Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutes. Kelias dienas nebuvau uzsukusi ir vel naujoves doh.gif Perziurejau naujas dezutes ir kazkaip pasigedau savo siuntiniu t.y. kenguros uzduociu knygeles, muzikos knygeles ar jos dar ten ne visos sukeltos? Gal man dar atostogos galvoje ir kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Iškilo toks klausimas. Vedu atvirą pamoką lietuvių k.(tą dieną turiu dvi lietuvių k. pamokas). Stebės pirmąją pamoką. Tai suprantu, kad tema, uždavinio skelbimas turi būti. Bet kitoje pamokoje, jei tai tekstas tas pats ir vėl mokomės antonimus, tai ar uždavinys jau kitas turi būti? Kažkaip pasimečiau. Bet mano stebimoje pamokoje turi būti pasiektas uždavinys, tai kitoje pamokoje vėl formuluoti uždavinį truputį pakeistą. Paaiškinkit, nes tikrai galva susisuks nuo pamokų planų. Ar temą ir uždavinį rašote lentoje?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 11, 14:16)
Iškilo toks klausimas. Vedu atvirą pamoką lietuvių k.(tą dieną turiu dvi lietuvių k. pamokas). Stebės pirmąją pamoką. Tai suprantu, kad tema, uždavinio skelbimas turi būti.  Bet kitoje pamokoje, jei tai tekstas tas pats ir vėl mokomės antonimus, tai ar uždavinys jau kitas turi būti? Kažkaip pasimečiau. Bet mano stebimoje pamokoje turi būti pasiektas uždavinys, tai kitoje pamokoje vėl formuluoti uždavinį truputį pakeistą. Paaiškinkit, nes tikrai galva susisuks nuo pamokų planų. Ar temą ir uždavinį rašote lentoje?

Nors tema ta pati, kiekviena pamoka turi savo uždavinį.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 04 11, 13:07)
Ruošiuosi atvirom pamokom. Gal kas turite medžiagos apie dramblius? Būčiau dėkinga.

Pašte yra yotubes nuoroda, kaip drambliai vienas kitam padeda nelaimėje. Kažkuri buvo atsiuntusi, labai geras filmukas.
Atsakyti
Smagi kelionė į Trakus. Užsisakėme edukacinę veiklą šokolado fabrike Tada plaukėme garlaiviu skanaudami totoriškus kibinus su sultiniu. Buvome iš anksto užsisakę. ir galiausiai apsilankėme pačioje pilyje.

Labukas, čia buvom, labai patiko, kažkaip niekas nešauna į galvą kur galima būtų nuvažiuoti, gal į teatrą ir dar kur nors doh.gif Būtų gerai netoli Vilniaus, gal žinote kokių įdomesnių pramogų?
Papildyta:
[
Dar noriu paklausti merginų, kurios turi savo svetaines, kada jūs miegat, ruošiat valgyt šeimai, paskaitot knygą? Ten šitokie lobiai ir grožiai wub.gif unsure.gif
Nu man su jumis toli šaukia. Aš galvojau, kad šiek tiek turi įgūdžių IT, bet man dar iki jūsų, tai uuuuuuuuuu......... blush2.gif
Ir šitokias skaidres paruošti kiekvienai pamokai, tai kiek reikia laiko?
[/quote]
Man taip pat netelpa galvoj kaip viską suspėjat, gal jau mano apsukos sulėtėjusios blush2.gif
Šią žiemą net mezginio normaliai nebuvau pasiėmusi į rankas, vis neužtenka laiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 11, 13:58)
Smagi kelionė į Trakus. Užsisakėme edukacinę veiklą šokolado fabrike thumbup.gif Tada plaukėme garlaiviu skanaudami totoriškus kibinus su sultiniu. Buvome iš anksto užsisakę. ir galiausiai apsilankėme pačioje pilyje. Kelionė buvo verta 10 balų drinks_cheers.gif

Mes panašiai pramogavom su pirmokėliais. Tik plaukiojom be kibinų ir nėjom į pilį. Ir tai buvo pavargę, bet laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 04 11, 19:34)
Šią žiemą net mezginio normaliai nebuvau pasiėmusi į rankas, vis neužtenka laiko schmoll.gif

Kaip sakoma, kai labai nori, tai viską suspėji mirksiukas.gif
Aš tai dar siuvinėju kasdien, fermą apeinu. O ten kiek darbo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Jaša @ 2012 04 09, 17:16)

Simba , kaip ta Kroatija, pasidalink ispudziais, manau visom bus idomu. O man tai labiausiai, nes vyras vasara ten kelione planuoja, tai idomu kaip ten kas ten, kam ruostis.

Gamta ten nereali bigsmile.gif Kalnai, jura.
Matyt domina kainos, tai ten viskas dukart brangiau nei pas mus. Jei vaziuosit i vidurio Kroatija, tai galiu patart ka aplankyt. Gal i az??? g.gif

As po seminaro Panevezyje, man labai patiko, kazka is pristatytu programu taikysiu, tik gaila neturim interaktyvios lentos. Turejau saunia porininke, manau pavyko prikalbint isileiti i musu gretas blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų mintimis apie ekskursijas Mažeikių krašte. Norim nueiti į ledų fabriką. O kur dar galima būtų užsukti? gal kas yra ten kur buvę ?

Atsakyti
Sveikos šauniosios pradinukės.
Prašau priimti į savo būrį. Apie Jus sužinojau iš Jūsų kolegės seminare Panevėžyje. Ačiū jai. Dirbu su pirmokais. Tikiuosi malonaus bendravimo ir bendradarbiavimo.
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 04 10, 19:05)
Kaip sekasi ketvirtokėm ruoštis išleistuvėm?  smile.gif tėveliai jau skambinėja klausia.. gal jūs kokių minčių turite kur įdomiau pažymėt užbaigimą?

mano ne ketvirtokai... Bet kai išleisdinėjau, tai dariau "Šauniausio ketvirtoko" viktoriną, nusibeždžionavus nuo tūkstantnečio vaikų. Labai pavykęs renginys buvo. Visi ptenkinti. Ir darbo nedaug. Nei dainų dainuot, nei spektaklio režisuot...

QUOTE(domassss @ 2012 04 10, 21:27)
Skaitau jūsų pokalbius apie auditą... Nu nesąmonė kažkokia...Ateina dievai ir tave durniuku laikydami  vertina... Nu tokie pat žmonės mirtingi...
Ir kas sugalvojo pas mus tokią nesąmonę???????????!!!!!!!!!  schmoll.gif

Pradedu laukt, kada mūsų valdžia praneš tokią pat linksmą žinią... g.gif

Man irgi plaukai raitos paskaičius. Prieš kiek laiko pranešama apie tokį auditą?

QUOTE(ninkute @ 2012 04 11, 11:29)
Sakykit ar vedant atviras pamokas rašote išsamų pamokos planą su visa pamokos eiga?

Mes vedam kolegėm. Draugiškai dalinamės patirtimi. Planus rašom tokius, kaip ir eilinę dieną, kad būtų patogu sau. Niekas jų pas mus netikrina.

QUOTE(viga @ 2012 04 11, 17:34)

Aš tai jau pamiršau, kaip virbalus laikyt. blush2.gif

QUOTE(1aviada @ 2012 04 11, 21:04)
Prašau priimti į savo būrį. Apie Jus sužinojau iš Jūsų kolegės seminare Panevėžyje. Ačiū jai. Dirbu su pirmokais. Tikiuosi malonaus bendravimo ir bendradarbiavimo.

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
O aš tai mezgu ir savo mezginiai visą žiemą vaikščiojau, ir dukrytė apmegzta.
Aš dėl darbo nesuku galvos blush2.gif . dabar nuvažiuoju į darbą, atsigeriu kavos, papliurpiu ir parvažiuoju. Atlyginimas tai eina blush2.gif
Mergaitės, juk niekas paminklo nepastatys biggrin.gif
Lengva man kalbėt, kai turiu 7mokinius tongue.gif ax.gif

1aviada, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, juk niekas paminklo nepastatys biggrin.gif
Lengva man kalbėt, kai turiu 7mokinius tongue.gif ax.gif
,

Vai 2, kaip smagu ir idomu - 7 mokiniai, kaip suprantu, cia gal mazame miestelyje smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar noriu paklausti merginų, kurios turi savo svetaines, kada jūs miegat, ruošiat valgyt šeimai, paskaitot knygą? Ten šitokie lobiai ir grožiai

Ir man vis niekaip netepla galvoj, nes man paciai daznai paroje laiko pritruksta ...gal cia koleges pedagoges savo mazu vaikuciu namuose neturi arba kita kokia paslaptis g.gif smile.gif
Atsakyti