QUOTE(Congeniality @ 2012 04 18, 13:26)
Aciu merginos, buvote teisios, siandien jau beveik gerai su tais elastikais, tik jei ilgiau pabunu susiciaupus, tada nemalonus jausmas pries praveriant burna, taip lyg blokuotu praverima. Bet kokia as veplu vepla, tiek prisiskaicius buvau blogio apie elastikus, aisku ir tas ju akivaizdumas, tie kabliai labai gasdino, kad nors ir mokiausi prie gydytojos kaip uzsideti juos, tai is tos baimes nebesu tikra ar taip dedu. Atrodo, kad kai ji uzdejo, tai visas sakandis susistojo kaip turi buti, centras jau galima sakyti lygus buvo, o kai pati uzsidedu taip nera

Jauciu prisidirbsiu as su jais 'rezultatu'

Ar tik neteks fotografuoti burnos ir siusti gydytojai emeilu rodyti ir ja trukdyti

Vaikai juk susitvarko, o as

Jau ant tiek man nesiseka su tais dantimis, atrodo lyg kas uzkeike
Suprantu Tave

. Man irgi būna juodų dienų, atrodo, kad viskas einasi ne taip, kaip norėtasi, bet... savo minčių galia gali bandyti veikti tai.
Paskutiniu metu mano gyvenime daug streso - šiandien nusipirkau akmenį juodą, kuri traukia sėkmę ir apsaugo nuo kitų žmonių negatyvo.

man tai padeda. Linkiu rasti savo būdą atsipalaiduoti.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 19, 13:26)
Buvau šiandien vizite, sakė viskas gerai su tuo sukandimu, geras jis. Sako galim nuimti breketus ir palikti tik ant paskutinių krūminių apačioje, bet reikia į tarpukus laikinus implantukus įstatyti, paklausiau kiek kainuotų - vienas virš 3 000, o reikia dviejų

ir taip ramiai, lyg aš čia tuos tūkstančius ir skinu nuo medžio laikiniems implantams kažkokiems
Paklausiau dėl centro, nes niekad nieko nesakydavo, sakė prieš nuimant sutvarkys, sakė greitai tvarkosi...
O kam reikia tų laikinių implantų? Negali be jų?