QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 04 26, 13:53)
Jetus jetus, kaip čia viskas sudėtinga su tais breketais
labai labai tikiuosi, kad man tokių vargelių nebus
ir kiek aš dar visko nežinau apie juos..
Narka, paskutinėje foto tos juodos gumytės sukryžiuotos tokios (ar kas ten, gal viela taip eina?), tai kam jos skirtos? kaip dantis per jas išsivalyti...
Beje, ar čia normalu, kad praėjus beveik mėnesiui po viršutinių breketų uždėjimo, man vis dar vienoje pusėje dantys jautrūs labai, negaliu su ta puse kramtyti. Išvis atrodo, kad dešinėje pusėje sąkandis kažkaip nuvažiavo. Su kaire viskas ok, o va su dešine negaliu sukąsti
Nesinervuok, turbut as esu vienas is nedaugelio atveju.
Atrodo suradau savo problemos esme. Matote kaip gerai yra kartais issikalbeti ir analizuoti kitu atvejus. Zinote kodel pas mane nukencia net nosis, zandai, smarkas ir viskas kas aplink? Nes pas mane toks veido sudejimas genetiskai, kad viskas labai sujungta. Nezinau net kaip issireiksti, bet kai tarkim jus ikeliate savo lupu iskirptas nuotraukas, kai rodote dantis/breketus, kai sypsotes, noredamos parodyti savo rezultatus, pas jus viskas eina kitaip. tai yra konkreciau, jusu nosys yra auksciau, pakankamai pakile. Tai ka ir bedaro jums gydytojos, kiek bestumdo jusu danis, jusu isvaizda beveik nesikeicia, nes nepajegia itakoti aukstesnes veido dalies, o pas mane genetiskai kitoks sudejimas, mano lupos yra galima sakyti po pat nosimi, todel taip ir reaguoja nosis, nuo to ir zandai ir t.t.
Taigi netgi siulyciau pirmame puslapyje didelemis raidemis uzrasyti, kad tie, kas nori detis breketus ir skaitys temas, kad apsiziuretu savo veida. Jei tik lupos bus po pat nosimi, tai bus kapiec, verks ir vargs ir keiksnosis kaip ir as. Turi tuomet buti labai stiprus zmogus, kad pasiryztu
Taigi mano atvejyje niekas nekaltas, nei gydytoja,nei as, Dievas nebent. Tik gaila, kad gydytoja visai neturejo tokios patirties, praktikos ir tai privede prie sitiek nesusipratimu
Vistiek, as turbut nesu tokia vienintele zemeje, bet turbut neturejo tokios praktikos. Nuo to nukentejau tik as, vadinasi mano tokia dalia ir tenka susitaikyti, kad mano anatomija kitokia ir niekas jos nesuprato. tai nors aciu Dievui paciai daejo po tiek laiko
Dabar tik liko didziausias klausimas, ar sugebes sudelioti zandikaulius ir dantis taip, kad viskas atsistatytu, nes akivaizdu, kad krutinant dantis viskas keiciasi ir delioti imanoma.