QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 28, 16:31)
galiu priestarauti? mano apatiniu dantu pakolkas visiskai nesimato
Tai žinoma, kad galit
Kaip supratau iš visų reakcijos, klystu ir daugumai visai apatinių nesimato. Nesu pastabi, į savo apatinių matomumą atkreipiau dėmesį tik apsibreketavusi, o kitų iš vis netyrinėju. Taigi prieš rašydama nuėjau į jūtubę ir pažiūrėjau 10 pirmų pasitaikiusių vaizdų, kuriuose kas nors kalba. Visuose daugiau ir mažiau apatiniai matėsi (Obama, Sarkozy ir t.t.). O va dabar per žinias žiūriu į Merkel, tai jos dantų išvis nesimato. Nei apatinių, nei viršutinių. Galėtų visom vaivorykštės spalvom juos išsidažyti
Taigi, žodžius atsiimu
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 28, 18:48)
Nesupykit, bet čia jau jūsų kažkokie vidiniai kompleksai, kad labai matosi ir kad visi pašaliniai tik į tuos apatinius breketus žiūri
o ypač praeiviai, tai jūs taip išsižiojus vaikštot?
būna man, kad šnekant kai kurie po kurio laiko pamato ir paklausia "o kas čia pas tave sužybsėjo?" bet kad praeiviai žiūrėtų... gal gražiai atrodot, gražias lūpas turit ir į jas žmonės žiūri? nes tai tikrai pastebimiau nei breketai, o ypač praeiviams
Nepykstu
Nes jei ir yra vidinių ar išorinių
kompleksų, tai jie nei su breketais, nei su dantimis nesusiję. Tiesa pasakius, esu visa laiką išsišiepus ir vyras amžinai komentuoja, kad nematė žmogaus taip besidžiaugiančio breketais
Beje, neraršiau, kad LABAI matosi (tiesa pasakius, rašiau "pora milimetrų"
), nerašiau, kad VISI pašaliniai žiūri, nerašiau, kad TIK į breketus žiūri, išsižiojusi nevaikštau, bet vaikštant tenka ir šnekėti, ir šypsotis. Kartais pastebiu užstringantį žvilgsnį. Kaip ir Jūsų kažkas paklausia, kas pas Jus sužybsėjo, taip lygiai taip pat ir manęs gali paklausti, o jei paklausti negali - užlaiko žvilgsnį. Taaip? Gal maniškiai matosi labiau ir dėl to dažniau paklausia, atkreipia dėmesį. Ar paaiškinau? Ar ramiau dabar dėl mano kompleksų?
Ir kaip kaaaip tiek daug priinterpretavot ir pridiagnozavot iš mano šio sakinio:
QUOTE(kamputyje @ 2012 06 28, 15:05)
Ir tie pora milimetrų tamsaus blizgančio metalo, kai aš kalbu, šypsausi ir pan., traukia žmonių žvilgsnius, praeivių ypač