QUOTE(Pampariskinas @ 2012 04 05, 00:25)
Tas busimas tarpas (dabar ten pieninis dantis) neturi susistumti, ten naujas dantis turi isdygti arba yra tokia galimybe, kad ne. Tada operaciniu budu pasalintu esanti dantenose ir detu dirbtini. Todel as ir nerimauju, nes man daug laiko gali tekti buti be treciuko, todel ir kalbu apie laikinaji
Jei visgi kažkuris iltinis nuspręstų ilgai nedygti, tai yra kitas variantas - prapjauti viršuje dantenos gabaliuką ir užklijuoti ant dar neišdygusio breketą bei tokiu būdu nutempti jį žemyn. Man buvo panaši situacija, vienas dantis greitai pats išdygo, o kitas ne, tai tokį būdą taikėm. Buvo baisu, kad bus labai atvira dantena ar dar kas nors, bet išaugo taip pat sėkmingai kaip ir tas, kuris natūraliu būdu. Tad kol kas jums nėra reikalo baimintis.
Aš irgi norėjau, kad dėtų laikinai dirbtinį, bet po to pagalvojau, kad nėra reikalo, kadangi nelabai matėsi, niekas net nepastebėdavo, nes tiesiog stengdavausi santūriau juoktis ir šypsotis. Be to, vienas dantis labai greitai pradėjo dygti, tai kiek aš su tuo dirbtiniu spėčiau pabūti...