QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 22, 09:11)
Labas, aš gydausi pas gydytoja R. Damušienę esu patenkinta jos darbu ir tikrai nesigailiu pasirinkus ją
Papildyta:
Na waterpik geras daiktas bet pilnai ir be jo galima išsiversti, aš puikiai susitvarkau tik su dantų šepetuku ir tarpdančių šepetukais...
Na o papildomos išlaidos priklauso nuo kiekvieno asmeninio atvejo...man pvz. reikejo traukti protinį ir dar vieną dantuką, susitaisyti skylutes ir gydymo metu teko vieną tvarkytis, poto dar daigino kitą protinį, kurį chirurginiu būdu turėjo atidengti, litas prie lito ir visas pasiruošimas man kainavo nei daug nei mažai 1000...
O žadėtąją sumą aš jau viršijau, nors dar esu su breketais (nešioju 1,5 metų, o žadėjo du) ir nuėmimas dar kainuos....ne pigus malonumas bet ko nepadarysi dėl sveikatos ir gražios šypsenos
o ar sunku išmokti naudotis waterpik? kiek laiko uzima eilinis dantukų išsivalymas? Reikia pasiruošti morališkai i nuteikti namiškius
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 22, 09:20)
Dantų šepetėliams, skalavimo skysčiams ir kitoms dantų higienos priemonėms pasiruoškite išleisti tikrai daugiau pinigų, nei iki breketų
O šiaip, man asmeniškai tokios papildomos didesnės išlaidos kolkas buvo susiję su 4 dantų rovimu, bet jums gal nereikės to daryti. O kas bus ateityje ir kokiems dar nenumatytams dalykams reikės atverti piniginę nieks ir nežino..

juk visokių netikėtumų, problemų gydymo metu gali būti...
suprantu, kad nesuplanuosi gydymo eigos, gali ją tik numatyti, tačiau būna tokių " bendrų " išlaidų, kurioms reikia iškart nusiteikti