Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Sveikos MERGAITES,,,,uzsukau pas jus pasiziurineti,kaip jums su svoriuku sekasi kariauti,pasiskaitinejau...vienoms geriau kitoms blogiau,kaip ir man... blush2.gif vadeles visiskai atleistos tai netgi daugiau speju as i + nuvariau,nei i minusa g.gif tik kad sportuoti pradejau daugiau tai niekaip niekas nejuda nes vasarele,ezeriukai,palapynes saslikiukai,oj oj,bet save raminu,kad ne tik saslykai vasara bet ir sviezios uogos ir darzoves,taigi bandau toliau...sekmes mergaites smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ku kuuuuuuuuuu biggrin.gif 4u.gif kaip sekasi musu mergaitems ? biggrin.gif As tai ''griesiju''juodai bash.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif biggrin.gif ,pavasari uzsispyrimo turejau daugiau blush2.gif Rudeni vel susibursim... mirksiukas.gif brukstelkit nors trumpai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif ku, tai ku, tik ka parsiradau is keliones, t, y, atostogu (tokiu kur viskas iskaiciuota). Iskart puoliau ant svarstykliu, ir pirma karta apsidziaugiau pamacius tuos pacius skaiciukus lotuliukas.gif Jei ne vynelis ir kokteiliukai gal buciau ir keleta kg nusipurcius. rolleyes.gif Bet dabar pailsejus, reiks vel imtis sito reikalo. Tai vat, as su jumis. drinks_cheers.gif Buriames, buriames clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
GERAI ,- na saunuole ,kad ''ant tu paciu skaiciuku''po keliones biggrin.gif ,cia tau,- 4u.gif 4u.gif As nuo siandien jau susiemiau... blush2.gif pas mane kazkoks ''nenormalus''vasaros ritmas,-kas savaitgalis ,-tai piknikai,tai jubiliejai..tragedija kazkokia..vsio vsio vsio,-gana biggrin.gif
Merginos -prisijungiu prie Gerai,- BURIAMES 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites:)
as pagaliau pas jus grizau 4u.gif pas mane tos pacios problemos, kaip pas Sypsenele..reik susigriebti, zodziu. gal treciadieniais vel prisiduodam???
Atsakyti
p.s.sian darau iskrovos diena-darzoves ir vaisiai:)
Atsakyti
Valiooo clap.gif ,-musu chebryte renkasi biggrin.gif
Siandiena as irgi saunuole - liesa varskyte ,darzoves ir uogos..
Visai skaniai ''priburiau''sau liesius pietus...
liesa varske
pjaustyti bazilikai ir krapai
pjaustyti agurkai ir pomidoras
druska ir pipirai
jokiu uzpilu...o jei dar ir traputi.. pabandykit,tik varskyte pirkau ne is pokeliu,nes ji rugstoka..
Atsakyti
Sveikos, tikrai gerai, kad vėl grįžtam į vėžes. 4u.gif Džiugu, kad jums tinka uogos ir vaisiai. Man nelabai, nes sukelia rūgštis, o tada jau kyla apetitas. Nors aš ir padauginu tų uogų ir vaisių, bet vasarą kažkaip norisi atsigriebti. Tai kažkaip nelabai aš ... blush2.gif
Atsakyti
tai vat prisiduodu as:)
sian svoris - 65.8kg
tikslas 62
laikomes toliau mergaites:)svarbiausia rasykit, taip kyla motyvacija:)
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Jeeeetus ,tik dabar atradau minute laisva ,grafikas mano neduok tu dieve...antra diena -po 12 val. doh.gif siauuubas doh.gif .Siandien neprisiduodu ,nes mmm.kita trec.butinai prisiduosiu blush-anim-cl.gif2
Adanlee,kad davei starta ,- tau uz tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gerai ,ir tu startuok... biggrin.gif
As kita treciadieni... biggrin.gif
Rubineeeee....- auuu...???
Kai kompanija didesne ,smagiau... biggrin.gif Gal kas norit prisijungt ?... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš siandien svėriausi, bet neprisiduot tai nenoriu. schmoll.gif Visiškai doh.gif Man tie vaisiai ir uogos tai tikrai ne į naudą, bent jau svorio atžvilgiu. Be to per didžiuosius karščius buvau pradėjus kaupti skysčius, tinti. Tai tik šiandien pradėjau į WC lakstyti. Nežinau ar mažai gėriau ar perdaug, su inkstais viskas tvarkoj. Taip ir nesuprantu, kodėl man taip per karščius būna verysad.gif
Taigi Sypsenele, aš jau startuoju, o gal ir startavau smile.gif Lekiu į sodą uogų nusirinkti, vėl reikės su jomis susidoroti, šįkart uogienę virsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandiena mano kolege ateina i darba skrajojanti ,laiminga....kai pries kelias dienas buvo jai depresija del svorio ,kad drabuziai netinka ,ar neitelpa i juos ir t.t.,- klausiu jos su didziausia nuostaba wub.gif kaaaas gi atsitiko? biggrin.gif ogi atrado iseiti....- ne svoryje problema..o drabuziuose ,kurie priglude ir t.t- aisku ''pavargo''kol surado ,bet reikia irgi protingai ir graziai ''paslepti''problemines vietas... biggrin.gif Aisku ,tai puiku,kai ''paslepi'',ir jautiesi tada pasitikinciai ir puikiai...BEEEET- tai laikinai padeda ,bet nuo saves ''nepasislepsi'' biggrin.gif o kur sleptis papludimyje? biggrin.gif Siaip ''pripliurpiau''jums nieku ,bet cia del MOTYVACIJOS 4u.gif
Draugauju as su pieniskom uogu sriubom ,man jos patinka,nors ir cukriuko isipilu ir pienas normalaus riebumo...
Dar visai neblogas Rokiskio liesas jogurtas naturalus(be saldikiu)tai ji valgau su uogom ,aisku cukraus isipilu, o jei darausi salotas ,tai jis irgi tinka uztaisyti ,zodziu - universalus liesas jogurtas..
Gerai - cia tau uz starta 4u.gif 4u.gif ,ale matai su uogom draugystes nerandi, tai gal su agurkais ,pomidorais pabandyk.. biggrin.gif , zinoma nebutina jei nenori rasyti svorio,svarbiausia kiek numeti.. ax.gif
Dalinkimes merginos visokiom idejom del maisto, kartais paciai ''nedasunta'',o kita-stai ir pazeria perliuka bigsmile.gif
Atsakyti