QUOTE(Simoo7e @ 2012 04 29, 06:55)
Aciu, eisiu i konsultacija pas sia gydytoja

Jau buvau apsisprendusi tvarkytis dantukus pas kita, bet gerai , kad issisnekejome" as jai pasakaiu, ka viena gygytoja pasake, kai su breketais judes dantys, kad jie "atsilos" tiek virsutiniai , tiek apatiniai, ir toji gydytoja sako, joa, jie atsilos, as iskart issigandau, saku o tai kaip cia , na taip tures pasvirti i rieki, kad sakandi pagerinti, ir jie pakiltu pora mm, Dabar nezinau, ka daryti, bijau po breketu rezultatu, isleistu pinigu, sugaisto laiko, nervu, ir dar negrazaus rezultato, bet taisyklingo sakandzio, todel keliausiu dar pas viena ortodonte, paziuresim, ka ji pasakys
Viasada gerai nueiti pasikonsultuoti pas kelis ortodontus, as dariau taip pat pries dedant breketus!

Man taip pat jie pavaziavo i prieki, nes reikejo vietos padaryti vienam dantukui ir dabar sakandi tvarko. Jei dantukai yra netraukiami tai mazdaug visais atvejais jie yra pastumiamai truputi i prieki, (beje siuo atveju matosi daugiau dantuku ir atrodo platesne sypsena)

o jei traukiami dantukai tai pasistumia truputi atgal.

Tu nebijok klausti daktares savo gydymo plano kokia eiga viskas eisis.
Papildyta:
QUOTE(12-28 @ 2012 04 29, 06:58)
O ta vielute ir kapos jau visa laika reiks nesioti ar tik tam tikra laika kol susistoves dantukai kad nebejudetu?
Mano atveju vielute ant apacios desis visam gyvenimui, virsutiniams sake apie 2 metus reikes nesioti, o kapos apie 2 metus taip pat! Bet cia mano atveju, kiekvienam individualiai ir skirtingi laiko tarpai yra duodami
Papildyta:
QUOTE(12-28 @ 2012 04 29, 08:48)
Gal kaune galit patarti i kokia klinika ir daktare kreiptis, kad butu kokybiskai. Girdejau apie daktare I.Buskiene, kazin kaip pas ja gal lanketes kas

?
As girdejau skaitant atsiliepimus cia forumuose geru atsiliepimu apie Buskiene

bet cia jau kitos merginos galetu patarti daugiau, kurios tvarkesi pas ja individualiai