O pas ka cia kreiptis, kad foto ikelti i albumeli?
Na jau praejus kelioms dienoms skausmo kaip nebutu ir atrodo, kad dantys nebesitiesina

viela irgi nebebraizo, viskas neblogai nepaisant to neesancio treciuko
Papildyta:
QUOTE(Džinga @ 2012 04 21, 00:11)
Tik va keista man, kodėl ten temos pradžioj mergina planuoja vietoj neišdygusio, bet gomuryje jau susiformavusio danties dėtis netikrą, jeigu jis pats neišlįs? aš pati turėjau tą problemą, tik tiek, kad pas mane pieninių dantų nebuvo jau likę, visi išrauti anksčiau, o iltinis gulėjo ir nelindo pats, ko pasekoje buvo daromas tarpas [taip taip, taip pat trečiukas viršuj juk!], o tam gulinčiui iškrapštyt prireikė operacijos [taaaip, kainavo tūkstantį litų, bet jau geriau savas dantis nei implantas, kuris dar ir kainuoja tikrai daug daugiau], kurios metu buvo atvertas gomurys ir prie to danties priklijuota vielutė, kuri ėjo lauk iš gomurio ir buvo nutempta iki kitų dantų, taip po truputi, per keturis mėnesius pasirodė ir to gulėjusio iltinuko galiukas, o dabar statom jį į vietą jau virš metų, bet to tarpo, kol dantis nebuvo išdygęs, per visus breketus, grandinėles ir specialias tarpus darančias vielutes visiškai nesimatė ir kol nepasakydavau draugams, jie net nepastebėdavo jo. yra nuotraukų fotoalbume, net ir panoraminė, daryta po operacijos, puikiai matosi kaip viskas gražiai ir normaliai išsaugant savą, sveiką ir svarbiausia iltinį[!] dantį buvo ir yra daroma.
Cia tikriausia man, na is pradziu mane ir odontologas isroves pienini patikino, kad des dirbtini. Juk galima ideti nekliudant isdygti dantukui, tiesiog prie soniniu ar vielos pritvirtina

taciau, man pasake, kad tarpa didins, todel kuri laika nedes. Bet praejus siek tiek laiko ides

Apie operacija uzdejus breketus nebeuzsimine, tikiuosi jos neprireiks

Jums labai gerai, nes man tas tarpas labai matosi ir visi pastebi

nors ir santuriai bunu, tik kalbu, bet turbut priklauso kaip cia korektiskai issireiskus, nuo burnos, lupu