Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 11, 13:58)
Smagi kelionė į Trakus. Užsisakėme edukacinę veiklą šokolado fabrike thumbup.gif Tada plaukėme garlaiviu skanaudami totoriškus kibinus su sultiniu. Buvome iš anksto užsisakę. ir galiausiai apsilankėme pačioje pilyje. Kelionė buvo verta 10 balų drinks_cheers.gif

Ir aš su saviškiais norėčiau taip papramogaut... 4u.gif Norėjau klaust, ar tu pati viską užsakinėjai ir organizavai, ar kokia firma tokias paslaugas teikia? g.gif

Vilniečiams verta nueit į Lietuvos kino ir teatro muziejų. Ten labai šaunios edukacinės programos. Mes ir vaidinom su lėlėmis, ir klausėmės paskaitos, kaip kuriami animaciniai filmukai.
Dar neseniai Vilniaus oro uostas pradėjo priimti lankytojus. Ketinu ten šį pavasarį saviškius nuvežt, jei tėveliai sutiks.
Nedidukas, bet įdomus Lietuvos geležinkelių muziejus. Ten rodo filmukus apie saugų elgesį, yra interaktyvi traukinukų trasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 12 balandžio 2012 - 00:03
QUOTE(1aviada @ 2012 04 11, 22:04)
Sveikos šauniosios pradinukės.
Prašau priimti į savo būrį. Apie Jus sužinojau iš Jūsų kolegės seminare Panevėžyje. Ačiū jai. Dirbu su pirmokais. Tikiuosi malonaus bendravimo ir bendradarbiavimo.

Sveikute prisijungus, malonu vel susitikti. Manau patiks su mumis bendrauti ir galesim visos pasidalint savo darbeliais ir mintimis.

QUOTE(naminukė @ 2012 04 12, 01:03)
Ir aš su saviškiais norėčiau taip papramogaut...  4u.gif Norėjau klaust, ar tu pati viską užsakinėjai ir organizavai, ar kokia firma tokias paslaugas teikia?  g.gif

Nors klausimas ne man, bet as atsakysiu irgi. Organizavau tokia kelione pernai savo 4okams. Sokolada ir garlaivi uzsisakiua telefonu (del kibinu nezinau, mes ju neskanavom, bet matyt garlaivyje teikia tokias paslaugas, uzsakius is anksto). Visus tel nr susiradau per google.

Siemet su pirmokais planuojam vaziuot i Anykscius i edukacine pamokele "Senoves zvejyba ir medziokle". Esu pries pora metu buvusi, vaikams labai patiko. Atitinkamai apsirenges vyras pasakojo apie senove, rode kokias irankiais naudojosi senoveje zvejai ir medziotojai, leido kai ka vaikams patiems isbandyti, vire ant lauzo zuviene, vaisino visus, o poto leido pasaudyti is lanko ir pazaisti ivairius zaidimus, kokius vaikai zaide senoveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 12 balandžio 2012 - 06:49
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 11, 20:30)
Kaip sakoma, kai labai nori, tai viską suspėji mirksiukas.gif
Aš tai dar siuvinėju kasdien, fermą apeinu. O ten kiek darbo biggrin.gif

Šaunuolė, žaviuosi tokiomis merginomis. Aš, matyt, per daug prisiėmusi bendruomeninės veiklos, reik daugiau skirti laiko sau, nes kiek veži, tiek ir krauna schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 04 12, 08:49)
Siemet su pirmokais planuojam vaziuot i Anykscius i edukacine pamokele "Senoves zvejyba ir medziokle". Esu pries pora metu buvusi, vaikams labai patiko. Atitinkamai apsirenges vyras pasakojo apie senove, rode kokias irankiais naudojosi senoveje zvejai ir medziotojai, leido kai ka vaikams patiems isbandyti, vire ant lauzo zuviene, vaisino visus, o poto leido pasaudyti is lanko ir pazaisti ivairius zaidimus, kokius vaikai zaide senoveje.

Įdomu, o kur ieškoti tel.? Kur Anykščių muziejus?
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 04 11, 21:53)
O aš tai mezgu ir savo mezginiai visą žiemą vaikščiojau, ir dukrytė apmegzta.
Aš dėl darbo nesuku galvos blush2.gif . dabar nuvažiuoju į darbą, atsigeriu kavos, papliurpiu ir parvažiuoju. Atlyginimas tai eina blush2.gif
Mergaitės, juk niekas paminklo nepastatys biggrin.gif
Lengva man kalbėt, kai turiu 7mokinius tongue.gif  ax.gif

Aš tai tiesiog nemėgėja megzt... blush2.gif Nors mama išmokė... bigsmile.gif

Teisingai thumbup.gif . Paminklo nepastatys schmoll.gif . Anksčiau ėjau iš proto, jei vaikai ko neišmokdavo... Dabar susitaikiau, kad visų neišmokysiu. Ir tėvų susirinkimas rudenį buvo gana griežtas... Tėvai atsakingi už vaiką, ne mokykla. negalima reikalaut ir kito, nepareikalavus iš savęs. Nei viena mama negali nueit už vaiką į tualetą, nei viena mokytoja negali išmokt už vaiką daugybos lentelės.
Pamokas tai stengiuosi paruošt įdomesnes, bet jei vienas kitas svajoja ir nesidomi, nebesuku smegenų. Dėl kelių plevėsų aš ant blakstienų nestovėsiu. Dauguma vaikų labai motyvuoti. Jiems aš ir dirbu.

Gal mano nuotaikos šiandien netikusios... verysad.gif Net rašydama savo griežtą toną girdžiu. doh.gif blush2.gif

O šiaip, daug laisvo laiko praleidžiu prie kompiuterio. Kad ko nors išmokt ir įtvirtint, bent jau man reikia ne vieną ir ne du kartus padaryt. Seminarų medžiagą vis kartoju, su Power Pointu, Notebooku dar dirbu ir mokaus. Prie kiekvieno reik laiko duoklę atiduot, jei nori ką nors padaryt.

QUOTE(naminukė @ 2012 04 12, 00:03)
Vilniečiams verta nueit į Lietuvos kino ir teatro muziejų. Ten labai šaunios edukacinės programos. Mes ir vaidinom su lėlėmis, ir klausėmės paskaitos, kaip kuriami animaciniai filmukai.
Dar neseniai Vilniaus oro uostas pradėjo priimti lankytojus. Ketinu ten šį pavasarį saviškius nuvežt, jei tėveliai sutiks.
Nedidukas, bet įdomus Lietuvos geležinkelių muziejus. Ten rodo filmukus apie saugų elgesį, yra interaktyvi traukinukų trasa.

Labai įdomu būtų... thumbup.gif Ir vaikai edukacines labai mėgsta. Kur kas labiau, nei paprastą ekskursiją. Tik kelionė brangoka išeina...
Paprastai su ketvirtokais kur nors toliau važiuoju prieš mokslo metų galą. Tai dabar teks palaukt porą metelių. Kad tik nepamirščiau į ką kreiptis, kai sumanysiu važiuot... umn.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 04 12, 06:49)
Sokolada ir garlaivi uzsisakiua telefonu (del kibinu nezinau, mes ju neskanavom, bet matyt garlaivyje teikia tokias paslaugas, uzsakius is anksto). Visus tel nr susiradau per google.

O kiek kainuoja tie malonumai? Tėvai noriai moka?
Atsakyti
[quote=Aurute,2012 04 12, 10:15]
:

Teisingai thumbup.gif . Paminklo nepastatys schmoll.gif . Anksčiau ėjau iš proto, jei vaikai ko neišmokdavo... Dabar susitaikiau, kad visų neišmokysiu. Ir tėvų susirinkimas rudenį buvo gana griežtas... Tėvai atsakingi už vaiką, ne mokykla. negalima reikalaut ir kito, nepareikalavus iš savęs. Nei viena mama negali nueit už vaiką į tualetą, nei viena mokytoja negali išmokt už vaiką daugybos lentelės.
Pamokas tai stengiuosi paruošt įdomesnes, bet jei vienas kitas svajoja ir nesidomi, nebesuku smegenų. Dėl kelių plevėsų aš ant blakstienų nestovėsiu. Dauguma vaikų labai motyvuoti. Jiems aš ir dirbu.

Aurute, šiuo klausimu mes bendramintės biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 12 balandžio 2012 - 09:23
QUOTE(linastri @ 2012 04 12, 09:22)

Aurute, šiuo klausimu mes bendramintės biggrin.gif  thumbup.gif

AČIŪ už palaikymą. Vadinasi, ne viena esu drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau gal jau skaitote si psl.cia aisku daugiau vilniui tinka

http://pradinisvilnius.jimdo.com/
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 04 11, 19:41)
Gal kas pasidalintų mintimis apie ekskursijas Mažeikių krašte. Norim nueiti į ledų fabriką. O kur dar galima būtų užsukti? gal kas yra ten kur buvę ?

O jus priims? Reikia susitarti ax.gif Tai dar galima ir į Mažeikių pieninę užsukti, tik irgi susitarus. Mums labai patiko thumbup.gif
O šiaip dar yra Židikuose Marijos Pečkauskaitės muziejus, koplyčia, Renavo dvaras, kur "Tadą Blindą" filmavo rolleyes.gif Pačiame miesta yra muziejus, ten organizuoja etno užsiėmimus apie duoną, linus, įv. žaidimai, darbeliai iš tošies ir t.t. 4u.gif

Labukas spartuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 12, 01:03)
Ir aš su saviškiais norėčiau taip papramogaut...  4u.gif Norėjau klaust, ar tu pati viską užsakinėjai ir organizavai, ar kokia firma tokias paslaugas teikia?  g.gif

Organizavausi pati. Nors esu girdėjusi, kad panašias paslaugas siūlo "Kiveda".
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 04 12, 00:33)
Ir man vis niekaip netepla galvoj, nes man paciai daznai paroje laiko pritruksta ...gal cia koleges pedagoges savo mazu vaikuciu namuose neturi arba kita kokia paslaptis  g.gif  smile.gif

Taip. Mažų vaikų neturiu. Viena dukra studentė. Tad nei košių virt, nei kasdien skalbt, nei indų plaut nereikia. Darbais su dukra pasidalinę, todėl ir laiko užtenka kompiuteriui ir savo pomėgiui thumbup.gif
Ateis ir jūsų laikas mirksiukas.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 04 12, 11:15)

O kiek kainuoja tie malonumai? Tėvai noriai moka?

Pritariu drinks_cheers.gif

Galiu atsiųst į paštą ką man atsiuntė iš vienos firmos dėl ekskursijų. Gal susidomėsit, o gal savo kelionę pagal tai susidėliosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 balandžio 2012 - 14:05
Dar esam buvę Martyno Mažvydo vaikų literatūros centre
http://www.lnb.lt/ln...p;inlanguage=lt

Su ketvirtokais esam buvę Prezidentūroje ir Seimo rūmuose. Tada organizavo vienos mokinės mama, kuri darbavosi prezidento patarėja. Gana įdomu.

Neblogos edukacijos vyksta ir Radvilų rūmuose. Teko dalyvauti smile.gif Deja, Lietuvos nacionaliniame muziejuje daugumai pabosdavo...

Kas nebuvo, tikrai verta apsilankyti Katedros požemiuose. Vaikams šiurpuliukai bėgiojo išgirdus gido pasakojimus, vaikštant siaurais tuneliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 balandžio 2012 - 14:21
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 12, 15:04)
Taip. Mažų vaikų neturiu. Viena dukra studentė. Tad nei košių virt, nei kasdien skalbt, nei indų plaut nereikia. Darbais su dukra pasidalinę, todėl ir laiko užtenka kompiuteriui ir savo pomėgiui thumbup.gif
Ateis ir jūsų laikas mirksiukas.gif
Pritariu drinks_cheers.gif

Galiu atsiųst į paštą ką man atsiuntė iš vienos firmos dėl ekskursijų. Gal susidomėsit, o gal savo kelionę pagal tai susidėliosit mirksiukas.gif

Ir maži vaikai netrukdo biggrin.gif Mes su savo trimečiu laiką pasidalinam prie kompo draugiškai biggrin.gif Pasakau, matai, didžiąją rodyklę? Va kai ji bus viršuj, mane leisi prie kompo, o tada aš tave. Tai, kai tik aš plačiąją padeda ant kompo kėdės, skaityk, visam vakarui... ax.gif
SIŲSK biggrin.gif
Atsakyti