[quote=viga,2012 04 12, 17:39]
Kadangi planuoju gauti pirmokelius
tai norejau paklausti del vadoveliu. Ar nesigailitejog dirbate pagal pupa? Nes siuo metu lyg ir reiketu uzsakyti vadovelius. Tai nezinau kaip cia pasielgti
Ar toliau draugauti su Marcelioniene ir Plentaite, ar skirtis su jomis ir pereiti prie PUPOs? Ka patarsite brangiosios?????
[/quote]
Labukas, šiemet turiu pirmokus ir pirmą kartą dirbu su Pupa, nežinau kaip bus toliau, bet man ji labiau patinka, suderinta ir papildoma medžiaga. Dirbant su dviem klasėm ruoštis pamokoms yra patogiau, nes viskas vietoj, o ketvirtokams (dirbam pagal Šaltinį) išknaisioju visas papildomas knygeles kol atrenku užduotis
Tai užima labai daug laiko
[/quote]
Turiu pirmokus ir dirbu su PUPA. Man PUPA patinka, tik rekomenduočiau autorėms pratybose padayti šiokius tokius pakeitimus, kad nereikėtų vaikams rašyti žodžių su dar nesimokytomis raidėmis. Skaityti vadovėlyje tokius žodžius gali geriau skaitantys, o rašyti gi neišeina. Ant linijų gi nemokysi rašyti mišriai ir spausdintinėmis ir rašytinėmis - bus bordakas ir vėliau nebeis atpratint.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 12, 18:26)
Vat kas gaunasi, kai ir iš vadovėlių daromas biznis - kas nori, tas rašo, išradinėja dviratį,
lygiai tą patį galėčiau pasakyti ir apie gilę - mokytojo knyga bevertė, siūlomos idėjos niekinės, mokytojui pačiam reikia susirasti papildomos literatūros.
Jonynienės mokytojų knygose literatūros, idėjų - kiek nori, tik atsirink kas tavo klasei labiau tinka.
Papildyta:
aš lygiai taip pat pasimetusi, nes galvoju antroje klasėje grįžti prie šaltinėlio, skaičių šalies ir t.t.
Nu GILĘ turiu tik pirmokams. Su kitų klasių GILĖMIS nesusipažinau. Esu patenkinta ir priešingai sakau - nekeisčiau į Jonynienės nė už ką.
Papildyta:
[quote=Snaudale,2012 04 12, 19:18]
Labukas, šiemet turiu pirmokus ir pirmą kartą dirbu su Pupa, nežinau kaip bus toliau, bet man ji labiau patinka, suderinta ir papildoma medžiaga. Dirbant su dviem klasėm ruoštis pamokoms yra patogiau, nes viskas vietoj, o ketvirtokams (dirbam pagal Šaltinį) išknaisioju visas papildomas knygeles kol atrenku užduotis
Tai užima labai daug laiko
[/quote]
Turiu pirmokus ir dirbu su PUPA. Man PUPA patinka, tik rekomenduočiau autorėms pratybose padayti šiokius tokius pakeitimus, kad nereikėtų vaikams rašyti žodžių su dar nesimokytomis raidėmis. Skaityti vadovėlyje tokius žodžius gali geriau skaitantys, o rašyti gi neišeina. Ant linijų gi nemokysi rašyti mišriai ir spausdintinėmis ir rašytinėmis - bus bordakas ir vėliau nebeis atpratint.
Papildyta:
Nu GILĘ turiu tik pirmokams. Su kitų klasių GILĖMIS nesusipažinau. Esu patenkinta ir priešingai sakau - nekeisčiau į Jonynienės nė už ką.
[/quote]
O Balčytis mane tenkina ir RIEŠUTO pratybas naudoju tik papildomiems darbams.