Na ir pakabėlė paskutinė, o jau pateikimas jos koks jaukus...man asmeniškai kaip smagu tokius stilingai pateiktus darbus stebėt...dvigubas grožis , o kai dar žinai, kadgalutinis vizijos sudėliojimas ją išpildant atima šiek tiek laiko ir pastangų-gerbiu
Dėkui, tikrai pradžiugino Tavo postas:) Toli man iki gražaus dekupažo, na pritapymų, kelių servetėlių derinimų, iškilimų Pati žinau, kad tikrai maniškis paprastutis, bet stengiuosi tvarkingai
Arbatinė mano Zydre tik ikele man foto
Raktinė faina. Nematyta...
Čia mano dar dažais kvepianti dėželė, sentimentus keliančioms smulkmenoms... (įdėjau mažiuko apyrankę iš gimdymo namų...)
Dekoruoti daiktai, originalios dovanos Sekmės apibrėžimas: mylėti ir būti mylimam, išsaugoti dvasinę ir fizinę sveikatą, būti pakankamai turtingu, kad galėtum rinktis ir turėti pakankamai laiko, kad galėtum visu tuo džiaugtis. /I. Tobin/
AnAngel, viskas paprasta-tai konturas, tik labai paskui ranka skauda nuo įtampos:)
Gintan, kaip man patinka tokie dalykai-maži stebuklai, gal būt nieko ypatingo, bet kaip smagu, kai žinai, kad gali prikelti seną daiktą naujam gyvenimui. Šaunus šviestuvas!