Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 14:40)
Laaaabai jau viliojančiai skamba ta eilutė, kur geltonai parašyta  biggrin.gif

Tai pradėk mąstyt... planuot...
Aš birželį skrendu Airijon sūnų lankyt, o po to jau būsiu Klaipėdoj...

QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 17:35)
O jei atvirutes kokias nors panašias padaryti ir ką nors gražaus įrašyti?

Gražios atvirutės... Mažiai tokių dailių nepadarys, bet pabandyt verta...

QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 18:30)
Na taip, nepaimsit  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai redaguoti nebus galima, o naudotis- prašom smile.gif Bet negi to neužtenka? Tiesiog gavau pamoką ir gaila savo darbo. Paprašė viena mokytoja pateikčių, nusiunčiau, o po kelių dienų savo darbą radau jau klajojantį internete, tik buvo nutrinta mano pavardė, o įsirašė savo. Širdį suskaudo, kad aš prie šio darbo kelias dienas sėdėjau, o kažkas laisva ranka pasisavino.  Nes pateikčių kūrimui sugaištu po kelias dienas, per pusvalandį niekas nepasidaro. Ir medžiagą reikia susirasti, ir paveikslėlius pritaikyti, ir animacijas bei hipersaitus sudėti. Juk kai vadovėlį autorius parašo, mokytojos naudojasi juo  ir pavardės nenutrina smile.gif

Labai teisingai darai.
Pradžioj bandžiau iš tavo svetainės pasileist, tai labai ilgai krauna... net kompas lagina... O va iš talpyklos tiesiai, labai gerai leidžiasi. Įsidėjau į favoritus ir visada randu. Dėkui, kad dalinies ką turi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Rityte už nuostabius atvirukus, net širdis apsalo, biggrin.gif o gal žinai, kur galima daugiau tokių grožių pasižiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 05, 20:41)
O va iš talpyklos tiesiai, labai gerai leidžiasi. Įsidėjau į favoritus ir visada randu. Dėkui, kad dalinies ką turi. drinks_cheers.gif

Aurute, paaiškink man doh.gif , kaip įsidėti į favoritus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 05, 21:32)
Jaša - bandau įkelti paveiksliuką ax.gif

Bet...nieko man nesigauna verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Atsidariusiame rašymo lange paspausk
http://
Išmes dar vieną baltą langelį.
neatsidaro pas mane joks langelis arba....man tuk tuk

Jau kai paspausi http, atsidariusiame langelyje istrink ta http ir iklijuok nukopijuota paveiksliuko nuoroda, tada paspausk gerai ir vel ismes langeli , ten nieko nedaryk, tik spausk gerai.

Perskaityk dar atidziai ta kur atsiunciau
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 20:52)
Aurute, paaiškink man  doh.gif , kaip įsidėti į favoritus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va taip.

user posted image

Adresynas --> Įrašyti į adresyną.

Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 05, 21:38)
Dar lektorė minėjo komiksų kūrimo programėlę.
http://www.toondoo.com/

Ačiū man labai patiko. Manau net pamokoj praverstų dialogo mokymui...
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 18:30)
Na taip, nepaimsit  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai redaguoti nebus galima, o naudotis- prašom smile.gif Bet negi to neužtenka? Tiesiog gavau pamoką ir gaila savo darbo. Paprašė viena mokytoja pateikčių, nusiunčiau, o po kelių dienų savo darbą radau jau klajojantį internete, tik buvo nutrinta mano pavardė, o įsirašė savo. Širdį suskaudo, kad aš prie šio darbo kelias dienas sėdėjau, o kažkas laisva ranka pasisavino.  Nes pateikčių kūrimui sugaištu po kelias dienas, per pusvalandį niekas nepasidaro. Ir medžiagą reikia susirasti, ir paveikslėlius pritaikyti, ir animacijas bei hipersaitus sudėti. Juk kai vadovėlį autorius parašo, mokytojos naudojasi juo  ir pavardės nenutrina smile.gif

AČIŪ, rityte, kad savo darbą į bendrą paštą pasiuntei. Kartais internetas paveda - ima ir per pamoką dingsta, o kartais nuo pat ryto nebūna ryšio. Tai labai gerai turėti įsirašius pateiktį savame diske. Ir manau, kad svarbiausia, kad galima pateiktimi naudotis per pamoką, o redaguoti nematau prasmės - tobulas darbas. Galima kitą - savo darbą pabandyt susikurti. Ir manau, kad būtina savo darbą apsaugot slaptažodžiu, nes tikrai pati buvau patekusi į panašią situaciją, kaip ir tamsta. Nesuprantu, kaip gali kilti ranka ištrinti autoriaus vardą ir savo užsirašyt. Nugi kažkada yla iš maišo išlys ir bus baisiai gėda. Teisingai pastebėjai apie vadovėlius - juk jais naudojamės ir netrinam autorių vardų ir nekyla tikriausiai mintis užsirašyt ant jo savąjį vardą g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 05, 20:49)

IŠBANDŽIAU. PATIKO. PASIDARIAU PLAKATŲ KALBAI. Manau tokius kelis galima duot vaikams pastudijuot ir patiems nustatyt, kas juose yra svarbiausia. kas po ko seka. kame yra kalbos esmė... Tuoj juos sudėsiu į blog'ą bus aiškiau, ką čia svaigstu
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 18:47)
Man tie puodeliai super atrodo, bet maniškiai neiškarpys gražiai. Kai kurie pagal trafaretą apsibrėžę darbą sumažina beveik per puse bekirpdami doh.gif

mano antrokai darė tokius atvirukus, pavyko gana gerai biggrin.gif Aiškinau, kad turi labai stengtis kirpdami, nes teks perdaryt iš naujo, jei bus darbas prastai atliktas. Tai pasistengė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ieskau ka cia idomaus dovanu teveliam padaryt, tai va ka randu metu cia.

http://www.danielles...paperplate.html
Atsakyti
Aš jau apsisprendžiau bigsmile.gif
Padarysim mamytėms oliziukus, supakuosim į pačių pasidarytą dėžutę ir kartu su sveikinimu įteiks wub.gif Bus siurprizas smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 05, 22:55)
IŠBANDŽIAU. PATIKO. PASIDARIAU PLAKATŲ KALBAI. Manau tokius kelis galima duot vaikams pastudijuot ir patiems nustatyt, kas juose yra svarbiausia. kas po ko seka. kame yra kalbos esmė... Tuoj juos sudėsiu į blog'ą bus aiškiau, ką čia svaigstu

Labai šauniai atrodo thumbup.gif , užvedei mane ant kelio įdomiai pamokos pradžiai, įvadui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ačiū 4u.gif .
Atsakyti