sveikutes:)
o as tai su pienu nedraugauju, organizmas nepriima:D
o del tos savijautos, tai as nznau, jei ir maisa uzsideciau, nznau, ar patenkinta pasijusciau.
db pvz savo kune nejaukiai, nepatogiai jauciuosi, todel viskas erzina, nekenciu sitos busenos, todel reik siekti uzsibreztu tikslu, "laikyti save tvirtai suemus i naga". Be to, mano pastebejimas, kai parasau jums rastu, tai kyla motyvacija ir labiau isisamoni, lengviau nenukrypti nuo kelio.
o snekant apie planus, tai mano kol kas tokie, kad per diena suvartoti iki 1500kcal. kiekviena diena varijuoti kcal kieki, kad nebutu toks pat. tada is ryto iki pietu angliavandeniai, vakare baltymai. ir irgi kas antra diena keiciu tvarka:)pajutau, kad man taip tinka:)
sekmes visoms!!!
Sveikutes
Adanlee ,- tu teisi ir man taip lengviau kai parasau...tada kazkaip motyvacija stipresne
kiek supratau- tu pasiskaiciuoji kolorijas ?nu blyn ,-man niekaip neiseina ,man per sudetinga
tiksliau neturiu laiko as ieskot lenteliu
kai apsipirkineju, tada ant pakuociu pasiskaitau..na kaip bebutu - musu tikslas vienodas
Gerai,- kaip jau uogienes isrykiuotos ant lentyneles?
o su darzovem draugystes kontrakta ar parasei? o tu skaiciuoji kolorijas ?
Vaje vaje arteja savaitgalis ,kaaaaip cia isbut be nuklydimu
,turbut reIk nepamirsti MOTYVACIJOS
Gero savaitgalio

Adanlee ,- tu teisi ir man taip lengviau kai parasau...tada kazkaip motyvacija stipresne

Gerai,- kaip jau uogienes isrykiuotos ant lentyneles?

Vaje vaje arteja savaitgalis ,kaaaaip cia isbut be nuklydimu

Sveikos ,mielosios,
Kaip jums sekasi? Kaip ten su ta motyvacija? Man sunkiai, gal jums lengviau, nagi parašykite. Vieną dieną jau susiimu, kitą tiesiog save prievartauju, niekas nemiela. Aišku nepersivalgau, bet galėčiau ir geriau. Beto, nuvažiuoji į sodą tai negi šašlykėlio nesuvalgysi, ir t.t. Taip, Šypsenėle, uogienės ant lentynos, bet man sunkiai. Nėr noro jokio lieknintis,
Jei išmesit iš kompanijos už tokias negatyvias mintis išdėstytas, tai nesupyksiu.
Beje, rytoj vėl eisu su Rollshaper pasigražinti, tai gal bus ir energijos daugiau.
Kažkas manęs klausė, kas per vienas tai yra, tai jau palankius galiu pasakyti, kad man patinka. Tai masažinis aparatas, kai masažuoji visą kūną.
http://www.studiofig...i-studio-figura
Po to masažo jaučiuosi kaip po geros treniruotės ir energija užplūsta. Užsisakiau per Beta.lt buvo už 3 kartus 65 Lt. Gaila, kad daugiau nepirkau.

Beje, rytoj vėl eisu su Rollshaper pasigražinti, tai gal bus ir energijos daugiau.
Kažkas manęs klausė, kas per vienas tai yra, tai jau palankius galiu pasakyti, kad man patinka. Tai masažinis aparatas, kai masažuoji visą kūną.
http://www.studiofig...i-studio-figura
Po to masažo jaučiuosi kaip po geros treniruotės ir energija užplūsta. Užsisakiau per Beta.lt buvo už 3 kartus 65 Lt. Gaila, kad daugiau nepirkau.
Sveikutes
,- oi mergaites ,-dirbu juodai,po 12 val.
,o apie valgi prisimenu tik 21 val.vakaro
,net pamirsau siandien ir pasisvert
,bet vistiek stengiuosi neprisislamsti visko is eiles
Gerai ,- sodas ir saslykai vasara neatsiejami dalykai ir man
,klausyk prirasei cia ''negatyviu minciu''kaip pati sakai...nu cia dabar ,- nieks taves nemes is kompanijos..net nesvajok
ateis tas laikas ! jau ir as vis susimasciau,- juk pavasari buvo kazkaip lengviau,tiesa ?jauciu kaip bebutu rudeni,kai bus stabilus grafikas eisiu sportuot..o masazai tie ir man patiko...
Adanlee - tu saunuole pas mus pareigingiausia treciadieni visada parasai
sekmes masazuose

Gerai ,- sodas ir saslykai vasara neatsiejami dalykai ir man

Adanlee - tu saunuole pas mus pareigingiausia treciadieni visada parasai

Labas, jei nemetat iš savo kompanijos tai pasirodau
Tikrai vasarą galiu tik palaikyti esamą svorį ir nepriaugti. Sportuoti, daug judėti visur ir visada labai mėgstu, vakare net kojų nejaučiu arba skauda jas. Bet ir valgymo grafikas klaikus. Neturiu pastovaus darbo, t.y. turiu bet tokį galima sakyti papildomą. Ieškau normalaus, o su darbo paieškom dabar
žiauriai, tai matyt, man iš čia ir imasi tos negatyvios mintys. Taip, kad viskas susitvarkys.
Nu, bet ir vasara pas mus. Fe
Nei prie ežero, nei šiaip į gamtą ar į sodą. Čia ne į temą aišku , bet vistiek ... Dar savaitgalis artėja.
Sypsenele, niekad nebūna tam žmogui gerai, tai per daug to darbo tai per mažai.
Čia kalbu apie tą apmokamą, ne namuose, kur gali triūsti šeimos labui nuo ryto iki vakaro. Bet vistiek turėtų sumažėti ir pas tave jo, kad galėtum pailsėti.
Adanlee, parašyk kaip tau tie masažai ar patiko.

Nu, bet ir vasara pas mus. Fe

Sypsenele, niekad nebūna tam žmogui gerai, tai per daug to darbo tai per mažai.

Adanlee, parašyk kaip tau tie masažai ar patiko.
Sveikutes
Gerai,- nepatikesi,net nuotaika mano pakilo
kai perskaiciau tavo pasta...va tau uz tai
gerai,kad pripazysti,kad uzplaukia negatyvios mintys,cia yra normalu ir man taip buna ir stogas vaziuoja
,mes juk moterys,vistiek kazkas buna negerai
.Kas liecia darba ,reik tiketi ,ieskoti ir pamatysi ,surasi ko noresi.As siaip cia dirbu desimti metai,jau lyg ir pabodo jau iki gyvo kaulo,bet pasiziuriu i kolegiu paieskas ir susimastau..
.Man tavo mintis patiko,- nors nepriaugti svorio
,jei savaitgali piknikas,tai darbo dienom susilaikau..taip manau ir ''issilygina''
Adanlee,-kaip sekasi tau ?
O gal yra norinciu mergaiciu prisijungti i musu bendraminciu buri?
visada PRASOM

Gerai,- nepatikesi,net nuotaika mano pakilo

Adanlee,-kaip sekasi tau ?
O gal yra norinciu mergaiciu prisijungti i musu bendraminciu buri?

Labas, na ką naujokės nenori prisijungti, teks vienom savo nereikalingus kg. damušti. Jau man kažkaip kyla noras ir ryžtas vėl imtis mažinti svorį, nes su sportu draugauju, bet ir pavalgyti mėgstu. Tai vat jau imuosi nuo šiandien griežčiau kontroliuoti maistą, nes labai noriu iki savo gimtadienio pasidailinti nors 5 kg.
Rytoj išvažiuoju prie jūros savaitei, tai negalvokit, kad dingau.
Grįšiu.
Sėkmės darbuose ir kas ilsitės, tam gero poilsio.

Sėkmės darbuose ir kas ilsitės, tam gero poilsio.
Labas ,- Gerai ,- gero tau poilsio prie juros ,karsi suvalgyk ir uz mane
,uz poros savaiciu ir as vaziuosiu i Jurmala..nu saunuole tu...
,rudeniui turiu superine dieta ,pasidalinsiu ,bet tai rudeniui...

labas, merginos!!
vakar neparasiau, sian prisiduodu-svoris laikos, nes nieko doro nedariau, bet vakar truko man kantrybe..nuejau i sporto kluba ir nusipirkau abonimenta 3 menesiams, taigi vakar jau plusau sporto salej. nuotaika ir savijauta tiesiog super, vakare salotytes su feta. zodziu, jau rimtai susiemiau:) o del masazu, tai mano masaziste atostogauja visa menesi..tai galvoju paskambinti kelioms kitoms, ka jos pasiulys. beja, sian einu i viso kuno masaza, bet ji dovanu esu gavus. manau, betkoks atsipalaidavimas tik i minciu ir kuno grazuma:)
kaip jus, merginos, laikotes?kas naujo?
vakar neparasiau, sian prisiduodu-svoris laikos, nes nieko doro nedariau, bet vakar truko man kantrybe..nuejau i sporto kluba ir nusipirkau abonimenta 3 menesiams, taigi vakar jau plusau sporto salej. nuotaika ir savijauta tiesiog super, vakare salotytes su feta. zodziu, jau rimtai susiemiau:) o del masazu, tai mano masaziste atostogauja visa menesi..tai galvoju paskambinti kelioms kitoms, ka jos pasiulys. beja, sian einu i viso kuno masaza, bet ji dovanu esu gavus. manau, betkoks atsipalaidavimas tik i minciu ir kuno grazuma:)
kaip jus, merginos, laikotes?kas naujo?
Sveikutes
Pas mane jubilieju metas
,kad ji kur galas...
jau mane jauciu depresija uzpuls
nesisveriu,nenoriu dar daugiau nervuotis...Praeis mano baliu maratonas ir rudeniop jauciu laikysiuos dukano dietos.Siaip zinojau ,kad tokia yra,bet nesigilinau,o kai pamaciau pazystama,net zaktelejau
,man patinka,kad badaut nereikia...Gal kas buvot susidure...kokia jusu nuomone?
Adanlee,- tau uz uzsispyrima
Gerai ,-jauciu gryz is pajurio kaip negriukas

Pas mane jubilieju metas

Adanlee,- tau uz uzsispyrima

Gerai ,-jauciu gryz is pajurio kaip negriukas