Sveikutes,
kadangi kai kurios is jusu labai daug ismanote, tai kaip galvojate ar imanoma koreguoti toki dalyka kaip apatiniu dantu padetis? Nes man regis, kad jie man iskelti dabar daugiau nei kada nors buvo. Anot gydytojos, mano viena zandikaulio puse buvo nusvirusi ir mes ja keliame. Dar neseniai pasidziaugiau, kad viskas tvarkosi, bet nuo vakar vel visa apatine veido forma labai keista ir vel ji tampa negrazi, o apatiniu dantu lankas, tie priekiniai iki ilciu, iskaitant ir iltis kyla aukstyn. Kuo jie daugiau kyla, tuo jie daugiau matosi snekant. Kaip negrazu!!! As prasiau gydytojos to nedaryti, pazymejau, kad to bijau ir paklausiau ar nepakils daugiau. Atsakymas buvo ne. Bet akivaizdu, kad jie kyla. Juk pas mane ir su dantenom netvarkoje, tai daugiau praverus burna, emocionaliau pakalbejus, sviecia visos dantenos. Jus manote, kad tai normalu? As suprantu, kad kiekvienas zmogus kitoks, kad gal genetiskai pas mane taip, bet is kitos puses anksciau tikrai mano apatines dantenos nesviete kalbant, o po gydymo ka svies?
As nezinau kieno dar galeciau paklausti del savo atvejo? Ka man dabar moketi pinigus ir lakstyti pas kelis kitus gydytojus, kai turiu savo gydancia gydytoja? Ar jums kam nors buvo taip, kad apatiniai dantys lipo is burnos? Ir ar cia normalu toks sakandis? Ar ne geriau tada reikejo kazkokiu budu nuleisti ir kita puse, o ne kelti ana? Juk mano gydymas jau i pabaiga, tai galiu suprasti, kad taip ir liks iskelta