QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 10, 16:08)
Mergaitės, tęsiant audito temą, norėjau paklausti tų, pas ką jau buvo ta šventė
. Sakykit, kokia tikimybė, kad teis į pamoką pirmadienį, jei esi užsirašiusi? Nu teko užsirašyti pirmadienį penktą pamoką (nes labai pavaduotoja prašė) - pasaulio pažinimą (tema "Australija"), tai dabar mąstau - gali ateiti ar kaip tik neateis, nes galvos, kad jau užsirašę puikiai pasiruošė
?
jeigu uzsirasei,tai ir ateis. As ir buvau pirma diena uzsirasiusi, tai po to daug ramiau ir aiskiau buvo. Beje, pirmadieni i pirma pamoka nuejo pas tuos,kurie nebuvo uzsirase. Daugelis kvietesi i antra pamoka. Nebloga staigmena.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 10, 16:28)
Pas mus pradinukes ėjo po vieną kartą per dieną. O kadangi etiką dėstai tu, gali būti, kad ateis kita auditorė, nes jos keičiasi.
na man teko garbe buti patikrintai du kartus ta pacia diena. Aisku jau ne pirma,kai buvau uzsirasiusi.Is viso buvau stebima tris kartus.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 10, 16:30)
paprastai neina į dvi pamokas iš eilės
ir į pirmą pamoką pirmadienį neina, tad geriausiu atveju ateis į tą penktą
, blogiausiu - į dvi pamokas
Stiprybės ir šaltų nervų
O šiaip max 3 pamokas stebi auditorės per visą tą savaitę, tai bus laiko ir atsikvėpti
nebutinai trys kartai riba- pas mus buvo tokiu,kuriu ir keturias pamokas stebejo, ir i klases valandele atejo (cia pas dalykininkus). O tarp musu pradinukiu buvo ir tokiu,kurioms teko tik vienas kartas. Kokiu principu jie taip rinkosi, taip ir nesupratome.