Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Kas bandėt pažaisti su šituo: edu.glogster.com (skirta kurti plakatus) ?

Ar yra galimybė išsisaugoti padarytą plakatėlį? Aš kažkaip nerandu? Smagu būtų įv. skelbimukus su šiuo reikalu pasidaryti. Man vaikai užskaitytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 06, 18:38)
Kas bandėt pažaisti su šituo: edu.glogster.com  (skirta kurti plakatus) ?

Ar yra galimybė išsisaugoti padarytą plakatėlį? Aš kažkaip nerandu? Smagu būtų įv. skelbimukus su šiuo reikalu pasidaryti. Man vaikai užskaitytų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Bandau, bet kolkas nepagaunu kampo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 19:32)
Aš bandžiau "nusižiūrėti" ketvirtokų pateiktis apie statistiką, bet man taip gražiai nesigavo  ax.gif , nemoku padaryti tų kvadratėlių su teisingais atsakymais  blush2.gif , tai pasidariau, kad būtų atsakymai šiaip - aš patvirtinsiu aba paneigsiu  lotuliukas.gif , kai ką pakeičiau, bet ne viską. Tai gal labai nesupyksi  blush2.gif . Po atostogų kvepia iškart audito savaitė ir kaip tik pamoka apie statistiką, o parodyti pateiktis su svetima pavarde nelabai gal tiktų, tai ir pasinaudojau gatavom  blush2.gif . Tik man iki ritytės pateikčių toli kaip iki Mėnulio  lotuliukas.gif  doh.gif , o laiko vistiek užėmė pusę dienos  doh.gif . Įsivaizduoju, kiek laiko užima tas gražiąsias padaryti  doh.gif .

Darbas tikrai atima daug laiko, kartais net ne dieną ir ne dvi, dukra pamačiusi sako: "ir vėl tu su tomis skaidrėmis žaidi" smile.gif O dėl audito, tai jokių problemų, kieno ruoštas skaidres rodysi. Svarbu, kad priemonė tinkama konkrečiai pamokai ir nesvarbu, kieno sukurta. Juk vadovėlį ne savo kurtą pamokoje naudosi biggrin.gif Jei visada reikėtų vien tik savo kurtas priemones naudoti, tai jau naktimis miegoti nebūtų kada biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 18:48)
Darbas tikrai atima daug laiko, kartais net ne dieną ir ne dvi, dukra pamačiusi sako: "ir vėl tu su tomis skaidrėmis žaidi" smile.gif O dėl audito, tai jokių problemų, kieno ruoštas skaidres rodysi. Svarbu, kad priemonė tinkama konkrečiai pamokai ir nesvarbu, kieno sukurta. Juk vadovėlį ne savo kurtą pamokoje naudosi  biggrin.gif Jei visada reikėtų vien tik savo kurtas priemones naudoti, tai jau naktimis miegoti nebūtų kada  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Iš dalies tu teisi, nes nemanau, kad gale sėdėdami jie įdėmiai žiūrės, kieno paruoštas skaidres rodau , jiems bus svarbu, kad panaudojau IKT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 19:51)
Iš dalies tu teisi, nes nemanau, kad gale sėdėdami jie įdėmiai žiūrės, kieno paruoštas skaidres rodau , jiems bus svarbu, kad panaudojau IKT  mirksiukas.gif

Tai jei ir matys, nieko blogo. Svarbu, kad į temą smile.gif Juk priemones mes visokių autorių naudoti galime.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 18:55)
Tai jei ir matys, nieko blogo. Svarbu, kad į temą smile.gif Juk priemones mes visokių autorių naudoti galime.

Tai taip, nieko blogo, bet kažkaip norisi savo parodyt blush2.gif . Jau pasiruošiau visos savaitės lietuvių kalbos, matematikos, pasaulio pažinimo patektis - kas ten žino, kada ateis blush2.gif , sėdėjau visą savaite, net akys raibsta, vakarais bloga buvo nuo kompiuterio, net valgyt nebuvi kada, tai ir mąstau - ar vertėjo tiek save eikvoti, gal be reikalo taip plėšausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 20:06)
Tai taip, nieko blogo, bet kažkaip norisi savo parodyt  blush2.gif . Jau pasiruošiau visos savaitės lietuvių kalbos, matematikos, pasaulio pažinimo patektis - kas ten žino, kada ateis  blush2.gif , sėdėjau visą savaite, net akys raibsta, vakarais bloga buvo nuo kompiuterio, net valgyt nebuvi kada, tai ir mąstau - ar vertėjo tiek save eikvoti, gal be reikalo taip plėšausi  g.gif

Pas mus tik rudenį auditas, bet jau dabar valdžia ėjo į pamokas pažiūrėti, ką rudenį parodysime. Tai irgi buvo ką veikti, kol pasiruošiau. Na niekaip aš nesuprantu to audito prasmės. Ateina ir išeina, o mokytojai po jo vėl dirba savaisiais metodais. Tai kam išvis to reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 19:08)
Pas mus tik rudenį auditas, bet jau dabar valdžia ėjo į pamokas pažiūrėti, ką rudenį parodysime. Tai irgi buvo ką veikti, kol pasiruošiau. Na niekaip aš nesuprantu to audito prasmės. Ateina ir išeina, o mokytojai po jo vėl dirba savaisiais metodais. Tai kam išvis to reikia smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tik nervų tampymas, sveikatos alinimas, o naudos nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 18:08)
Pas mus tik rudenį auditas, bet jau dabar valdžia ėjo į pamokas pažiūrėti, ką rudenį parodysime. Tai irgi buvo ką veikti, kol pasiruošiau. Na niekaip aš nesuprantu to audito prasmės. [B]Ateina ir išeina, o mokytojai po jo vėl dirba savaisiais metodais. Tai kam išvis to reikia smile.gif[/b]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai juk toooookius pinigus gauna, tai reikia kažką dirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif auditoriais dirba dažniausiai savo dalyko neišmanatys pedagogai bigsmile.gif

Rityte, jau ir antrą talpyklą su nuostabiomis pateiktimis įsikėliau į favoritus thumbup.gif aciuks.gif aš labai jau dažnai jomis naudojuosi, mano pirmokiukams net akys iššoka, kai tokias spalvingas pateiktis demonstruoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 06 balandžio 2012 - 18:18
nesuprantu ar jie magai ar čia tokios technologijos
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 06, 19:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai juk toooookius pinigus gauna, tai reikia kažką dirbti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif auditoriais dirba dažniausiai savo dalyko neišmanatys pedagogai    bigsmile.gif

Turim porą tokių savo mokykloj, tai viena iš popierių neišbrenda - visko jai reikia, kiekvieną popieriuką saugok ir kuo daugiau, tuo geriau, kitas - tipo informatikos mokytojas - nu jau čia daugiau galima sužinoti nei iš jo doh.gif Kai būna seminarai kokie, tai nieko gero neparodo, vakar paklausiau apie prezi, kaip dirbti, tai jis net negirdėjęs apie tai ir t.t. doh.gif Va ir eina tokie audituot, o paskui mums nervus kabina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 06, 19:16)

magai, ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 06, 20:13)
Rityte, jau ir antrą talpyklą su nuostabiomis pateiktimis įsikėliau į favoritus  thumbup.gif  aciuks.gif  aš labai jau dažnai jomis naudojuosi, mano pirmokiukams net akys iššoka, kai tokias spalvingas pateiktis demonstruoju  lotuliukas.gif

Tegul tik tobulėja pirmokiukai biggrin.gif Maniškiai irgi jų laukia, bet jau išlepinti. Klausia, o kas atsitiktų, jei neteisingą atsakymą paspaustume, tai tenka ir neteisingus spausti lotuliukas.gif
Atsakyti