Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Adanlee,- first.gif biggrin.gif ,-na saunuole! si sezona tu stipriausiai motyvuota ir uzsispyrus man atrodo.Taip tobulumui ribu nera.Kaip ir as pasiekiau,bet dar geriau noriu. Man kaip visada kisa koja savaitgaliai,baliai festivaliai ir t.t.,o jei dar vyno taure.. blush2.gif
Siandiena isgeriau brinkintu selenu ir krutinele jau garinasi smile.gif ,baltymu diena pas mane.Vandeni irgi liurlinu.
Atsakyti
Sveikos, Adanlee labai labai sveikinu ir džiaugiuosi 4u.gif Visgi motyvacija labai reikalinga. Man savaitgaliai irgi viską sugadina. schmoll.gif Visus darbadienius labai neblogai viskas vyksta, bet savaitgaliai sode - šašlykai, kepsniukai, vynas. Ir psio verysad.gif Tai vat Aprilia ne tau vienai blogai sekasi. Šiandien apsirengiau taip, kad pilvą po savaitgalio paslėpčiau. cool.gif Ir nesisvėriau. Gegužės 1 d. vaikai labiausiai laukia į sodą važiuoti. O aš net nežinau, ką ant ugnies išsikepti. Gal kokią žuvį?
Atsakyti
Gerai,-prie pagrindinio patiekalo kaip garnyras,-kepta cukinija,bandziau,-tikrai skanu!
Gali visiena,o jei zuvi,-tai labai skanu adzikoj marinuota wub.gif
Papildyta:
O desertui,-keptas bananas.Taip,kad meniu jau turi biggrin.gif ,tik aisku bananas nelabai jau liesa..bet vis geriau nei pyragas smile.gif
Atsakyti
kodel? bananas iskepes dar ir saldus pasidaro, l.gera alternatyva thumbup.gif aciu uz ideja
Atsakyti
Taip, cukinija ir dar papriką, pomidorą esu ne kartą kepusi. Labai skanu, bet pavasarį esu pirkusi keletą kartų Maximoje tai tokios karrčios, kad fe. schmoll.gif Reiks pabandyti adžikoje žuvies pabandyti. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na su baltymais iskrova geresne nei su grikiais,ta prasme po baliu festivaliu sugryztu i buvusi svori ir dar siek tiek numetu...o su grikiais tik pasiveju,bet ne pilnai..Tik kas savaite manau nevalia zaisti tik su baltymais,nes visgi visokiu nuomoniu yra.. ax.gif
Kaip sekasi merginos?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Džiugu, kad Šypsenėlei sekasi 4u.gif jeigu viena diena per savaitę baltyminė, tai neturėtų pakenkti. Inkstai daugiau turi padirbėti. Man keletą dienų toks apetitas doh.gif nu žiaurus. Tikriausiai dėl to, kad neišsimiegu. Rytoj tikiuosi pailsėti, gal tada viskas sugrįš į vėžias. cool.gif
Atsakyti
Kas liecia miega,-tai ir as neissimiegu, 5val.ryto nors tu ka doh.gif
Gerai,-pailsek gerai,skanios tau zuvytes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif priartejom prie nustatytos musu datos! ar pamenat? kur dingot?
As pasiekiau ko norejau,-bet iki tobulumo vistiek liko 0,5 kg.Taip kad ranku nenuleidziu.Siandien po savaitgalio su baltymais draugauju..
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif kovoju, kovoju ir vistik dar kovosiu su savo nereikalingais kg. ax.gif Pradėjau vėl limfodrenažinį masažą su Rollshaperiu. Man jis thumbup.gif Po audringo savaitgalio neprisiiauginau nė kiek, nes didelis jaudulys vis dėlto veikia. Dabar ruošiuosi atostogoms ir šiaip vasarai. Tik toks dabar orelis schmoll.gif bet vietoj maisto karštas arbatas geriu. Turiu kur tobulėt ech ax.gif
Atsakyti
Merginos,blogai man be kompanijos...nuklydau keliais kelialiais doh.gif blush2.gif
Kaip sekasi?
Atsakyti
Kur Šypsenėle klaidžioji? sokiai.gif Tikriausiai vasarą pajutai? Šilti savaitgaliai, susibėgimai draugų , giminių drinks_cheers.gif O Pirmadienį taip sunku vadžias įtempti. Skrandis pasitampęs - darbe tik ir galvoji apie maistą. Čia jeigu ką , tai aš apie save. Birželio pabaigoje atostogausiu. Nu taaaip reikia pasigražinti. Vakar baltyminė diena, šiandien limfodrenažinis masažas, skysčiai ir cal skaičiavimas. Amžinas ratas fool.gif Pavydžiu, tiems kas gali pastoviu ritmu gyventi. Nors taip gal įdomiau g.gif
Adanlee išlieknėjo ir net neužsuka. Bent jau pasigirk bigsmile.gif
Atsakyti