.gif

4u.gif aš lygiai taip pat pasimetusi, nes galvoju antroje klasėje grįžti prie šaltinėlio, skaičių šalies ir t.t.
Atsakyti
Bijojau rašyt, nes aš irgi už senus patikrintus ir mūsų pačių jau išmoktus vadovėlius.
Mūsų mokykloj kažkas užsimanė ir nupirko Gilę, tai teko dirbt. Visai nepatiko. Nors planas yra, bet medžiaga labai neisteminga, išmėtyta. Buvo manoma pamažu prieit prie ŠOK vadovėlių, bet aš jau balsuosiu prieš.

Tai irgi tik mano nuomonė. Yra kolegių, kurios labai giria. Aš kol kas išbandžiau tik gilę.
Atsakyti
[quote=viga,2012 04 12, 17:39]
Kadangi planuoju gauti pirmokelius ax.gif tai norejau paklausti del vadoveliu. Ar nesigailitejog dirbate pagal pupa? Nes siuo metu lyg ir reiketu uzsakyti vadovelius. Tai nezinau kaip cia pasielgti g.gif Ar toliau draugauti su Marcelioniene ir Plentaite, ar skirtis su jomis ir pereiti prie PUPOs? Ka patarsite brangiosios?????
[/quote]
Labukas, šiemet turiu pirmokus ir pirmą kartą dirbu su Pupa, nežinau kaip bus toliau, bet man ji labiau patinka, suderinta ir papildoma medžiaga. Dirbant su dviem klasėm ruoštis pamokoms yra patogiau, nes viskas vietoj, o ketvirtokams (dirbam pagal Šaltinį) išknaisioju visas papildomas knygeles kol atrenku užduotis doh.gif Tai užima labai daug laiko schmoll.gif
[/quote]
Turiu pirmokus ir dirbu su PUPA. Man PUPA patinka, tik rekomenduočiau autorėms pratybose padayti šiokius tokius pakeitimus, kad nereikėtų vaikams rašyti žodžių su dar nesimokytomis raidėmis. Skaityti vadovėlyje tokius žodžius gali geriau skaitantys, o rašyti gi neišeina. Ant linijų gi nemokysi rašyti mišriai ir spausdintinėmis ir rašytinėmis - bus bordakas ir vėliau nebeis atpratint.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 12, 18:26)
Vat kas gaunasi, kai ir iš vadovėlių daromas biznis - kas nori, tas rašo, išradinėja dviratį,  doh.gif lygiai tą patį galėčiau pasakyti ir apie gilę - mokytojo knyga bevertė, siūlomos idėjos niekinės, mokytojui pačiam reikia susirasti papildomos literatūros.  aggressive.gif Jonynienės mokytojų knygose literatūros, idėjų - kiek nori, tik atsirink kas tavo klasei labiau tinka.  bigsmile.gif
Papildyta:
4u.gif aš lygiai taip pat pasimetusi, nes galvoju antroje klasėje grįžti prie šaltinėlio, skaičių šalies ir t.t.

Nu GILĘ turiu tik pirmokams. Su kitų klasių GILĖMIS nesusipažinau. Esu patenkinta ir priešingai sakau - nekeisčiau į Jonynienės nė už ką.
Papildyta:
[quote=Snaudale,2012 04 12, 19:18]
Labukas, šiemet turiu pirmokus ir pirmą kartą dirbu su Pupa, nežinau kaip bus toliau, bet man ji labiau patinka, suderinta ir papildoma medžiaga. Dirbant su dviem klasėm ruoštis pamokoms yra patogiau, nes viskas vietoj, o ketvirtokams (dirbam pagal Šaltinį) išknaisioju visas papildomas knygeles kol atrenku užduotis doh.gif Tai užima labai daug laiko schmoll.gif
[/quote]
Turiu pirmokus ir dirbu su PUPA. Man PUPA patinka, tik rekomenduočiau autorėms pratybose padayti šiokius tokius pakeitimus, kad nereikėtų vaikams rašyti žodžių su dar nesimokytomis raidėmis. Skaityti vadovėlyje tokius žodžius gali geriau skaitantys, o rašyti gi neišeina. Ant linijų gi nemokysi rašyti mišriai ir spausdintinėmis ir rašytinėmis - bus bordakas ir vėliau nebeis atpratint.
Papildyta:

Nu GILĘ turiu tik pirmokams. Su kitų klasių GILĖMIS nesusipažinau. Esu patenkinta ir priešingai sakau - nekeisčiau į Jonynienės nė už ką.
[/quote]
O Balčytis mane tenkina ir RIEŠUTO pratybas naudoju tik papildomiems darbams.
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš. Su ŠOK serija dirbu nuo praėjusių metų vidurio. Teko peršokti staigiai. Yra daug pliusų (mano nuomone), taip pat ir minusų. Bet tikrai negrįžčiau prie ankstesnių vadovėlių. Paaiškinsiu kodėl.
Pirmiausia, kai dirbi su visa serija, nebekrenta į akis Gilės teminiai šuoliai. Autorės klausiau dėl to. Tai sakė, kad viską integravo su Pupa.
Antra, visas komplektas - mokytojo knyga, papildomos užduotys, dalijama medžiaga paruošto pagal temą. Jei turi laiko ir noro, gali ruošti savo medžiagą, bet kai mum pamokos baigiasi po keturių, tai fantazijios nebeturi knisti knygas ir ieškoti papildomos medžiagos. Džiaugiuosi pasiruošdama skaidres pamokoms. O kas nepatinka, visada gali keisti.
Bet čia irgi tik mano nuomonė. blush2.gif
Atsakyti
[quote=enija05,2012 04 11, 22:33]
,
Vai 2, kaip smagu ir idomu - 7 mokiniai, kaip suprantu, cia gal mazame miestelyje smile.gif
Čia kaimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 12 balandžio 2012 - 20:49
Su Pupa dirbu jau ketvirtus metus (pradėjau nuo antros klasės). Šiais metais dirbdama su pirmokais turiu visus ŠOK serijos vadovėlius. Labiausiai patinka teminė integracija, todėl ir Gilės per daug nepeikiu. Šiaip Pupos vadovėlis mano pirmokams kiek sunkokas, bet skaičiau, kad naujas Pupos vadovėlis Ikl. bus pakeistas - raidžių mokymosi tvarka, tempas, kai kurie tekstai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 12, 17:03)
Prieš dvi dienas buvau seminare. Tai lektorė sakė, kad pirmai klasei PUPA ir ne tik ( GILĖ ir RIEŠUTAS) išeis nauji vadovėliai su pataisymais. Nes knygų autorės kai rašė tas knygas tuo metu nedirbo, o kai pradėjo dirbti, tai pamatė vadovėliuose padarytas klaidas. Be to, ir pratybos bus naujos. Tai vargas mums ir toms mokykloms, kurios turėsim senąsias PUPAS. Prasidės neatitikimai pratybose doh.gif
O Tau patarčiau sakyti tas naująsias PUPAS, nes man šie vadovėliai arčiau prie širdies nei Marcelionienės ir Plentaitės. Čia tik mano nuomonė blush2.gif

musu mokykloje irgi tik pernai nupirko PUPAS pirmokams, tai tikrai nauju nepirks vadoveliu. g.gif Bet manau gal bus kaip ir su Marcelionienes pratybomis- yra Saltinio ir Naujojo saltinio pratybos schmoll.gif
O Naujieji saltiniai man irgi ne prie dusios.Atidirbau su jais visa ketverta metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 12 balandžio 2012 - 21:00
smile.gif Aš už Pupas !

Nors dirbu pirmi metai. Bet patiko labai.

Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 04 12, 09:22)

Įdomu, o kur ieškoti tel.? Kur Anykščių muziejus?

MEDINIAME APŽVALGOS BOKŠTE PRIE ŠEIMYNIŠKĖLIŲ PILIAKALNIO ĮRENGTOJE EKSPOZICIJOJE supažindinama su buvusios Šeimyniškėlių (Vorutos) pilies – vienos didžiausių medinių pilių Rytų Europoje − istorija, archeologiniais radiniais, XIII-XIV a. kario ginkluote, pilėnų buities daiktais. Galima šaudyti iš lanko.

Darbo laikas: gegužės-spalio mėn. pirmadieniais-sekmadieniais 10-16.30 val.; lapkričio-balandžio mėn. lankytojai priimami iš anksto susitarus tel.: (8~381) 52 922, 8 610 00 421.

Bilieto kaina: suaugusiesiems su gido paslauga – 1,5 Lt; moksleiviams, studentams, pensininkams, būtinosios tarnybos kariams su gido paslauga – 1 Lt; šaudymas iš lanko (5 šūviai) – 2 Lt.

EDUKACIJA Vyksta istorijos edukacinės programos: „Ir šiandien tebežymu, kur pilies būta...“, tartis iš anksto tel.: (8~381) 52 922, 8 610 00 421, programos kaina – 5,5 Lt; moksleiviams, studentams, pensininkams, būtinosios tarnybos kariams – 4 Lt; „Senovės baltų medžioklė ir žvejyba“, tartis iš anksto tel. 8 682 28 962, programos kaina – 7,5 Lt; moksleiviams, studentams, pensininkams, būtinosios tarnybos kariams – 6 Lt.

Adresas: J. Biliūno g. 97A, Anykščiai. Tel.: (8~381) 52 922, 8 610 00 421

El. paštas: a.vienuolis@delfi.lt, a.vienuolis@gmail.com Svetainė internete: http://www.baranauskas.lt/
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 12, 10:15)

O kiek kainuoja tie malonumai? Tėvai noriai moka?

Sokolado pamoka 25 lt, o uz laiva berods po 10 mokejom, aisku dar plius autobusas, bet kadangi jie buvo 4okai, tai vietoje isleistuviu.
Papildyta:
As dirbu su visa SOK serija, man tai patinka, labai dziaugiuosi mokytojo knygomis, dalijamaja medziaga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, šaunios pradinukės, 4u.gif
vis paskaitinėju jūsų temą, jūs taip nuoširdžiai bendraujate, aptarinėjate įvairiausias aktualias temas, norėčiau ir aš su jumis bendrauti . Gal priimtumėte ir mane į savo ratą? ax.gif Mokau ketvirtokus, nedaug jų, bet kai berniukų daugiau nei mergaičių ir visi aktyvūs yra ką veikti.
Atsakyti