Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

bus_ka, rug_gele ačiū smile.gif
Atsakyti
Nu tobulėja merginos tiesiog akyse...Prieš ir Po...nenuginčijamas gražumo faktas thumbup.gif ,
VasareV subtili taškuota dėžulytė ir country vazonėlis cool thumbup.gif
bus_ka ...superiniai wub.gif

O jau Arunos raktinė, tai nai,nai,nai wub.gif ...kaip tik vasarai

Dar iš tos pačios serijos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 12 birželio 2012 - 12:35
Dėkui, kam patiko biggrin.gif
Gintan, o juk nepasakytum, kad prieš tai toks baisuokliukas stovėjo thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 06 12, 10:45)
Super darbas  wub.gif  Gal gali pasidalinti is kur gavai tokio tipo raktine?  4u.gif

Laukinej aguonoj pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 06 12, 13:44)
AnAngel, Gintan, ačiūsmile.gif

AnAngel, viskas paprasta-tai konturas, tik labai paskui ranka skauda nuo įtampos:)

Nori pasakyti, kad ta ornamenta ranka vedzioji be jokio trafareto pagalba, t.y. is galvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 06 12, 14:32)
Nori pasakyti, kad ta ornamenta ranka vedzioji be jokio trafareto pagalba, t.y. is galvos? 4u.gif

Noriu pasakyti, kad apvedžiojau servetėlės raštą biggrin.gif

Sobieskiuk
, dėkoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 06 12, 15:41)
Noriu pasakyti, kad apvedžiojau servetėlės raštą biggrin.gif

Sobieskiuk
, dėkoju 4u.gif

Aisku, bet vis tiek ziauriai sunkus darbas... Respect'as tau, nes labai grazu ir tvarkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sobieska, kaip visada šauniai. Įdomus spalvų derinys. Toks nelietuviškas smile.gif
Paprašė krikštynoms butelaičių porą padaryt... Štai pirmsis. Sakė dės laikraštuką... Nesu dariusi...... atsiduodu "teismui"
user posted image
Atsakyti
sobieskos paukstuku dezute labai grazi ir vasariska 4u.gif

Gintan sviestuvo kotas graziai dekoruotas..Gaubta keisciau tik blush2.gif

O cia mano keli praejusio menesio

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 12 birželio 2012 - 14:41
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 12, 15:40)
O cia mano keli praejusio menesio

blink.gif raktinė liuks. Aš vis rezgu mintį, bet taip ir neateina vizija raktinei sad.gif
Padėkliukai, savaime aišku, gražučiai, romantiški wub.gif
Atsakyti
Whatewer?, niu raktine kokia superine, paveiksliukas ir spalvu suderinimas, man labai labai wub.gif
Sobieska, kaip visad nepriekaistinga 4u.gif
Eglu daiktadeze labai patiko, tokia neperkrauta, bet tokia berniukiska ir puikiai suderinta thumbup.gif
Aruna, kompozicija, spalvos, ideja verta dideliu komplimentu 4u.gif Ir tos zuvys su bangelem idomiai atrodo, ar neiziuriu, bet man atrodo tarsi israizytos dazu sluoksnyje?
Zydraake, pakabeles foto - 10 balu thumbup.gif
AnAngel, papuosaline fantastiska, motyvas be galo grazus... wub.gif Cia servetele? Kaip puikiai suderintos detales thumbup.gif
Ai dar, Sieloneses deze doh.gif Nuostabi, kito apibudinimo nesugalvoju. Spalvinis ispildymas thumbup.gif thumbup.gif
Vilmamata, kiausiniu lukstu mozaika jau taaaip gerai atrodo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nesuprantu tik, kaip suskaldyti ta luksta tokiais panasaus dydzio gabaliukais ir nudazyti? O mozaikos spalvos taip dera su paveiksliuko spalvom thumbup.gif

Jeetau, jei buciau kalbejus, o ne rasius, tai burna butu isdziuvus doh.gif doh.gif Kiek geru darbu...mmm... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 12 birželio 2012 - 16:33
Labai įsiminė Sobieskos dėžutė su paukščiais ir Whatever raktinė 4u.gif 4u.gif
Tobuli darbai thumbup.gif

Įmetu dar vieną dėžutę Jūsų teismui. Mano darbo čia minimaliai, toks pats nedėkingiausias: lakavimas, šveitimas, lakavimas... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 06 12, 17:50)
Įmetu dar vieną dėžutę Jūsų teismui. Mano darbo čia minimaliai, toks pats nedėkingiausias: lakavimas, šveitimas, lakavimas...  ax.gif

Neeilinis darbas thumbup.gif Medžio grožis... Kartais, kuo visko mažiau, tuo gražiau.
Atsakyti