Vetute, M.AM.A. - DĖKUI
Vetute - cia jau tavo firminis braizas
PAKRANČIŲ IŠDAIGOS
Ice resin
Kaip tiesiai iš jūros
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 09 16, 19:01)
Labai gražiai atrodo
Sveiki, ir aš gaminu įvairius papuošalus, žgutus neriu, bet viską tik sau ir visų technikų po truputį. Noriu užklaust merginų kurios gaminą iš biserio, čekiško biserio. Nupirkau auksinės spalvos čekišką "Preciosa" biserį. Kol aš suvertus karoliukus pradžioj kankinau ir visaip bandžiau nerti, vakare žiūriu, kad biseris auksinis nubluko, tapo permatomas sidabrinis Čiūdai. Sakykiit čia jie iš tiesų taip nusitrina ar čia man pakliuvo koks brokuotas maišelis?
aš dabar neriu iš čekiško auksinio. Nors techniškai tai geltonas skaidrus su sidabro folijos viduriuku. Viskas ok. ir jokių nusitrinančių man kol kas nepasitaikė
QUOTE(Edora @ 2013 09 19, 13:28)
aš dabar neriu iš čekiško auksinio. Nors techniškai tai geltonas skaidrus su sidabro folijos viduriuku. Viskas ok. ir jokių nusitrinančių man kol kas nepasitaikė
O karoliukai kokiu pavadinimu, gal tie Preciosa negeri, nors kitos spalvos man nenusitrynė?
va žiūrėkit kur prie piršto sidabrinė, o kitos auksinės, realiai truputį kitaip atrodo
Laba diena ,
Ateinu ir as pasirodyti su savo komplektu - veriniu ir auskarais. Visgi verinys cia manau groja pirmu smuiku.
Ateinu ir as pasirodyti su savo komplektu - veriniu ir auskarais. Visgi verinys cia manau groja pirmu smuiku.
Labai gražu, hobite
O čia mano
O čia mano
Kriskol, čia tie patys, preciosa. Mačiau, kad tokių atsirado pirkti, bet dar dar nepirkau. turbūt ir nebepirksiu
QUOTE(Edora @ 2013 09 20, 15:37)
Kriskol, čia tie patys, preciosa. Mačiau, kad tokių atsirado pirkti, bet dar dar nepirkau. turbūt ir nebepirksiu
Nu taip, pati nesupratau kas čia buvo ir dar nupirkau 2 pokelius Aiškiai foto matosi kad kita spalva.
O visus iš kurių gaminau žgutus buvo preciosa, o šį kart kas nutiko nežinau.