Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

o sitam pusl narcizas grazus, kaip daryt

http://www.tindirind...u...page=17&30=
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 06, 08:49)
Aš jau apsisprendžiau bigsmile.gif
Padarysim mamytėms oliziukus, supakuosim į pačių pasidarytą dėžutę ir kartu su sveikinimu įteiks wub.gif Bus siurprizas  smile.gif

o as vis dar ieskau. Mano kleckai ziauriai negabus (tokiu nesu turejus) vos keli patys ka grazaus padaro, o kitiem plusu pati
Atsakyti
Ir su prezi kaip įdomiai gavosi thumbup.gif , o man neįkandama ta programa, nelabai įkertu - gal be fantazijos esu ar šiaip adaptuota unsure.gif (čia aš agei-melagei 4u.gif )
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 05, 22:55)
IŠBANDŽIAU. PATIKO. PASIDARIAU PLAKATŲ KALBAI. Manau tokius kelis galima duot vaikams pastudijuot ir patiems nustatyt, kas juose yra svarbiausia. kas po ko seka. kame yra kalbos esmė... Tuoj juos sudėsiu į blog'ą bus aiškiau, ką čia svaigstu

O kaip ten galima padaryti skirtingo dydžio žodžius? Mums tik adresą davė, pavyzdį parodė ir kapstykis pati doh.gif . Kaip pasikeisti spalvą, šriftą randu, o kaip dydį pakeitei blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 balandžio 2012 - 08:02
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 09:14)
O kaip ten galima padaryti skirtingo dydžio žodžius? Mums tik adresą davė, pavyzdį parodė ir kapstykis pati  doh.gif . Kaip pasikeisti spalvą, šriftą randu, o kaip dydį pakeitei  blush2.gif ?

Jau atradau thumbup.gif
Atsakyti
Apie žodžių debesis yra dar kita programa, gal šita labiau patiks mirksiukas.gif . O čia galima pasižiūrėti, kaip dirbama su šia programėle mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 05, 20:46)
OT NERAMI DŪŠIA bigsmile.gif KAIP IR SPĖJI VISUR???

Taikliai pastebėjai biggrin.gif Kad labai visur noriu, tai ir pastangų daug nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 04 05, 21:38)
Oliziukus pasigaminom prieš berods tris savaites, dabar jau su 4cm plaukais.

Gal turi foto savo Olyziukų?
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 04 05, 21:38)
Taip pat buvau iTEC seminare. Dar lektorė minėjo komiksų kūrimo programėlę.
http://www.toondoo.com/

Ačiū, kad mane papildei. Kažkaip neužfiksavau šios programėlės. ax.gif O kokiu srautu ėjai- rytiniu ar popietiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 06 balandžio 2012 - 10:36
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 19:48)
Tai gal dėl to, kad mano kompiuteryje 2003 versija? Gal gali perdaryti?

Perdariau, dabar ir 2003 ofisai turi atidaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 05, 21:35)
Nuostabios atvirutės wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Pirmokams gal per sudėtingos, nebent pačius puodelius kitaip reikėtų puošti, paprasčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 05, 22:41)
Labai teisingai darai.
Pradžioj bandžiau iš tavo svetainės pasileist, tai labai ilgai krauna... net kompas lagina... O va iš talpyklos tiesiai, labai gerai leidžiasi. Įsidėjau į favoritus ir visada randu. Dėkui, kad dalinies ką turi. drinks_cheers.gif

Jau antrą talpyklą pradėjau pildyti štai čia , nes į vieną nemokamai leidžia sudėti 100 pateikčių. Teko antrą susikurti biggrin.gif
O klasės puslapyje reikia jau man prisėdus tvarką daryti, tada ir pasileis be problemų. Dabar ten per daug viename puslapyje sudėta, jau reikia grupuoti pagal dalykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 06, 09:14)
Ir su prezi kaip įdomiai gavosi  thumbup.gif , o man neįkandama ta programa, nelabai įkertu  - gal be fantazijos esu ar šiaip adaptuota  unsure.gif (čia aš agei-melagei  4u.gif )
Papildyta:

O kaip ten galima padaryti skirtingo dydžio žodžius? Mums tik adresą davė, pavyzdį parodė ir kapstykis pati  doh.gif . Kaip pasikeisti spalvą, šriftą randu, o kaip dydį pakeitei  blush2.gif ?

VA ČIA IR PRIKOLAS lotuliukas.gif TIK TADA KAI SURAŠIAU VISKĄ APIE KALBĄ IR AIŠKU SUPYLIAU VISUS SVRB VEIKSMAŽODŽIO KLAUSIMUS, PAMAČIAU, KAD VISKAS VIENODO DYDŽIO, O ŽODIS DIDELIAUSIAS. TAI TIK TADA SUPRATAU, KAD TAS ŽODIS, KURĮ NORI IŠDIDINT TURI BŪT DAUG KARTŲ PARAŠYTAS. PVZ. KALBA PARAŠIAU 7 KARTUS, ŽODIS - 5 KARTUS. TUOS KURIE TURI BŪT PRASMINGAM JUNGINY NEATSKYRIAU, O VIENĄ MAŽOSIOMIS, KITĄ DIDŽ RAŠIAU, NES KITAIP IŠSIBARSTYTŲ.
O KAD PEREINANT ATGAL VISKAS PRADINGSTA IR VĖL NEREIKĖTŲ NAUJAI RAŠYT ĮSIKOPINAU Į WORDĄ. IR JEI TIK NORIU PATAISYT, IŠ TEN KOPINU...
SĖKMĖS KŪRYBOJ. TEN VISAI ĮDOMU.

TIK DABAR PAMAČIAU, KAD PATI RADAI... O ČIA TIEK PRIRAŠIAU blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 06 balandžio 2012 - 12:19
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 06, 13:17)
VA ČIA IR PRIKOLAS lotuliukas.gif  TIK TADA KAI SURAŠIAU VISKĄ APIE KALBĄ IR AIŠKU SUPYLIAU VISUS SVRB VEIKSMAŽODŽIO KLAUSIMUS, PAMAČIAU, KAD VISKAS VIENODO DYDŽIO, O ŽODIS DIDELIAUSIAS. TAI TIK TADA SUPRATAU, KAD TAS ŽODIS, KURĮ NORI IŠDIDINT TURI BŪT DAUG KARTŲ PARAŠYTAS. PVZ. KALBA PARAŠIAU 7 KARTUS, ŽODIS - 5 KARTUS. TUOS KURIE TURI BŪT PRASMINGAM JUNGINY NEATSKYRIAU, O VIENĄ MAŽOSIOMIS, KITĄ DIDŽ RAŠIAU, NES KITAIP IŠSIBARSTYTŲ.
O KAD PEREINANT ATGAL VISKAS PRADINGSTA IR VĖL NEREIKĖTŲ NAUJAI RAŠYT ĮSIKOPINAU Į WORDĄ. IR JEI TIK NORIU PATAISYT, IŠ TEN KOPINU...
SĖKMĖS KŪRYBOJ. TEN VISAI ĮDOMU.

TIK DABAR PAMAČIAU, KAD PATI RADAI... O ČIA TIEK PRIRAŠIAU blush2.gif

Aš taip ir maniau, dabar jau išeina. Pamėgink su ta kita programa kurti žodžių debesis - galima net formą pasirinkti, man labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Darbuojates g.gif o mane kazkoks abejingumas apemes doh.gif nieko nesinori daryti, todel tik guliu ir karts nuo karto prisedu paskaitineti, kad labai smarkiai neatsilikciau nuo jusu pokalbiu. Kadangi i darbeli mums galima ..... blush2.gif tai as ir tinginiauju wub.gif
Atsakyti
Dėkui už gerą nuorodą tagxedo.com Labai gerai gaunasi. Kadangi išsisaugo Jpg formatu tai labai tinka pasidaryti plakatą su blockposter programa. Super thumbup.gif ,jau išbandžiau visaip.
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 04 05, 22:49)
Ačiū Rityte už nuostabius atvirukus, net širdis apsalo, biggrin.gif  o gal žinai, kur galima daugiau tokių grožių pasižiūrėti?

Nežinau, pas save kompiuteryje turėjau šiuos išsisaugojusi. Reikėtų interneto platybėse ieškoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2012 04 05, 23:35)
AČIŪ, rityte, kad savo darbą į bendrą paštą pasiuntei. Kartais internetas paveda - ima ir per pamoką dingsta, o kartais nuo pat ryto nebūna ryšio. Tai labai gerai turėti įsirašius pateiktį savame diske. Ir manau, kad svarbiausia, kad galima pateiktimi naudotis per pamoką, o redaguoti nematau prasmės - tobulas darbas. Galima kitą - savo darbą pabandyt susikurti. Ir manau, kad būtina savo darbą apsaugot slaptažodžiu, nes tikrai pati buvau patekusi į panašią situaciją, kaip ir tamsta. Nesuprantu, kaip gali kilti ranka ištrinti autoriaus vardą ir savo užsirašyt. Nugi kažkada yla iš maišo išlys ir bus baisiai gėda. Teisingai pastebėjai apie vadovėlius - juk jais naudojamės ir netrinam autorių vardų ir nekyla tikriausiai mintis užsirašyt ant jo savąjį vardą  g.gif  lotuliukas.gif

Nėra už ką, aš irgi visko iš jūsų gaunu smile.gif Tikra tiesa, kad galima ir savo bandyti suskurti, jei jau padarytame darbe kažkas nepatinka. O dėl ylos iš maišo, tai kas taip daro, gėdos nejaučia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 06, 18:15)
Nėra už ką, aš irgi visko iš jūsų gaunu smile.gif Tikra tiesa, kad galima ir savo bandyti suskurti, jei jau padarytame darbe kažkas nepatinka. O dėl ylos iš maišo, tai kas taip daro, gėdos nejaučia smile.gif

Aš bandžiau "nusižiūrėti" ketvirtokų pateiktis apie statistiką, bet man taip gražiai nesigavo ax.gif , nemoku padaryti tų kvadratėlių su teisingais atsakymais blush2.gif , tai pasidariau, kad būtų atsakymai šiaip - aš patvirtinsiu aba paneigsiu lotuliukas.gif , kai ką pakeičiau, bet ne viską. Tai gal labai nesupyksi blush2.gif . Po atostogų kvepia iškart audito savaitė ir kaip tik pamoka apie statistiką, o parodyti pateiktis su svetima pavarde nelabai gal tiktų, tai ir pasinaudojau gatavom blush2.gif . Tik man iki ritytės pateikčių toli kaip iki Mėnulio lotuliukas.gif doh.gif , o laiko vistiek užėmė pusę dienos doh.gif . Įsivaizduoju, kiek laiko užima tas gražiąsias padaryti doh.gif .
Atsakyti