Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labai smagi išvyka į Vilniaus priešgaisrinę techninę parodą. Yra gaisrininkų muziejus. Vaikai klausosi gido pasakojimo. Vėliau apžiūri eksponatus, norintieji pasimatuoja nedegančius skafandrus, kostiumus. Palaipioja po gaisrininkų mašinas ir t.t. Vertinčiau pagal vaikų atsiliepimus 10 thumbup.gif balų.
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 04 12, 01:03)
Nedidukas, bet įdomus Lietuvos geležinkelių muziejus. Ten rodo filmukus apie saugų elgesį, yra interaktyvi traukinukų trasa.

Planuoju artimiausią savaitę ten apsilankyti su savo pirmokėliais.Esame laimėję bilietus už dalyvavimą konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". Reikia pasinaudoti proga.
Atsakyti
Sveikutės,
Perskaičiau nuorodą piešinių konkurso „Nupiešk sau kojinytes“, kuris įkeltas pašte. Ar aš kai ko nesupratau, bet šis konkursas 2011 m.
Papildyta:
O ką įdomaus ekskursijoje pristato oro uostas? Gal jau teko kam būti? Pasidalinkit.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 12, 17:16)
Sveikutės,
Perskaičiau nuorodą piešinių konkurso „Nupiešk sau kojinytes“, kuris įkeltas pašte. Ar aš kai ko nesupratau, bet šis konkursas 2011 m.

O kas neaišku? g.gif Šablonas tai šių metų mirksiukas.gif Konkursas šitas vyksta kiekvienais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 balandžio 2012 - 15:46
Su treciokais vykome i Druskininkus. Ten vyko suri pamoka. Gide buvo nuostabi, marsruta galima su ja derinti thumbup.gif Isvyka buvo superine. Labai gailejausi, kad jos nepasilikau ketvirtoje klaseje, nes butu buvusi smagi paskutine kelione kartu ir su mokiniu teveliais. O dabar sedziu ir suku galva kur cia visiems kartu nuvaziuoti g.gif g.gif g.gif nes taip idomu buvo Druskininkuose, jog dabar bijau kad nerasiu kazko tokio ypatingo:mmm
Papildyta:
Kadangi planuoju gauti pirmokelius ax.gif tai norejau paklausti del vadoveliu. Ar nesigailitejog dirbate pagal pupa? Nes siuo metu lyg ir reiketu uzsakyti vadovelius. Tai nezinau kaip cia pasielgti g.gif Ar toliau draugauti su Marcelioniene ir Plentaite, ar skirtis su jomis ir pereiti prie PUPOs? Ka patarsite brangiosios?????
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 12, 15:51)
Kadangi planuoju gauti pirmokelius ax.gif  tai norejau paklausti del vadoveliu. Ar nesigailitejog dirbate pagal pupa? Nes siuo metu lyg ir reiketu uzsakyti vadovelius. Tai nezinau kaip cia pasielgti g.gif Ar toliau draugauti su Marcelioniene ir Plentaite, ar skirtis su jomis ir pereiti prie PUPOs?  Ka patarsite brangiosios?????

Prieš dvi dienas buvau seminare. Tai lektorė sakė, kad pirmai klasei PUPA ir ne tik ( GILĖ ir RIEŠUTAS) išeis nauji vadovėliai su pataisymais. Nes knygų autorės kai rašė tas knygas tuo metu nedirbo, o kai pradėjo dirbti, tai pamatė vadovėliuose padarytas klaidas. Be to, ir pratybos bus naujos. Tai vargas mums ir toms mokykloms, kurios turėsim senąsias PUPAS. Prasidės neatitikimai pratybose doh.gif
O Tau patarčiau sakyti tas naująsias PUPAS, nes man šie vadovėliai arčiau prie širdies nei Marcelionienės ir Plentaitės. Čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Tai as pasidairiau interneto platybese ir maciau kad yra jau kai kuriu 2012 m leidimas, tik va kazkaip nedrasu skirtis su Marcelioniene ir Plentaite ax.gif
Atsakyti
Dėl konkurso dabar viskas aišku, nes prisegti šablonai, o pirma buvo tik nuoroda.
Atsakyti
[quote=elimak7,2012 04 12, 17:10]
Tai as pasidairiau interneto platybese ir maciau kad yra jau kai kuriu 2012 m leidimas, tik va kazkaip nedrasu skirtis su Marcelioniene ir Plentaite ax.gif
[/quote
Manau, kad neturetum bijoti naujesnes knygos. As siemet grizau po 2m atostogu ir gavau pupa (2klase), nezinau kaip ten pirmoj ar 3ir 4kl, bet su antrokais dirbant tai pupa labiau patinka uz Plentaites knyga. O patinka mokytoju knyga, kur smulkiai planas visu pamoku siulomas, papildoma medziaga - atskira knyga, o ir pratybos man idomesnes.
Tikiuosi kad patiks ir su 3-4kl. dirbant
Atsakyti
[quote=Jaša,2012 04 12, 17:56]
[quote=elimak7,2012 04 12, 17:10]

[/quote
Manau, kad neturetum bijoti naujesnes knygos. As siemet grizau po 2m atostogu ir gavau pupa (2klase), nezinau kaip ten pirmoj ar 3ir 4kl, bet su antrokais dirbant tai pupa labiau patinka uz Plentaites knyga. O patinka mokytoju knyga, kur smulkiai planas visu pamoku siulomas, papildoma medziaga - atskira knyga, o ir pratybos man idomesnes.
Tikiuosi kad patiks ir su 3-4kl. dirbant
[/quote]
Aciu uz nuomone. Siaip labai norisi jau begti nuo saltinio, bet kartais begant nuo vilko uzsokama ant meskos. Todel ir laukiu jusu pasisakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Mergaitės, gal kuri netyčia turit dainos "Reikia draugą turėti" karaoke? Niekur nerandu internete schmoll.gif ...
Atsakyti

Kadangi planuoju gauti pirmokelius ax.gif tai norejau paklausti del vadoveliu. Ar nesigailitejog dirbate pagal pupa? Nes siuo metu lyg ir reiketu uzsakyti vadovelius. Tai nezinau kaip cia pasielgti g.gif Ar toliau draugauti su Marcelioniene ir Plentaite, ar skirtis su jomis ir pereiti prie PUPOs? Ka patarsite brangiosios?????
[/quote]
Labukas, šiemet turiu pirmokus ir pirmą kartą dirbu su Pupa, nežinau kaip bus toliau, bet man ji labiau patinka, suderinta ir papildoma medžiaga. Dirbant su dviem klasėm ruoštis pamokoms yra patogiau, nes viskas vietoj, o ketvirtokams (dirbam pagal Šaltinį) išknaisioju visas papildomas knygeles kol atrenku užduotis doh.gif Tai užima labai daug laiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 12, 16:59)
Aciu uz nuomone. Siaip labai norisi jau begti nuo saltinio, bet kartais begant nuo vilko uzsokama ant meskos. Todel ir laukiu jusu pasisakymu mirksiukas.gif

4u.gif Sveikutės. O aš kažkodėl nepamilau pupos, nors dirbu tik pirmus metus su pupa . schmoll.gif O ir mokytojų knygos nesužavėjo, ruošdamasi pamokoms naudojausi Marcelionienės mokytojo knyga. thumbup.gif Dar nepatiko raidžių mokymosi išdėstymas - šaltinėlyje labai šauniai šitas dalykas sudėliotas. taip kad aš už šaltinėlį. Tekstukai įdomesni, CD įrašai kokybiški, taisyklinga lietuvių kalba skaitomi kūriniai, na, vardinčiau ir vardinčiau pliusus 4u.gif bet vėl gi - čia tik mano nuomonė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 12 balandžio 2012 - 17:47