QUOTE(Raffule @ 2012 06 12, 14:46)
Panos, man tiesina iltini dantuka isrove 4tuka, savaites dar nera po breketu uzdejimo o mano priekinis dantukas vienas i vidu nuejas is tos puses kur iltinis tiesinamas ;o kaip cia taip?!
O iš kitos pusės šalintas 4 dantis ar tik iš vienos? Manau, kad centras nuvažiavo. Man vienas orto sakė, kad šiuo metu ortodontai pereina prie tiesinimo ir įvairių korekcijų be šalinimo. Laikomasi humaniškesnės nuostatos
. Žinoma, priklauso, koks požiūris pas patį gydytoją.
Juoda kava, tikrai įdomu, kaip stebuklingai viskas vyksta tuo naujuoju būdu. Gali plačiau papasakoti, ką daro vizito metu? Tikriausiai sąkandžio nekoreguoja? Šiaip pažįstama buvo pas Ivanciūtę, tai sakė, kad jai, kadangi nelengvas atvejis, ištiesins ne per 6, o per 8 menesius. O ir dar, jei teisingai supratau, jai nuolaida estetiniam padarys, nes deda į savo albumą foto, kurios yra po ortodontinio gydymo ir po estetinio.
peržiūrėjau savo foto, pastebėjau, kad tikrai didelis progresas vyksta. Žiūrint į tai, kaip anksčiau atrodė mano šypsena ir taip, kaip ji atrodo dabar - matau didelį gydytojos nuveiktą darbą
. Beliko pora akcentų, t.y. porą dantukų pakoreguoti, ir sąkandžio korekcija - I'm coming, sweety
.
Na, čia jau gydytoja turės parodyti viską ką moką, o moka, kaip supratau, nemažai, nes sakė, reikia ne tik stumti, bet ir sukti
, nes pusės nesutampa. Gerai, kad informavo, žinosiu, ko tikėtis.