Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

AnAngel, Whathever, dėžutės mielos akiai smile.gif

Voilà, dar viena į kompaniją - čia mano "Giesmininkas"

user posted image

user posted image

user posted image

Apie gramatikos klaidas kalbėjot - kas jų prisibijo, galiu padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaske...man patiko, tvarkingai atlikta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 05 31, 19:02)
Viskas priklauso nuo spausdintuvo firmos ir modelio, mano spausdintuvo bugno pakeitimas kainuoja 400 Lt., gal kam tai ne kosminė kaina už naują bugną.
Būtent sugadinote bugną, todėl ir spausdina juostelėmis. Kai pirkau spausdintuvą mane įspėjo, kad galima naudoti tik spausdinimo lapus. Jei naudoji "savo gamybos", tai gedimo atveju garantija negalioja.

Oi, 400 tai daug blink.gif Mano senas, bet ekonomiškas.... Dar būgnas gadinasi, jei kratomas, kai baiginėjasi kartridžas mirksiukas.gif
Gaske, gražus darbelis.
O čia mano dovana anytai gimtadienio proga: http://public.fotki....s/padeklas.html (nesigauna įdėt foto g.gif )
Atsakyti
Kažkaip man šiandien norisi daryti gera biggrin.gif

VasareV padėklas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 05 31, 21:26)
Kažkaip man šiandien norisi daryti gera biggrin.gif

VasareV padėklas

Ačiū, visada pavyksta įdėti, o vat dabar rodo kažką, ko nesuprantu net mokėdama anglų kalbą biggrin.gif
Atsakyti
dar galima spausdinti ant šilko popieriaus, jis patvaresnis už servetėlę, bet pakankamai plonas wink.gif tik jį irgi reikia klijuot ant paprasto pop. lapo 4u.gif
Atsakyti
Whathever, Sielonešė - kokios šiltos ir simpatiškos dėžutės wub.gif
Atsakyti
sobieska, tikrai nerealus grožis smile.gif
Atsakyti
Ateinu su pirmu papuošalų blynu. Tik vėl public fotki durniuoja, niekaip neįkeliu. Teks dalintis nuoroda blush2.gif http://public.fotki....74sc1-copy.html
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 06 02, 16:57)
Ateinu su pirmu papuošalų blynu. user posted image
Atsakyti
VasareV, tikrai neprisvilusiu, nors ir pirmuoju smile.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šauniai darbuojates mergaitės clap_1.gif
Sunku net išskirt kažkokį darbelį g.gif ...Sobeskos dėžutė netiketa (kitokia nei paprastai), Whatever peledžiukai - apstulbau (labai, labai skoninga),
VasareV padėklas ir papuošalai wub.gif AnAngel komplektukas irgi patiko, tik man gal kiek keistoka, kad meškučiai besiruošiančiai ištekėt merginai ax.gif
Sielonėšės dėžutė irgi superinė. Gaskes dėžutei irgi komplimentai 4u.gif
Papildyta:
o čia maža dovanėlė mažam berniukui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 03 birželio 2012 - 09:56