Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 04 10, 17:58)
Vajetau, kaip baisu darosi man. Skaitau ir drebet pradedu nuo tu auditu. Laikykites, visom stipriu nervu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Būna baisiau, gi iš darbo neatleis, kad ir susimausi šiek tiek blush2.gif , aišku, geriau nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 17:55)
O mums sakė, kad pirmadienį į pirmą pamoką neis, nes atseit direktorius supažindins su mokykla ir pan. tai net liepė nesirašyti  schmoll.gif

lotuliukas.gif mums ir ta pati sake lotuliukas.gif Tai ir sakau, kad buvo rytine staigmenele tiems,kurie pirmadieni i pamokas nesikviete. Pasilabino, prisistate ir....pasake pas ka eina i pirmaja pamoka. verysad.gif
Bet siaip nepergyvenk, po to kai praeina pamanai, kad ne taip ir baisu buvo. Tik nesinervuok,taupyk sveikata.. Jie atvaziuos ir isvaziuos, o tu dirbsi kaip dirbusi toliau.Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesibaiminkit... Viskas bus gerai... rolleyes.gif
Aš noriu pasidžiaugti, kad jau beveik viską susipirkau Oliziukams thumbup.gif Na dar liko akytes užsisakyti, tik noriu paklausti, gal kas bandėt juos daryti... Ar laikosi priklijuojamos akytės? Ar geriau prisiuvamos? Nes galvoju, ar klijai laikys, kai tos pjuvenos sušlaps? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 04 10, 18:02)
lotuliukas.gif mums ir ta pati sake lotuliukas.gif Tai ir sakau, kad buvo rytine staigmenele tiems,kurie pirmadieni i pamokas nesikviete. Pasilabino, prisistate ir....pasake pas ka eina i pirmaja pamoka. verysad.gif
Bet siaip nepergyvenk, po  to kai praeina pamanai, kad ne taip ir baisu buvo. Tik nesinervuok,taupyk sveikata.. Jie atvaziuos ir isvaziuos, o tu dirbsi kaip dirbusi toliau.Sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va dabar tai pradėjau nervintis, nes susirgusi viena dalykininkė ir manęs direktorius labai prašo už ją pirmadienį pirmą pamoką pravesti (žmogaus sauga 5 klasei). O kadangi buvo pasakyta, kad auditoriai eina ir pas vaduojančius į pamokas, tai kračiausi kaip galėdama. Man jis žegnojasi, kad darys viską, kad neateitų niekas į pirmą pamoką (aš labai tikiu savo direktorium), bet būtų geras, jeigu būtų taip, kaip linastri pasakoja: labas rytas, štai ir aš! blink.gif Jau dabar net nežinau, ką ir galvoti blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 18:06)
Va dabar tai pradėjau nervintis, nes susirgusi viena dalykininkė ir manęs direktorius labai prašo už ją pirmadienį pirmą pamoką pravesti (žmogaus sauga 5 klasei). O kadangi buvo pasakyta, kad auditoriai eina ir pas vaduojančius į pamokas, tai kračiausi kaip galėdama. Man jis žegnojasi, kad darys viską, kad neateitų niekas į pirmą pamoką (aš labai tikiu savo direktorium), bet būtų geras, jeigu būtų taip, kaip linastri pasakoja: labas rytas, štai ir aš! blink.gif  Jau dabar net nežinau, ką ir galvoti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

negasdinu,bet zegnojimais netikek. Pas mus vaduojancias visas nuejo. Net ir pas tas, kurios vaduoti nuejo jau audito metu tikrai tuo metu susirgus kolegei.
O su "zegnojimais" tai buvo tokia situacija. Viena kolege sirgo rimtai ir ilgai. Nebuvo kam vaduoti, tai prisiprase buvusia musu kolege,kuri jau yra pensijoje. Sefas irgi tai vaduojanciai pensininkei dievagojosi, kad darys viska,kad pas ja i pamokas neitu. Ir auditoriai nuejo, ir pastabu del siuolaikiniu mokymo metodu nebuvimo gavo.(moteriskei gerokai per 70,bet dar sviesaus proto). Ir pasidziauge, kad padeda mokyklai.Tai vadinasi jiems sitaucija buvo paaiskinta doh.gif
Bet siaip,jeigu tu pirmadieni uzsirasei pamoka, tai lyg ir neturetu ateiti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 10 balandžio 2012 - 17:29
Tai ką dabar daryti g.gif ? Teks pasiruošti ir tai pamokai, jei jau ką g.gif . Ot, neturėjo boba vargo, tai nusipirko paršelį doh.gif , reikėjo man pasimaišyti jam ant tako doh.gif doh.gif doh.gif , nors ir taip jau buvo susižiūrėjęs, kada kuri laisva ir dar vilioja pinigais, lygtai ten kasyklos būtų doh.gif - keli litai, net jei ir dvi savaites po pamoką, tik nervų dabar susigadinsiu daugiau doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 04 10, 17:20)

O kur dabar siųsti nuskenuotas knygas, ir kokių dar reikėtų?

Visa informacija pašte.

Kas turi pirmų dėžučių raktelius - pasiskaitys ten. Kas neturi, tai ir apie kitas žinoti nereikia.

Papildyta:
Kažkaip čia griežtai aš blush2.gif Bet nuotaika tokia blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 10, 18:05)
Aš noriu pasidžiaugti, kad jau beveik viską susipirkau Oliziukams thumbup.gif Na dar liko akytes užsisakyti,

Zuzanėle, o ką tu pirkai? Pjuvenų ir sėklų ar ko daugiau?
Man jau neramu, mamos šventė kaip ir ant nosies, o mes net šventinių rėmų nesusidėliojome. Ir norisi ne taip kaip visada: be grandiozinių scenarijų.Kaip jūs ruošiate, ką darote? Patarkite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 10 balandžio 2012 - 18:18
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 10, 20:12)
Zuzanėle, o ką tu pirkai? Pjuvenų ir sėklų ar ko daugiau?

Kojinių, pjuvenų, sėklų, gumyčių.
Trūksta akyčių ir , buvau pamiršus, vielos rolleyes.gif
Paskaičiavau, kad mamytėms dovanėlės kainuos po 2 litus. (Iš klasės fondo perku)
Kainos tokios:
Puskojinės 2 poros už du litus (gaunasi 4 vaikams)
Sėklos (Velykinė žolytė) akcija joms "Žalioje stotelėje"- 49 centai pakelis.
Gumytės (maišelyje 100 vnt.) 1,99 Lt.
Pjuvenos (15 l) 4,99 Lt.

Surašiau kaip parduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 10 balandžio 2012 - 18:19
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 10, 19:14)
Surašiau kaip parduotuvėj biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif Aiškiau būti negali.
Atsakyti
Sveikutes,
pas mus kaip buvo auditoriai, tai kaip pradėjo nuo pirmadienio, tai į pirmą pamoką nėjo, pradėjo nuo 2 pamokos. ax.gif
Kaip sekasi ketvirtokėm ruoštis išleistuvėm? smile.gif tėveliai jau skambinėja klausia.. gal jūs kokių minčių turite kur įdomiau pažymėt užbaigimą? Gal pernai kas kur buvot? nepamenu kaip te vadinas prie vilniaus indėnų stovykla tipo ar kas te.. gal kas ten buvote? smile.gif
Papildyta:
a, pamiršau dar, pas mus buvo atvejis kaip užsirašė kad ateit į pamoką, tai atėjo ir į tą pamoką ir dar į kelias iš eilės sekančias.. buvo ir tokių kas užsirašė, tai iš vis neatėjo į tą pamoką.. mano galva, kad geriau neužsirašyt,, blush2.gif
Atsakyti
Nors pas mus auditas jau senokai buvo, bet jokių pamokų nesirašėm. Tiesiog nežinojom į kurią ateis, ruoštis reikėjo kiekvieną dieną kiekvienai pamokai. Jau pirmadienio ryte sulaukiau pirmoje pamokoje. Bet auditas atvažiuoja ir išvažiuoja, o sveikata tai viena. Sėkmės mergaitėms.
Atsakyti