QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 18:06)
Va dabar tai pradėjau nervintis, nes susirgusi viena dalykininkė ir manęs direktorius labai prašo už ją pirmadienį pirmą pamoką pravesti (žmogaus sauga 5 klasei). O kadangi buvo pasakyta, kad auditoriai eina ir pas vaduojančius į pamokas, tai kračiausi kaip galėdama. Man jis žegnojasi, kad darys viską, kad neateitų niekas į pirmą pamoką (aš labai tikiu savo direktorium), bet būtų geras, jeigu būtų taip, kaip linastri pasakoja: labas rytas, štai ir aš!
Jau dabar net nežinau, ką ir galvoti
negasdinu,bet zegnojimais netikek. Pas mus vaduojancias visas nuejo. Net ir pas tas, kurios vaduoti nuejo jau audito metu tikrai tuo metu susirgus kolegei.
O su "zegnojimais" tai buvo tokia situacija. Viena kolege sirgo rimtai ir ilgai. Nebuvo kam vaduoti, tai prisiprase buvusia musu kolege,kuri jau yra pensijoje. Sefas irgi tai vaduojanciai pensininkei dievagojosi, kad darys viska,kad pas ja i pamokas neitu. Ir auditoriai nuejo, ir pastabu del siuolaikiniu mokymo metodu nebuvimo gavo.(moteriskei gerokai per 70,bet dar sviesaus proto). Ir pasidziauge, kad padeda mokyklai.Tai vadinasi jiems sitaucija buvo paaiskinta
Bet siaip,jeigu tu pirmadieni uzsirasei pamoka, tai lyg ir neturetu ateiti.