Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

labas, mergaiciukes!!!!
iskart atsiprasau, kad labai retai uzlekiu pas jus, bet db laiko visiskai nera, dienos lekia nezmoniskai, nieko nespeju, nervai irgi itempti, tai kakla buvo susuke, tai vakar nugaros apacia pradejo skaudeti.mano masaziste sako, kad cia stuburas keicia trajektorija ir prisitaiko prie pasikeitusio svorio, na, o as manau, kad ir stresas labai prisideda, vat sian atsikeliau su skaudancia galva, pirma karta gyvenime turbut, kad taip be priezasties,migrena turbut..
tai vat, uztenka skustis, prisiduosiu:)
sian jau sveriu 62.6kg
svoris pradzioj 72kg
skirtumas -9.4kg thumbup.gif
tiesa sakant, niekada nebuciau pamanius, kad tiek pasieksiu, bet lasas po laso, ir tikrai galima kalnus nuversti.db mano tikslas 58kg, siaip noreciau 55kg, bet raumenys kompensuoja viska.tai vat, kol kas taip mastau.
mergaites, nepykit ir, prasau, nepamirsti manes, jei turesiu laiko, tai dar uzleksiu pas jus, bet jei jau ne, tai susirasysim tik po mano keliones.
visoms sekmes, ryzto, nauju ideju ir nenuklysti is kelio!!! 4u.gif
P.S. mergvakaris buvo superinis, su visais atributais, pradedant nuo stiptizo sokejo, limuzino ir baigiant dainom ir sokiais iki ryto:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 25 balandžio 2012 - 07:51
Sveikutes 4u.gif
Siandiena man toptelejo , kad vakar buvo treciadienis doh.gif biggrin.gif , visa savaite laaabai sunki (darbas ir paskaitos) tai visiskai uzsimirsau...net nepasisveriau doh.gif , bet pagal dirza smile.gif manau , kad dideliu pokyciu nera..tai manau , kad stoviu ties 56.500 - 57 riba. Aptikau maximoj pieno zvaigzdziu - gamtos - pieniskas pasukas .Jos neraugintos , o butent pieniskos , skonis kaip tikro pienuko...man kazkaip jos labiau tinka , nes nuo raugintu kartais vidurius p..., o nuo situ ne..
Arteja vasarele , tai merginos vistiek retsykiais uzsukit pasidalinti kaip jums sekasi...
Adanlee - ar ne tik si savaitgali tavo vestuves ? vajeee mergyt , siunciu tau daug nuosirdziausiu sveikinimu ir palinkejimu..BUK TARSI LAIMES ZIEDAS PRASISKLEIDES ,- LAIMINGA BUK IR ŠYPSENA ZAVEK 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kaip kitoms musu merginoms sekasi ax.gif

Atsakyti
Labas rytas visoms mergikėms, 4u.gif smagu, kad neblogai jums sekasi. Rubinė labai pozityviai nuteikia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif O aš buvai išlėkus į Paryžių, įspūdžių pasisėmiau labai daug, nuotaika gera. Bet valgiau doh.gif nu tragiškai, kruazanai, kava, bagetės, sūris ir vynas. Aišku vaikščiojau irgi daug. Šiandien geriu mineralinį nes skrandį skauda doh.gif Nuotaika būtų liuks, tik vaikai likę su seneliais nusimokė, tai mažumėlę pasinervinau.
Aš irgi vilnietė, labai norėčiau susitikti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vajee kaip smagu, kad dar Vilnieciu yra clap.gif , kazkaip bandom organizuotis ..Rubine mano kontaktus jau zino...Gerai ,- tai tu irgi parasyk , bandysim kazkaip... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, orelis pagrazejo,tai sunku rasti laiko prisesti prie kompiuterio. O ir as kazkaip issisemiau,gal sau per daug uzduociu ir darbu uzsikroviau. Jauciuosi pavargusi ziauriai.
Sestadieni tikrai busiu Vilniuje,galesim susibegti ir pasiplepeti,pasidalinti ispudziais,planais,viena kita pamatyti. Tikrai labai smagu butu susipazinti 4u.gif 4u.gif
Bet dabar keliones nenusimato kelias savaites,tai bandysiu susitvarkyti dienotvarke ir nebeissimusti is veziu. O tai gryztu velokai,valgau velokai,gerai tik kad svoris nekyla,nes jau zinau kaip valgyti vakarais,tik vis su ledais sugriesiju,labai jau juos megstu blush2.gif
Adanlee,saunuole, va taip mergyt,praeis svente,o iki to laiko jau ir taip daug pasiekei,busi pati graziausia 4u.gif
Gerai,smagu pasaulio pamatyt,o ir isragaut kitu saliu virtuves idomu,nesmerk saves uz tai. Reikia ir pasilepinti.
Jau sia savaite galvojau dviratuka issitraukti,bet vis dar neisvaziavau i trasa,nors jau reiketu smegenine siek tiek pravedinti su vejeliu biggrin.gif Grazius orelius pranesa,tai reikia sezona atidaryti biggrin.gif
Fehler,kur dingai? Kaip tavo kojyte?
Atsakyti
Sveikos, matau retai mergaitės beužsuka. Viskas aišku pavasaris veikia biggrin.gif Tik kaip čia nežmiršus sveiko gyvenimo būdo, vis daugiau tų šansų sugriešyti atsiranda, prasideda kepsniukai ant laužo. Čia tai kalorijų bomba. Gal kokiais mažiau kaloringais galite pasidalinti, nes ir šašlykai ir visi kiti kepsniukai marinatuose skanu, bet schmoll.gif į rinkes aplink pilvą eina. Kaip jūs mergikės galvojat, ar išvis atsisakot tokių pagundų, visi gamtoje valgo, o pačiai tik žiūrėt ... ax.gif Vat susimasčiau, ir Mamos diena ateina sode reiks kažką kepti.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Tikrai matosi,kad visu sirdelese jau pavasaris ir sunku rasti minute prisesti prie kompiuterio ir pasidalinti mintimis. Bet siandien dienele laisvesne,tai siek tiek pamastymu pazersiu,kad atgaivinti musu puslapiuka.
Ziauriai nekaip jauciuosi,nezinau ar tai veikia vitaminu trukumas,ar oro kaita,bet tiesiog taip traukia prie zemes,kad atrodo nieko neveikciau,o tik miegociau,kazkoks begalinis nuovargis.
Sestadieni buvau Vilniuje,labai esu dekinga,kad Sypsenele atrado laiko ir nors trumpam susibegom i "akla pasimatyma" ir tikiuosi ne paskutini,gaila,kad nespejom aptarti mitybos detaliu,bet manau ,kai kita syki atvaziuosiu viena,nes mano klasioke pagimde sunelei,tai reiks apsilankyti,tai manau susibegsim ir su Gerai ir su Sypsenele ir smagiai paplepesim apie viska.
Oras atsilo, ryt vaziuoju i soda tvarkyti aplinkos,nes jau reikia zolyte pjauti, braskiu lysves nusiraveti,tai ir man jau iskilo klausimas ka nusipirkti ir nusivesti pasikepti. Kazkaip visdelto pasirinkau vistiena,blauzdeles pasimatinuosiu ir issikepsiu ant groteliu,valgysiu be duonos,tik su darzovem,tai nemanau,kad bus labai kaloringa,o beto noriu atkreipti demesi,kad apetita labai sukelia nesveiki padazai ir gerimai,tokie kaip saltas alus prie kepsniu, o toki pomidoru padaza as manau galime drasiai vartoti ,kad paskaninti kepsniukus ir nemanau ,kad tai bus labai kaloringa. O visi padazai,kuriuose yra majonezo,yra tikrai kaloringi ir prideda nemazai kaloriju.
Taigi reiks ieskoti skaniu kepsniuku variantu,ir jei ka nors ydomaus atrasiu ir isbandysiu,tikrai pasidalinsiu musu puslapelyje.
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visos iseigines mano pas mama sodyboj , tik siandien trumpam uzsukau i Vilniu pas kosmetologe , tai trumpam ir uzsukau i namus...
Tai va pirmasis pasimatymas ivyko...man patiko , kita karta tikiuosi ir Gerai prisijungsi ir paplepesim draugiskai drinks_cheers.gif visos .
Jo oras nuostabus , visas dienas praleidau lauke . Darbelio tikrai yra doh.gif , o vakare nusidirbus , po pirteles sugriesinau (ir alucio ir kepsniu doh.gif )oi , atsiriso mano vadeles...siandien vel sveciu vakare atvaziuos...jau po iseiginiu tikrai iskrova reiks daryti..
Rubine ,linkiu tau parasciausiai pailseti 4u.gif ,tada ir zemes trauka nebus tokia stipri biggrin.gif
Del kokiu liesesniu kepsniuku , ar kokiu nauju minciu berbekiu ,- pritariu ,- dalinames , jei ka naujo atrasiu butinai parasysiu..
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes mergaites,kur visos pradingot? Geras orelis turbut visas i gamta isviliojo ir nebera laiko kada i musu namucius uzsukti 4u.gif
Vel dar viena savaitele prabego,kazkaip kai silta man vis su tuo maistu nesiseka susidoroti.visai issimusiau is valgymo valandu ritmo ir ledu tankiau pavalgau,tai is karto svoris 700g soktelejo. Tai teks dienele kita,kad atsistatyti,apriboti angliavandenius ir ypac vakare valgyti tik baltymini maista.
Si savaitgali nevaziavau i Vilniu,bet vaziuosiu treciadieni ryte,ir busiu visa diena,tai jei bus norinciu susimatyti,parasykit,manau tikrai bus laiko pasiplepejimams biggrin.gif
Gero svaitgaliuko ir smagios ir siltos mamyciu sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Merginos ,- ar jau visos pasieket finisa, kad neuzsukat ?
Mano problemele dabar panasi i Rubines... doh.gif , paskutines 2 savaites iskilo daug rupesciu , problemu , pergyvenimu...tai su mityba issibalansavau visiskai doh.gif , pasirodo, kai nervuojuosi ,- man reik pavalgyt doh.gif ,rezultatas +1 kg. Liudna , bet ka darysi , nepasiduosiu.. ax.gif
Atsakyti
Labas, Oi Sypsenele visoms tikriausiai tas pats. Neturiu geru rezultatu, neturiu kuo girtis. schmoll.gif Nors gal gerai, kad nepriaugau nei vieno kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif šiandien trečiadienis. Tai ir prisiduodu, jei ne su savimi aš čia bendrauju lotuliukas.gif - 1,200 kg per savaitę. Baigėsi baliai, kelionės pasispaudžiau truputį ir rezultatas yra. Ir toliau stengsiuos. Kaip jūs, mergaičiukės, nuotakos ir kitos gražuolės??? Šypsenėlei ir pas mamą sodyboj matyt gera, o jei dar mama ir valgyt gamina... Rubinė darbeliuose ir gražinimuose užsisukusi. O Adanlee medu kopineja, ir kitu atsiprašau, kad nepaminėjau, nes tikriausiai reikia dažniau užsukti ir žodelį kokį parašyti.
Geros dienelės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti