Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

ASu sventem moterys bigsmile.gif
man tik verkt noris, uzsiridenau pakankamai verysad.gif
snd iskrova, o ateiciai - planas chuliganas cool.gif reikia bystriai numest, nes gi siuveja mano suknias nori uzbaigt, kvieciasi pas save. abi nerealiai nuostabios rolleyes.gif o siutos tai pagal praeitu metu ismiera dry.gif
Atsakyti
Laba, oi Aprilia čia gerai sportas tiktų, ne tik svoris kristų, bet tada ir kūnelis kitaip žiūrėtųsi. Bet kaip čia bystriai numest, g.gif nebent pora kg. Kaip atrasi receptą - pasidalink.
Kaip kitoms sekasi? Vakar visai vakare sėdau 40 min. ant dviračio. Nei vieno kg. nepridėjau per šventes, bet aš gi juos mažinu. unsure.gif Taigi stoviu vietoje.
Atsakyti
tai receptas visiems gerai zinomas, bet mazai kam igyvendinamas lotuliukas.gif uztai visas sitas subforumas isradineja dviracius istisai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Net nebandziau svertis,nenorejau nervuotis smile.gif Siandien su grikiais draugauju,bet kazko sunkiai...Beeeet reik i doros kelia gryzt biggrin.gif
Gerai,-minejai,kad gal su ryziais paiskrovat..bandei? o kaip poto su zarnynu?
Jauciu rytoj grikiu kotletus kepsiu ax.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
as valgiau po truputuka, bet visko.tai sian sveriaus67,5-super!prasideda susigriebiadieniai!!
Atsakyti
kad man tokie susigriabiadieniai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Visgi grikiadieni atlaikiau,nors sunkiai si karta.Velyku pasekmes+0,5 kg doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, Šypsenėle 4u.gif va už grikiadienį. Aš iki 17 val. vakar labai iškrovavau, bet iki 18 val. tai atsivalgiau. Nieko labai baisaus, bet visgi cool.gif Paskui aišku ant dviračio "atgailavau".
Ryžiai man tam tikrom dienom nesukelia jokių nepatogumų, bet negaliu valgyti jų prieš mmm. Bet kefyras dažniausiai išsprendžia visas problemas. Nors šiandien Delfyje paskaičiau, kad balti ryžiai negerai iškrovaut. Tie laukiniai man skanūs, bet ar tam pokelyje jie visi laukiniai ar tik tie tamsūs, tai nežinau g.gif Kvailas klausimas, bet man iškilo.
Atsakyti
Vat del ryziu tai ir as nezinau blush2.gif .Skaiciau,kad po "apsivalgymo"kita diena kai iskrovauji,tai l.gerai aviziniu ir kvietiniu selenu uzsipilt vandeliu ar liesam jogurte pabrinkint 20 min.ir isgert.Ir zinoma vandeni gert.Tai kitaip vadinama "sluota",kad neuzsilaikytu tas "padaugintas"maistas.
Atsakyti
laukiniai - tik tamsus
Atsakyti
labukas 4u.gif
as pasiekiau tiksla!!!is viso nuo kovo -6,8kg.esu lb patenkinta-galiu jau ismukti i visas sukneles!(sian ryte negalejau atsidziaugti biggrin.gif ) 4u.gif bet tobulumui ribu nera biggrin.gif todel mano kitas tikslas toks:
db 66.9
tikslas 65
igyvendinti maksimum iki 05.15d.
nuo geguzes pradedu begioti:)
kaip jusu iskrovos?svoriai?naujos idejos? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 27 balandžio 2014 - 10:15
nejaugi kazkam sekasi dry.gif
lotuliukas.gif sveikinu 4u.gif kokiom priemonem pasiekei? mano iskrovos padvigubejo, 1 diena kefyras 700 kcal, 1 diena grikiai iki 1300 kcal. pastebejau, kad sekancia diena po iskrovos prasideda edadieniai (sedziu namie ir darbas namie), naturaliai i burna viskas keliauja, todel paskutiniu metu net nustojus buvau jas daryti, nes naudos nulis
gaila, kad retai beuzsukate beendrauti verysad.gif juk reikia reguliariai pasitikrinti ar kitiems irgi taip pat blogai sekasi cool.gif
Atsakyti