QUOTE(kamputyje @ 2012 04 20, 16:27)
Apie nosį nieko nesupratau Gal galit paaiškinti plačiau, nes nesuprantu kaip nosis ir breketai susiję...
As irgi nesuprantu kaip taip nutiko, bet kai nuvaziavo apatinis zandikaulis zemyn ir i sona, i ta pacia puse nuvaziavo nosies galas. 'Smagu' tiesa? Ko as cia tiek ir pergyvenau del tu breketu, zandikauliu. Baisu ziureti i save per video, per nuotraukas, anksciau gyvenime nieko panasaus nebuvo. Zinote, jei mano mamyte, kuri niekada neleistu sukti galvos del kazko nereiksmingo ir pan., pati man sako: o gal vaikeli, pasitaisyk nosi? Sako, anksciau tokia grazi nosyte buvo, o dabar kreiva visa Nors siaip mamyte ir pati turi trukumu ir supranta, kad visi zmones ju turi isvaizdoje ir kad neverta del to graustis, bet kai zino kokia as buvau, kokia mane pagimde, tai matyt ir jai sunku i mane dabar tokia ziureti. As dar stebiuosi kaip vyras nepabego. Kitas pagalvoti, kad vedziau grazia, o kokia ragana patapo Gal kam ir juokinga bus skaitant, bet man labai skaudu, nes zinau kaip buvo, kaip yra, matau, kad net seima pergyvena