[quote=pirmokiukė,2012 04 04, 19:32]
[quote=Jaša,2012 04 04, 11:16]
Buvo tokios skaidres vaizdzios su tekstiniu uzdaviniu, parodyta salyga , klausimas, sprendimas. Na gal rasiu kaip nors.
Gal šios skaidrės?
http://www.slideboom...Matematika-1-kl.
Labai šaunios skaidrės. Tikiuosi, jų autorė labai nesupyks? Bet kadangi jos viešojoje interneto erdvėje , tai rekomenduoju
[/quote]
O taip valio aciu
turiu klausimą Tos kurios buvot smarto seminare, gal galit paaiškint, kaip ekrano šešėlį uždėt ant atskirų stačiakampių. Turiu galvoj pašte esančius klausimo ką? ir sk iki 100 pristatymus. Ten visos vietos, kurias reikia vaikams įrašyti, pasakyti yra uždengtos tuo šešėliu. Kaip tai padaryti?
Papildyta:
Ne-a nebūsiu Bet sveika. Tiesiog perpykau ant valdžios. Neapmoka kelionės, jei neturi autobuso bilietų. Galima pamanyt, kad jei ne autobusu, tai tik su sparnais galiu nuskrist į vilnių (kad nieko nekainuotų). Kad tik neapgaučiau... neapvogčiau... O mano kišenės irgi nebegalinės. Visgi apie 120 litukų kurui pakločiau... Tai ir apsisprendžiau nevažiuot. O iš jūsų nemažiau išmoksiu nei seminare
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 04, 20:19)
Age-melage, ar jau sveikutė? Gal ryt būsi?
Ne-a nebūsiu Bet sveika. Tiesiog perpykau ant valdžios. Neapmoka kelionės, jei neturi autobuso bilietų. Galima pamanyt, kad jei ne autobusu, tai tik su sparnais galiu nuskrist į vilnių (kad nieko nekainuotų). Kad tik neapgaučiau... neapvogčiau... O mano kišenės irgi nebegalinės. Visgi apie 120 litukų kurui pakločiau... Tai ir apsisprendžiau nevažiuot. O iš jūsų nemažiau išmoksiu nei seminare
o pas mus nieko nebeapmokės. Jei nori į seminarą, apsimokėk pati ir seminarą, ir kelionę
QUOTE(vaiduuse @ 2012 04 04, 20:29)
o pas mus nieko nebeapmokės. Jei nori į seminarą, apsimokėk pati ir seminarą, ir kelionę
Nu ir apsieisiu be tų seminarų Mes mokykloje šiemet gal 5 europinius turėjom. Tai valandų užtektinai... O pribumbasų čia pas jus PILNA Tik spėk suktis Todėl esu nuoširdžiai laiminga patekus pas jus AČIŪ
pastebėjau, kad mūsų forume daugiau vertingos informacijos, neik seminaruose. Ir dar nemokamai
QUOTE(Jaša @ 2012 04 04, 19:20)
O taip valio aciu
Aš taip pat po atostogų naudosiuos šiuo lobiu. Ačiū jo kūrėjai
[quote=agė-melagė,2012 04 04, 19:27]
turiu klausimą Tos kurios buvot smarto seminare, gal galit paaiškint, kaip ekrano šešėlį uždėt ant atskirų stačiakampių. Turiu galvoj pašte esančius klausimo ką? ir sk iki 100 pristatymus. Ten visos vietos, kurias reikia vaikams įrašyti, pasakyti yra uždengtos tuo šešėliu. Kaip tai padaryti?
Papildyta:
ir man tai aktualu, nes gausiu Smart lentą
Kažkaip apleidau Smartą, bet po seminaro pažadu pasitaisyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 04, 20:37)
ir man tai aktualu, nes gausiu Smart lentą
AŠ LENTOS NET NESAPNUOJU... BET IR BE JOS PROGRAMA NAUDOJUOSI LABAI LABAI SĖKMINGAI
O PREZI MAN DABAR PRADĖJO LABAI STRIGTI. Ir nelabai man ji patiko. Krapštytis kaip ir su kitom programom reikia. Kad įdėt paveikslėlius reikia naršyti, paprastai įkelt man nepavyko. Animuotų irgi nesugebu įkelt. Naudot tinka tik demonstracijai, kaip supratau... Tiesa, patiko tai, kad patogu įdėt į savo tinklapį. Ir pasimandrint prieš kitus gali, pakeri tas perėjimų lankstumas...
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 04, 19:46)
Kažkaip apleidau Smartą, bet po seminaro pažadu pasitaisyti
O mes kantriai lauksim pamokėlių
Papildyta:
[quote=agė-melagė,2012 04 04, 19:47]
AŠ LENTOS NET NESAPNUOJU... BET IR BE JOS PROGRAMA NAUDOJUOSI LABAI LABAI SĖKMINGAI
Aš kol kas užsiimu savamoksliais pabandymais kompiuteryje smagumėlis
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 04, 20:32)
Gal šios skaidrės?
Labai šaunios skaidrės. Tikiuosi, jų autorė labai nesupyks? Bet kadangi jos viešojoje interneto erdvėje , tai rekomenduoju
Sveikutės Nesupyksiu tikrai, naudokitės jei tik tinka ir patinka. Vieną talpyklą jau pripildžiau, pradėjau krauti jau kitą
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 04, 21:27)
Seminare nebuvau, bet manau, kad galiu atsakyti Tas šešėlis dedamas ant lentelės langelių. Jei reikia langelio vieno, tai ir braižyti lentelę iš vieno langelio. O tada ant to langelio spustelti pelės dešiniuoju mygtuku ir pasirinkti užrašą "pridėti elemento šešėlį". Štai ir viskas
O demonstruojant, kai ant jo paspaudžiame, jis atsidengia.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 04, 06:58)
Labutis visoms . Mergaitės, pas mane tam prezi kažkodėl neleidžia rašyti lietuviškom raidėm , kaži kas čia yra? Gal yra kokie nustatymai? Šiaip kalba būna nustatyta lietuvių (kompiuteryje), o ten neleidžia lietuviškai kalbėti, reikia švepluoti .
Nu man leidžia lietuviškas raides...
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 04, 09:40)
Man neleidžia prisiregistruoti. Rašo, kad kažkodėl netinka mano paštas
Va tą atsimenu, kad ne visi paštai tinka. Tik nežinau kodėl.
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 04, 19:37)
Tos kurios buvot smarto seminare, gal galit paaiškint, kaip ekrano šešėlį uždėt ant atskirų stačiakampių. Turiu galvoj pašte esančius klausimo ką? ir sk iki 100 pristatymus. Ten visos vietos, kurias reikia vaikams įrašyti, pasakyti yra uždengtos tuo šešėliu. Kaip tai padaryti?
Šiandien tik pradėjau seminarą. Ryt tęsinys.
Šešėlius ant atskirų stačiakampių eis uždėt, jei darysiu lentelę. Tada ant kiekvieno po šešėlį.
Kol kas pati nebandžiau. Kol kas tik ką atsimenu iš teorijos. Gal Daivajazz daugiau bus pabandžius...
QUOTE(Aurute @ 2012 04 04, 23:18)
Šešėlius ant atskirų stačiakampių eis uždėt, jei darysiu lentelę. Tada ant kiekvieno po šešėlį.
Kol kas pati nebandžiau. Kol kas tik ką atsimenu iš teorijos. Gal Daivajazz daugiau bus pabandžius...
Bandžiau ir ne kartą, naudoju šią funkciją Galima šešėlius ir ant bet kurių lentelės langelių uždėti, jei lentelė didesnė, o ne iš vieno langelio.