Burnos priežiūros aparatas.
Aš irgi mąstau jį nusipirkti. Kažin verta? Tos kurios naudojate, patenkintos? nes man irgi panika yra, kad aš blogai dantis išsivalau, prie tarpdančių normaliai neprieinu
man toks klausimas nebekyla - turiu ir nebeįsivaizduoju, kaip be ano reikia išsivalyti tvarkingai dantis. Dabar gailiuosi, kad kelioninio nepirkau - bet tą klaidą netrukus ištaisysiu. Kadangi dažnokai tenka keliaut ir tuo metu didžiojo su savimi nesitampau, tai man jo net labai trūksta tuo metu
Labas
Man vis vien, ką jūs apie mane galvojate, nes aš apie jus negalvoju visiškai." Coco Chanel
Tie pageltonavimai - tai duodu 99 proc., kad klijai pagelto prie breketų, nieko čia tokio.
Žinot ką pastebėjau, kad po Listerino ryte dantys būna geltonoki? Kokį Jūs skystį naudojat?
Pas mane situacija tokia - vienas iltinis, kuriam buvo perklijuotas breketas neseniai, atsilieka gerokai nuo kito. Bandysim tiesinti . kažin, iltiniai greitai tiesinasi? Vienas beveik idealiai stovi.
Tie pageltonavimai - tai duodu 99 proc., kad klijai pagelto prie breketų, nieko čia tokio.
Žinot ką pastebėjau, kad po Listerino ryte dantys būna geltonoki? Kokį Jūs skystį naudojat?
Pas mane situacija tokia - vienas iltinis, kuriam buvo perklijuotas breketas neseniai, atsilieka gerokai nuo kito. Bandysim tiesinti . kažin, iltiniai greitai tiesinasi? Vienas beveik idealiai stovi.
Jau senokai rodziausi... tad.. Istraukto dantuko tarpas traukiasi... aisku noretusi visko greiciau, bet su dantu vaiksciojimu nereik skubet, kad veliau nebutu bedu... jau beveik 3 menesiai kaip istrauktas dantukas, centro atstatymui...
Apacioje reik traukt ta dantuka kuris neprikabintas, netelpa jis niekaip man... bet kazkaip pamasciau jei ji viena istrauksiu ar viskas bus gerai su sakandziu?
Aš tai ir bandau pasakyti - kad galbūt jūsų ar dar kažkieno konkrečiai dantukams Listerinas netinka. Kitaip kodėl tada manieji negeltonuoja, nors jau daug metų ištisai jį naudoju - jei būtų tik skystyje bėda, geltonuotų visiems
Taip, su dantukais nepaskubėsi O norisi greitų rezultatų. Aš irgi šiandien pastebėjau, kad pas mane kažkaip pasikeitė sąkandis, bet ar gali taip būti, jei pas mane tik viršuje šeši breketai? Toks jausmas lyg norėtųsi, kad apatiniai būtų labiau priekyje, kad patogiai sukąsti. Be to, tas stumiamas dantis pas mane toks truputį lenktas į vidų, tai viršutinė riba (arčiau dantenų) jau per daug išsikišo, o apatinė dar per mažai. Pradedu nervintis.