Sveikutes,
Tiriu problemu su skydliauke, siandiena buvau pakartotino vizito pas Kazanaviciu, skydliaukes hormonai taisosi, jo zodziais "kaip ir gerai". Jei nepastoju si cikla, liepe ciklo gale (26-28c.d.) pasidaryti vyriskus hormonus ir pakeverzojo ant lapelio:
T
SHB6
LAI
DUEAS
PRL
Zinau tik testosterona ir prolaktina, o kitu neissifruoju arba blogai parasiau, nes neiskautau jo keverzoniu Tai kas tie kiti tyrimai, ka jie lemia?
QUOTE(hereja @ 2006 04 18, 13:48)
T
SHB6
LAI
DUEAS
PRL
Zinau tik testosterona ir prolaktina, o kitu neissifruoju arba blogai parasiau, nes neiskautau jo keverzoniu Tai kas tie kiti tyrimai, ka jie lemia?
SHB6
LAI
DUEAS
PRL
Ai, čia irgi prie tų pačių vyriškų, pvz. LAI - laisvų androgenų indeksas. SHBG (lytinius hormonus sujungiantis globulinas) ir DHEAS (dihidroepiandrosterono sulfatas) irgi kažkaip parodo padėtį su vyriškais hormonais, viens kitą veikia
QUOTE(Mia @ 2006 04 18, 15:00)
Ai, čia irgi prie tų pačių vyriškų, pvz. LAI - laisvų androgenų indeksas. SHBG (lytinius hormonus sujungiantis globulinas) ir DHEAS (dihidroepiandrosterono sulfatas) irgi kažkaip parodo padėtį su vyriškais hormonais, viens kitą veikia
Aaa...aiskiau truputeli, aciu
Tikiuosi, kad neprireiks man juos tirtis
Sveikutės, senai buvau prisijungus: mokslas, darbas Vk. Norejau paklausti jei hormonų tyrimai geri, ar jums kuriai nors buvo skirtas Clostylbelgitas, nes man jį paskyrė.
QUOTE(Ingutė @ 2006 04 19, 17:02)
Sveikutės, senai buvau prisijungus: mokslas, darbas Vk. Norejau paklausti jei hormonų tyrimai geri, ar jums kuriai nors buvo skirtas Clostylbelgitas, nes man jį paskyrė.
Taip. Man Clostylbelgita skyrė stimuliacijai.
Gavau tyrimų atsakymus, labai norėčiau komentarų.
Dariau 3c.d.
FSH -10,33
LH - 7,9
Žinau, kad dar reikia kažką iš kažko dalinti, tik nelabai žinau kaip. dariausi pirmą kartą.
Dariau 3c.d.
FSH -10,33
LH - 7,9
Žinau, kad dar reikia kažką iš kažko dalinti, tik nelabai žinau kaip. dariausi pirmą kartą.
QUOTE(Maniūtė @ 2006 04 19, 16:52)
Gavau tyrimų atsakymus, labai norėčiau komentarų.
Dariau 3c.d.
FSH -10,33
LH - 7,9
Dariau 3c.d.
FSH -10,33
LH - 7,9
O ant lapelio normų nenurodyta???????? Gerai būtų jei parašytum.
Rekia LH iš FSH dalinti. Ir santykis turi būti 1 - 1,5
Bet žiūrėk dar ką gyd pasakys apie tavo tyrimų rezultatus
QUOTE(ramziuke @ 2006 04 19, 18:21)
O ant lapelio normų nenurodyta???????? Gerai būtų jei parašytum.
Yra normos.
Folikulinė fazė
LH -2,4-12,6
FSH 3,5-12,5, čia ta fazė kaip suprantu.
Tai kaip ir į normas įlendu, tik dalinant šnipštas gaunasi o pas gydytoją dar ne greit, dar reikia pasidaryti 21 c.d dar vieną tyrimą
Gal galit pasakyti - čia man labai pergyventi, ar tas santykis lengvai pataisomas?
QUOTE(Maniūtė @ 2006 04 19, 18:24)
Yra normos.
Folikulinė fazė
LH -2,4-12,6
Tai kaip ir į normas įlendu, tik dalinant šnipštas gaunasi o pas gydytoją dar ne greit, dar reikia pasidaryti 21 c.d dar vieną tyrimą
Folikulinė fazė
LH -2,4-12,6
Man atrodo, kad viskas normos ribose, mano panašus santykis gavosi 0,877, merginos parašė, kad viskas gerai, tavo santykis irgi artimas 1. Aš irgi pas gydytoją dar nebuvau.
Sėkmės tau
QUOTE(tikiu @ 2006 04 19, 18:35)
Man atrodo, kad viskas normos ribose, mano panašus santykis gavosi 0,877, merginos parašė, kad viskas gerai, tavo santykis irgi artimas 1. Aš irgi pas gydytoją dar nebuvau.
Sėkmės tau
Sėkmės tau
Ir Tau.
Maniūte, FSH šiaip aukštokas, galėtų būti žemesnis gerokai Ir jei ne paslaptis, kiek tau metų?
QUOTE(Maniūtė @ 2006 04 19, 17:24)
Yra normos.
Folikulinė fazė
LH -2,4-12,6
Gal galit pasakyti - čia man labai pergyventi, ar tas santykis lengvai pataisomas?
Folikulinė fazė
LH -2,4-12,6
Svarbu, kad telpi į normas . O dėl santykio, kai pati buvau pas gyd, tai ji tik į normas žiūrėjo ir apie jokį santykį nešnekėjo. Tai, kad nepergyvenk baisiai viskas bus gerai.
Aš irgi daysiuos progesteroną, bet gal kokią 23-25 dieną (mano ciklas kiek suprantu ilgesnis nei tavo). O PRL nesidarei? Manasis tai kiek aukštokas, bet kartosiu tyrimą, - nelabai tikisi, kad toks aukštas