o as snd pamaciau kaip "atsilenke" mano apatiniai dantukai, negrazu
Sveikutės Na ką, jau rytoj ir aš prisijungsiu į Jūsų gretas Žiauriai nerimauju... jaučiu šianakt neužmigsiu...
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 28, 21:19)
o as snd pamaciau kaip "atsilenke" mano apatiniai dantukai, negrazu
Kaip tais?
QUOTE(airoosia @ 2012 05 28, 22:50)
Sveikutės Na ką, jau rytoj ir aš prisijungsiu į Jūsų gretas Žiauriai nerimauju... jaučiu šianakt neužmigsiu...
Miegosi miegosi. Kur desies nemiegojus?
QUOTE(Flegma @ 2012 05 28, 23:46)
nu zinok nemoku papasakot...
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 05 29, 15:36)
gali ideti foto, Saulute? Man sake, kad gali "atvepti" vieni is priekiniu, tada reikes laiko juos grazinti. Skubiai pas orto.
vizitas kita antradieni... ji tik antradieniais dirba, sia savaite be sansu man su laiku... sestadieni egzas
Nu va... pagaliau susitvarkiau su darbu. Tiek nervatriopkes buva, ka jopsikmat.
Ketvirtadieni vizits. Pazresiu kaip bus....
Ketvirtadieni vizits. Pazresiu kaip bus....
Na va, pasidalinsiu savo išgyvenimais Šiandien jau gavau metalinę šypseną atrodo geriau, nei tikėjausi, bet vistiek priprast prie naujos savęs labai sunku... Breketus orto sudėjo žiauriai greitai, ir viršuj, ir apačioj, nors žadėjo dėti iš pradžių tik viršuj, o vėliau apačioj... Gal taip ir geriau, greičiau apatiniai dantukai išsitiesins Pirmosios dienos mintys: sunku susičiaupti, braižo lūpas, neapsakomai sunku valgyti, atrodo kad pamesiu juos, o dantys jautrūs pasidarė tik į vakarą, ir dabar maudžia... Tikiuosi po nakties galėsiu juos bent sukąsti Dantų išvalymui užtrukau 15min Merginos, ar ilgai jausis tas dantų jautrumas ir maudimas? Kiek jums truko laiko? Kada maždaug pasimatys pirmieji rezultatai?
QUOTE(airoosia @ 2012 05 29, 21:20)
Na va, pasidalinsiu savo išgyvenimais Šiandien jau gavau metalinę šypseną atrodo geriau, nei tikėjausi, bet vistiek priprast prie naujos savęs labai sunku... Breketus orto sudėjo žiauriai greitai, ir viršuj, ir apačioj, nors žadėjo dėti iš pradžių tik viršuj, o vėliau apačioj... Gal taip ir geriau, greičiau apatiniai dantukai išsitiesins Pirmosios dienos mintys: sunku susičiaupti, braižo lūpas, neapsakomai sunku valgyti, atrodo kad pamesiu juos, o dantys jautrūs pasidarė tik į vakarą, ir dabar maudžia... Tikiuosi po nakties galėsiu juos bent sukąsti Dantų išvalymui užtrukau 15min Merginos, ar ilgai jausis tas dantų jautrumas ir maudimas? Kiek jums truko laiko? Kada maždaug pasimatys pirmieji rezultatai?
maudimas per keleta dienu praeis... o rezultatai tai ziurint kokia situacija, gali ir per pora savaiciu jau kazka pamatyt...
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 29, 20:26)
maudimas per keleta dienu praeis... o rezultatai tai ziurint kokia situacija, gali ir per pora savaiciu jau kazka pamatyt...
Oho, geras O dar norėjau paklausti, kas per daiktas yra tas "breketų suaktyvinimas"? Forume apie tai skaičiau, bet orto man nieko neminėjo, tiesiog sudėjo beligatūrinius breketus, ir užrašė vizitui po mėnesio. Beje, neuždėjo ir elastikų, gal jie nededami su beligatūriniais breketais?
O man po mėnesio nešiojimo (nuo vielos pakeitimo), priekiniai du dantys tokie jautrūs pasidarė. Kodėl čia taip?
QUOTE(airoosia @ 2012 05 29, 20:39)
Beje, neuždėjo ir elastikų, gal jie nededami su beligatūriniais breketais?
as guma per visus 1,5 metu nesiojimo tik 3 savaites naktimis nesiojau.