Šventės nedarysiu, nes bus išleistuvių programa. Noriu, kad namo parneštų ir pasveikintų.
QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 14:40)
Sveikos. Aš tai jau pradėjau ruoštis namuose velykom ir nebesuku galvos apie darbą. Reikia gi duoti galvai pailsėti. Bet gi va, užlėkiau čia, o rityte tikriausiai šaunią pateiktį atsiuntusi - man neatidaro (kas pasakys paslaptį) ? Kaip jum?
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 04, 20:47)
O PREZI MAN DABAR PRADĖJO LABAI STRIGTI. Ir nelabai man ji patiko. Krapštytis kaip ir su kitom programom reikia.
Age-melage, nelabai ką praradai, kai nevažiavai į iTEC projekto informacinį seminarą. Pristatė tą patį įrankį- Prezi ir jo galimybes, apie kurias pati puikiai išmanai.
Dalinuosi nuorodomis įrankių, kurie man šiame seminare buvo atradimas:
www.symbaloo.com
(skirta adresynui, sudėti išteklių nuorodoms)
edu.glogster.com
(skirta kurti plakatus)
www.thinglink.com
(skirta interaktyvioms nuotraukoms sukelti)
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 18:08)
O man vis kirba mintis, ką padaryti mamoms dovanų? Juk nedaug beliks, kai grįš po atostogų
Aš su pirmokais mamoms noriu paruošti Olyziukus. Gal kas esate dariusi? Pasidalinkite, kaip sekėsi.
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 19:17)
Šventės nedarysiu, nes bus išleistuvių programa. Noriu, kad namo parneštų ir pasveikintų.
O jei atvirutes kokias nors panašias padaryti ir ką nors gražaus įrašyti?
Arba tokį darbelį? (jei ketvirtokai, tai jau šį tą gali padaryti)
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 19:22)
Sveikos. Aš tai jau pradėjau ruoštis namuose velykom ir nebesuku galvos apie darbą. Reikia gi duoti galvai pailsėti. Bet gi va, užlėkiau čia, o rityte tikriausiai šaunią pateiktį atsiuntusi - man neatidaro (kas pasakys paslaptį) ? Kaip jum?
Nežinau, ar šaunią, bet tikrai atidaro
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 05, 19:30)
Aš su pirmokais mamoms noriu paruošti Olyziukus. Gal kas esate dariusi? Pasidalinkite, kaip sekėsi.
Esu darius laaabai seniai
Va čia gali pasikaityti
Oliziukai
Dar čia
Oliziuko gaminimas
QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 19:35)
O jei atvirutes kokias nors panašias padaryti ir ką nors gražaus įrašyti?
O yra šių darbelių trafaretai?
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 19:37)
Atvirutės neturiu, bet galiu pasižiūrėjusi į foto nupiešti ir neskenuoti, jei tikrai sugalvotum daryti. O darbelio tai kažkur turėjau trafaretą
Dar viena idėja. Šios gal irgi rasčiau detales
O šios detalių neturiu, bet irgi įmanoma padaryti Man tai gražu
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 18:22)
man neatidaro (kas pasakys paslaptį) ? Kaip jum?
ATIDARĖ
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 05, 18:30)
Age-melage, nelabai ką praradai, kai nevažiavai į iTEC projekto informacinį seminarą.
OT NURAMINAI ŠIAIP NESMAGU, KAD BUVAU UŽSIREGISTRAVUS IR NENUVAŽIAVAU. BET ALVYDA NURAMINO...
Man tie puodeliai super atrodo, bet maniškiai neiškarpys gražiai. Kai kurie pagal trafaretą apsibrėžę darbą sumažina beveik per puse bekirpdami
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 05, 17:46)
Tai gal dėl to, kad mano kompiuteryje 2003 versija? Gal gali perdaryti?
Pabandžiau perdaryti, bet man neleidžia. Reiks darbe bandyt, ten naujesnė programa.
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 17:48)
Tai gal dėl to, kad mano kompiuteryje 2003 versija? Gal gali perdaryti?
taip, tai dėl to ir mano ofisas 2003, tai nenori atidaryti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 05, 18:12)
Pabandžiau perdaryti, bet man neleidžia. Reiks darbe bandyt, ten naujesnė programa.
Nu va ir man tas pats. Ačiū peliuk už sugaištą laiką
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 05, 18:13)
taip, tai dėl to ir mano ofisas 2003, tai nenori atidaryti
bet kitus dokumentus performatuodavau ir tvarkoj, šito neleidžia