QUOTE(vai2 @ 2012 04 11, 21:53)
O aš tai mezgu ir savo mezginiai visą žiemą vaikščiojau, ir dukrytė apmegzta.
Aš dėl darbo nesuku galvos
. dabar nuvažiuoju į darbą, atsigeriu kavos, papliurpiu ir parvažiuoju. Atlyginimas tai eina
Mergaitės, juk niekas paminklo nepastatys
Lengva man kalbėt, kai turiu 7mokinius
Aš tai tiesiog nemėgėja megzt...
Nors mama išmokė...
Teisingai
. Paminklo nepastatys
. Anksčiau ėjau iš proto, jei vaikai ko neišmokdavo... Dabar susitaikiau, kad visų neišmokysiu. Ir tėvų susirinkimas rudenį buvo gana griežtas... Tėvai atsakingi už vaiką, ne mokykla. negalima reikalaut ir kito, nepareikalavus iš savęs. Nei viena mama negali nueit už vaiką į tualetą, nei viena mokytoja negali išmokt už vaiką daugybos lentelės.
Pamokas tai stengiuosi paruošt įdomesnes, bet jei vienas kitas svajoja ir nesidomi, nebesuku smegenų. Dėl kelių plevėsų aš ant blakstienų nestovėsiu. Dauguma vaikų labai motyvuoti. Jiems aš ir dirbu.
Gal mano nuotaikos šiandien netikusios... Net rašydama savo griežtą toną girdžiu.
O šiaip, daug laisvo laiko praleidžiu prie kompiuterio. Kad ko nors išmokt ir įtvirtint, bent jau man reikia ne vieną ir ne du kartus padaryt. Seminarų medžiagą vis kartoju, su Power Pointu, Notebooku dar dirbu ir mokaus. Prie kiekvieno reik laiko duoklę atiduot, jei nori ką nors padaryt.
QUOTE(naminukė @ 2012 04 12, 00:03)
Vilniečiams verta nueit į Lietuvos kino ir teatro muziejų. Ten labai šaunios edukacinės programos. Mes ir vaidinom su lėlėmis, ir klausėmės paskaitos, kaip kuriami animaciniai filmukai.
Dar neseniai Vilniaus oro uostas pradėjo priimti lankytojus. Ketinu ten šį pavasarį saviškius nuvežt, jei tėveliai sutiks.
Nedidukas, bet įdomus Lietuvos geležinkelių muziejus. Ten rodo filmukus apie saugų elgesį, yra interaktyvi traukinukų trasa.
Labai įdomu būtų...
Ir vaikai edukacines labai mėgsta. Kur kas labiau, nei paprastą ekskursiją. Tik kelionė brangoka išeina...
Paprastai su ketvirtokais kur nors toliau važiuoju prieš mokslo metų galą. Tai dabar teks palaukt porą metelių. Kad tik nepamirščiau į ką kreiptis, kai sumanysiu važiuot...
QUOTE(simba3 @ 2012 04 12, 06:49)
Sokolada ir garlaivi uzsisakiua telefonu (del kibinu nezinau, mes ju neskanavom, bet matyt garlaivyje teikia tokias paslaugas, uzsakius is anksto). Visus tel nr susiradau per google.
O kiek kainuoja tie malonumai? Tėvai noriai moka?