Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 15:50)
Ar seniai pas jus buvo auditas? Mūsų miesto kitose mokyklose sakė buvo po 1-2 kartus pas kiekvieną (čia paskutiniu metu), bet ko gero priklauso nuo grupės ir mokyklos  dydžio? Mūsų mokykloj mokytojų yra beveik 70, atvažiuoja 7 žmonių komanda, tai kažin, ar tiek daug aplėks  g.gif ?

Pas mus viskas panašiai ir mokytojų skaičius, ir auditorių. Viską spėjo, nors ir mes netikėjome. Buvo žiemą.
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 10, 16:54)
pas mus buvo 5 auditorės. Mano pamokas stebėjo 2, bet buvo ir burelyje - tai kaip ir 3 kartus lankėsi auditorės. Ir nė karto neatėjo ta pati auditorė  lotuliukas.gif

Žodžiu jau nusteikiau, kad pas mane ateis ne mažiau kaip tris kartus ir niekur nedingsiu unsure.gif . Jau susistačiau visos savaitės pamokų griaučius, žinau, kada ir ką veiksiu, lieka tik apglaistyti. Tiesa, etiką tai stumiu vis dar, bet rytoj ir ja užsiimsiu kaip reikiant ir būrelio veiklą reikia numatyti. O mintys pamokoms tai šauna į galvą pačiose netinkamiausiose vietose, pvz. šiandien važiuojant autobusu lotuliukas.gif , nors imk ir užsirašinėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 15:59)
Žodžiu jau nusteikiau, kad pas mane ateis ne mažiau kaip tris kartus ir niekur nedingsiu  unsure.gif . Jau susistačiau visos savaitės pamokų griaučius, žinau, kada ir ką veiksiu, lieka tik apglaistyti. Tiesa, etiką tai stumiu vis dar, bet rytoj ir ja užsiimsiu kaip reikiant ir būrelio veiklą reikia numatyti. O mintys pamokoms tai šauna į galvą pačiose netinkamiausiose vietose, pvz. šiandien važiuojant autobusu  lotuliukas.gif , nors imk ir užsirašinėk  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif neprarask geros nuotaikos. Esi pasiruošusi, viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 10, 17:07)
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif neprarask geros nuotaikos. Esi pasiruošusi, viskas bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kolkas nebijau, kažkodėl jaučiuosi stipriai, gal kai ateis tada apalpsiu lotuliukas.gif , tik norisi viską padaryti kuo geriau, nepavesti mokyklos, nes direktoriaus gaila - vargšas šiandien kelis kartus priminė, kad bus viskas gerai, nesijaudintume, bet vistiek pasistengtumėm labiau lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 10, 16:44)
Kiekvienoje klasėje lankėsi 3 arba 4 kartus. Vieną kartą per dieną. Ir į klasės valandėles ėjo, ir į būrelius, ir šventėse dalyvavo.

Ir pas mus taip pat. Ir nebuvo jokio išankstinio užsirašymo. schmoll.gif Visada turėjai būti pasiruošusi.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 16:09)
Kolkas nebijau, kažkodėl jaučiuosi stipriai, gal kai ateis tada apalpsiu  lotuliukas.gif , tik norisi viską padaryti kuo geriau, nepavesti mokyklos, nes direktoriaus gaila - vargšas šiandien kelis kartus priminė, kad bus viskas gerai, nesijaudintume, bet vistiek pasistengtumėm labiau  lotuliukas.gif ...

Sveikutės ir su praėjusiomis šventėmis 4u.gif Pas mus per auditą atėjo po du kartus, o vienos mokytojos pamokos labai patiko, tai atėjo ir trečią kartą. Svarbu nesijaudinti, tada ir pamokos geriau pasiseka, nes ir vaikai jaučia mokytojos jaudulį. Tad sėkmės ir tikrai nesijaudink, viskas bus gerai bigsmile.gif
O kur dabar siųsti nuskenuotas knygas, ir kokių dar reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 16:59)
O mintys pamokoms tai šauna į galvą pačiose netinkamiausiose vietose, pvz. šiandien važiuojant autobusu  lotuliukas.gif , nors imk ir užsirašinėk  lotuliukas.gif

Smilga, nesijaudink taip. Turi būti viskas gerai. ir ne kitaip. Pameni, kaip pati rašei: pirmoje vietoje šeima ir nuosavi vaikai, o tik tada- darbas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 10, 17:17)
Ir pas mus taip pat. Ir nebuvo jokio išankstinio užsirašymo. schmoll.gif Visada turėjai būti pasiruošusi.

Tai čia tik pirmadieniui taisyklė tokia, o kitas dienas nežinosim, tik direktorius žinos ryte, bet gal nepasakys lotuliukas.gif , o pavaduotoja sakė, kad jei ką nugirs, tai pasufleruos mirksiukas.gif .

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 10, 17:21)
Smilga, nesijaudink taip. Turi būti viskas gerai. ir ne kitaip. Pameni, kaip pati rašei: pirmoje vietoje šeima ir nuosavi vaikai, o tik tada- darbas. smile.gif

Taip ir bus drinks_cheers.gif , ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 16:08)
Mergaitės, tęsiant audito temą, norėjau paklausti tų, pas ką jau buvo ta šventė  doh.gif . Sakykit, kokia tikimybė, kad teis į pamoką pirmadienį, jei esi užsirašiusi? Nu teko užsirašyti pirmadienį penktą pamoką (nes labai pavaduotoja prašė) - pasaulio pažinimą (tema "Australija"), tai dabar mąstau - gali ateiti ar kaip tik neateis, nes galvos, kad jau užsirašę  puikiai pasiruošė  ax.gif ?

jeigu uzsirasei,tai ir ateis. As ir buvau pirma diena uzsirasiusi, tai po to daug ramiau ir aiskiau buvo. Beje, pirmadieni i pirma pamoka nuejo pas tuos,kurie nebuvo uzsirase. Daugelis kvietesi i antra pamoka. Nebloga staigmena.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 10, 16:28)
Pas mus pradinukes ėjo po vieną kartą per dieną. O kadangi etiką dėstai tu, gali būti, kad ateis kita auditorė, nes jos keičiasi.

na man teko garbe buti patikrintai du kartus ta pacia diena. Aisku jau ne pirma,kai buvau uzsirasiusi.Is viso buvau stebima tris kartus.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 10, 16:30)
paprastai neina  į dvi pamokas iš eilės  bigsmile.gif ir į pirmą pamoką pirmadienį neina, tad geriausiu atveju ateis į tą penktą  mirksiukas.gif , blogiausiu - į dvi pamokas  4u.gif Stiprybės ir šaltų nervų  drinks_cheers.gif O šiaip max 3 pamokas stebi auditorės per visą tą savaitę, tai bus laiko ir atsikvėpti  bigsmile.gif

nebutinai trys kartai riba- pas mus buvo tokiu,kuriu ir keturias pamokas stebejo, ir i klases valandele atejo (cia pas dalykininkus). O tarp musu pradinukiu buvo ir tokiu,kurioms teko tik vienas kartas. Kokiu principu jie taip rinkosi, taip ir nesupratome.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 04 10, 17:50)
jeigu uzsirasei,tai ir ateis. As ir buvau pirma diena uzsirasiusi, tai po to daug ramiau ir aiskiau buvo. Beje, pirmadieni i pirma pamoka nuejo pas tuos,kurie nebuvo uzsirase. Daugelis kvietesi i antra pamoka. Nebloga staigmena.
Papildyta:

na man teko garbe buti patikrintai du kartus ta pacia diena. Aisku jau ne pirma,kai buvau uzsirasiusi.Is viso buvau stebima tris kartus.

O mums sakė, kad pirmadienį į pirmą pamoką neis, nes atseit direktorius supažindins su mokykla ir pan. tai net liepė nesirašyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 10, 16:30)
paprastai neina  į dvi pamokas iš eilės  bigsmile.gif ir į pirmą pamoką pirmadienį neina, tad geriausiu atveju ateis į tą penktą  mirksiukas.gif , blogiausiu - į dvi pamokas  4u.gif Stiprybės ir šaltų nervų  drinks_cheers.gif O šiaip max 3 pamokas stebi auditorės per visą tą savaitę, tai bus laiko ir atsikvėpti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus lygiai taip pat buvo. Tai nors aišku, kad pirmadienį ketvirtai tikrai gali nesiruošt lotuliukas.gif Ateis į kviestą penktą pamoką.
Atsakyti
Vajetau, kaip baisu darosi man. Skaitau ir drebet pradedu nuo tu auditu. Laikykites, visom stipriu nervu
Atsakyti