QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 19, 13:26)
Buvau šiandien vizite, sakė viskas gerai su tuo sukandimu, geras jis. Sako galim nuimti breketus ir palikti tik ant paskutinių krūminių apačioje, bet reikia į tarpukus laikinus implantukus įstatyti, paklausiau kiek kainuotų - vienas virš 3 000, o reikia dviejų

ir taip ramiai, lyg aš čia tuos tūkstančius ir skinu nuo medžio laikiniems implantams kažkokiems
Paklausiau dėl centro, nes niekad nieko nesakydavo, sakė prieš nuimant sutvarkys, sakė greitai tvarkosi...
Kosmaras, ne as viena vargstu
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 04 19, 17:31)
Saki, ka virsutinia lanka dantai dailiai susiriktaven. Sakandis i gan gerai tvarkos. Virstiniam zandikauly per visus kruminius iskiekvienos puses prikabineja tas gumines"grandineles". Apacioj perklijava breketa ant pirmuka. I beveik iki vizita pabaigos tas dantis neodrelis stoveja kaip stiks.
Daba esu nelaiminga, nes puosiuos cielais 3 elastikai( vis da pandas).Ein nuo septintuka virsuj iki sestuka apacioj, paskuiprikabinu ant kabliuka tarpantrukai treciuka. Taip pat kabinu abejose pusese. Graziausia su paskutiniu elastiku. Ein per visa fasada.

Ein nuo desines puses virsutinia tarp antruka treciuka( kabinu ant tarp ju esancia kabliuka) uznerts per virsutinius prikinius( per pirmuka)i zemyn iki kabliuka tarp treciuka ketvirtuka apcioj. Kai grisiu namo imesiu " grazias" potograpijas. I taip reiks nesiot istisa para.

Kaip reiksdarbe pasirodyt!!!!!!!!!!!
Einu sokoladais nuoskandu skandyt.
Ai, da kas. Kai vakare valiaus sava "grozybes", tai vos eja tarpdanciu siulu praeit per tapdancius( apatines tarpdanciu dalis).
Taigi pas mane tas pats 'grozis' per visa prieki irgi sake visa para!!! Bijau burna praverti, nes ir pjauna ir dantis atrodo aukstyn kelia, dantenos atrodo dar daugiau smunka, darbas nuo to kencia, nes turiu atsisakyti to, kur reikia daug kalbeti. Atsisakyti galiu, bet per pinigine tai kerta, o gydymui turiu traukti ir traukti pinigus ir niekam neidomu. O dar valgyti ir gyventi reikia

prakeikti tie dantys ir nekitaip, nebesitikiu as is ju nieko gero

Gyvenau normalu, laiminga gyvena, kol neisaugo protiniai ir nesustumde visko.
O dabar dar bijau to, kad vienas elastikas remiasi i viena priekini virsutini danti ir ji stumia kiek atgal, kai tuo tarpu kitas nestumiamas. 'Sekme' visiska

Kaip ta kita reikes istumti??? As turbut viena diena pasikarsiu

Buciau nieko nebedarius ir liepus nuimti jau tuos gelzgalius, bet visa seima akivaizdziai pastebi, kad man nusisuke nosis i sona ir atrodau kaip su sulauzyta. Tai arba kankintis su breketais iki galo arba nosi operuotis. 'Linksma' ane?
Papildyta:
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 04 19, 18:56)
Suprantu Tave

. Man irgi būna juodų dienų, atrodo, kad viskas einasi ne taip, kaip norėtasi, bet... savo minčių galia gali bandyti veikti tai.
Paskutiniu metu mano gyvenime daug streso - šiandien nusipirkau akmenį juodą, kuri traukia sėkmę ir apsaugo nuo kitų žmonių negatyvo.

man tai padeda. Linkiu rasti savo būdą atsipalaiduoti.
Papildyta:
O kam reikia tų laikinių implantų? Negali be jų?
Stengiuosi negalvoti, bet is tiesu kaip negalvoti? Tai kam tada gydausi is viso? As priversta nuolat stebeti tuos dantis, nes pas mane visi pirmi ir iltys apnuoginti, dantenos nusede. Man gi Shakiai arba Shuduva gresia

Daugiau gyvenime kaip ir viskas normaliai, kaip pas visus zmones, bet dantu ryskiai kazkas pagailejo

Gal uzpavydejo kuri gydytoja, nezinau

Viena pasake, kad och och kokie dantys, kokie nuostabus, neslifuok, nedurniuok, tik breketus dekis, o kad tureciau tokius dantis kaip tavo

Man asmeniskai tai jie baisus, o jai labai patiko. Pati ruko, jos geltoni kazkokie, smulkus, tai gal rimtai uzpavydejo