Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 06, 21:38)
O kodėl nesigavo? g.gif Aš ir norėjau jį daryt...

neissiplake iki purumo, gal paskubejau alieju supilt. Kas dabar suzinos.

Darau ne pirma kartą, visada gaunasi. O vat šiandien - ne.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 19:43)
Nu susikūriau, bet dėl išsaugojimo, tai ir aš neradau, tik skelbti viešai, o man to nereikia  ax.gif , tai kadangi buvo bandymas, tai jo ir neišsaugojau. Be to, norint pasilikti tai ką sukūrei reikės registruotis  mirksiukas.gif .

O TEN KUR RAŠO AUTOSAVE ON NE SAU IŠSAUGOTI? DAR NEPABAIGIAU DARYT TAI NESPAUDŽIAU. BET MAN PATINKA, KAD ANIMUOTUS PAVEIKSLĖLIUS LEIDŽIA DĖT. AŠ REGISTRAVAUSI FREE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 06 balandžio 2012 - 21:11
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 06, 22:11)
O TEN KUR RAŠO AUTOSAVE ON NE SAU IŠSAUGOTI? DAR NEPABAIGIAU DARYT TAI NESPAUDŽIAU. BET MAN PATINKA, KAD ANIMUOTUS PAVEIKSLĖLIUS LEIDŽIA DĖT. AŠ REGISTRAVAUSI FREE

aš ir užsiregistravau. Ten automatiškai saugojasi, parsisiųsti neduoda. Bandžiau spausdinti, meta su užrašais tos svetainės.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 06, 22:31)
aš ir užsiregistravau. Ten automatiškai saugojasi, parsisiųsti neduoda. Bandžiau spausdinti, meta su užrašais tos svetainės.

JEI TIK VAIZDO NORI, PRIMENU, KAD GALIMA EKRANĄ FOTKINT
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 11:59)
Jau antrą talpyklą pradėjau pildyti štai čia , nes į vieną nemokamai leidžia sudėti 100 pateikčių. Teko antrą susikurti  biggrin.gif
O klasės puslapyje reikia jau man prisėdus tvarką daryti, tada ir pasileis be problemų. Dabar ten per daug viename puslapyje sudėta, jau reikia grupuoti pagal dalykus smile.gif

Gal pamokysi kaip ta talpykla reik naudotis?..
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 17:32)
Aš bandžiau "nusižiūrėti" ketvirtokų pateiktis apie statistiką, bet man taip gražiai nesigavo  ax.gif , nemoku padaryti tų kvadratėlių su teisingais atsakymais  blush2.gif , tai pasidariau, kad būtų atsakymai šiaip - aš patvirtinsiu aba paneigsiu  lotuliukas.gif , kai ką pakeičiau, bet ne viską. Tai gal labai nesupyksi  blush2.gif . Po atostogų kvepia iškart audito savaitė ir kaip tik pamoka apie statistiką, o parodyti pateiktis su svetima pavarde nelabai gal tiktų, tai ir pasinaudojau gatavom  blush2.gif . Tik man iki ritytės pateikčių toli kaip iki Mėnulio  lotuliukas.gif  doh.gif , o laiko vistiek užėmė pusę dienos  doh.gif . Įsivaizduoju, kiek laiko užima tas gražiąsias padaryti  doh.gif .

Nesuprantu, kaip gali būti gėda demonstruoti kitų pateiktis. Visko gi pačiam negalima susikurti. Juk ir vadovėlių visos pačios nepasirašom ir naudojamės. Juk tada nebūna gėda pasakyti, kad pamokai ruošiantis naudojausi tuo ir tuo vadovėliu. Va ant svetimų užsirašyt savo vardą - tai turėtų būti gėda.
Atsakyti
Na ir priplepejote... niekaip nesuprantu... kaip Jus ten viska suspejate, ir programas naujas isbandote, ir pateiktis susikuriat...o man vis to laiko truksta ir truksta...cia darbas, cia namie reik pasitvarkyt, cia pietus pagamint, cia i parduotuve, cia sventei pasiruost ir t.t. ir kur slypi ta paslaptis ? smile.gif g.gif kaip viska suspet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 04 07, 00:21)
Nesuprantu, kaip gali būti gėda demonstruoti kitų pateiktis. Visko gi pačiam negalima susikurti. Juk ir vadovėlių visos pačios nepasirašom ir naudojamės. Juk tada nebūna gėda pasakyti, kad pamokai ruošiantis naudojausi tuo ir tuo vadovėliu. Va ant svetimų užsirašyt savo vardą - tai turėtų būti gėda.

Negėda tikrai, bet norisi parodyti, kad pati pasidarau, nu tipo "va kaip aš moku" ax.gif , o demonstruoti tikrai nesigėdiju schmoll.gif . Jei jau tikrinama esu, tai stengiuosi rodyti ką aš sugebu pati padaryti, nu nežinau, ar paaiškinau ax.gif .
Atsakyti
STABEN, su tortadieniu!
user posted image

[COLOR=green]Visas SM pradinukes su šv. Velykomis!

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 07 balandžio 2012 - 19:53
Staben, su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
staben, su gimtadieniu! smile.gif user posted image

o visas supermamas pradinukes su Velykom! smile.gif user posted image
Atsakyti
Visas šaunias pradinukes sveikinu su Šv. Velykomis
user posted image

Staben, su gimtadieniu. Linkiu ne tik tvirtų margučių, bet ir kantrybės, stiprios sveikatėlės.
user posted image
Atsakyti