O kas ta Angel? ka as cia praleidau?
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:37)
velniukas mane sugunde ir pasidariau testa,ir ka.....o gi nieko.... vienas bruksnelis,o jau 8 dpi...
Ot nervini. Dar kraujuka butum nuleidus, tai tikrai butu parode, o tas testas - pati zinai, akiu migla. Toliau tikim!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:38)
Cia mano feja Aangelas
O dar kai ispazinti atliksiu, busiu visai sventoji
aciu mergaites, bandysiu skambint kiek veliau gydytojai.
pasidariau snd ir progesterono tyrima, atsakymas bus tik rytoj. naudoju Crinone vakarais, ir magni diasporale jau 3 dienas geriu.po viena pokeli. pilvas jau aprimo, gal gi viskas bus gerai. poryt pasikartosiu HCG, ar vistik ryt pasidaryt?
pasidariau snd ir progesterono tyrima, atsakymas bus tik rytoj. naudoju Crinone vakarais, ir magni diasporale jau 3 dienas geriu.po viena pokeli. pilvas jau aprimo, gal gi viskas bus gerai. poryt pasikartosiu HCG, ar vistik ryt pasidaryt?
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 15:29)
Okey Vis tiek, tikimybe i Mrs. O jau is Mrs i Ms nezinau ar galima anglu kalboj transformacija
O vat ir gali, ji jau buvo Mrs o dabar jau vel Miss
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:36)
nu cia buvo kazkuriam skyrelyje pasakojimas, kad LV daro visus IVF'us is donoro spermos, o musu vyru sperma kazkur pradangina, ir dar vagia musu folius ir kiausialastes. tai as pasidariau isvada, kad dar ir prievartauja... tai zodziu, varysiu, tegul bent karta ir man suteikia ta malonuma, atai tik kitoms vis tas paprievartavimas tenka, o as ka? blogesne? nu gal ne savo meiles skonio, bet visatiek simpatiska moteriske
Tai skaiciau as ta jusu trilerini pokalbi, labai sudomino
velniukas mane sugunde ir pasidariau testa,ir ka.....o gi nieko.... vienas bruksnelis,o jau 8 dpi...
Nu eik tu sau, as kazkada 10dpi dariausi tai ir SM'e ir nuo vyro gavau velniu. Ir kam tuos nervus gadintis kai tokie faini pozymiai. Atsisakau kol kas tiketi nors tu ka
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:38)
Cia mano sese Terze taip vadina, o kodel tai ne nezinau
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 14:42)
Ot nervini. Dar kraujuka butum nuleidus, tai tikrai butu parode, o tas testas - pati zinai, akiu migla. Toliau tikim!!!!!
Papildyta:
Cia mano feja Aangelas
Papildyta:
Cia mano feja Aangelas
o ka daryt kai jau nerimas ziauriai valdo
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 14:45)
dar po tiek nesekmiu tai is vis...
Papildyta:
CITUK- bet pas mane tai blastutes ir treciadieni jau krauja turiu duot,tai net ir nezinau....
Ne JAU 8dpi, o TIK 8dpi taip kad laukiam graziu skaiciuku
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 15:44)
O vat ir gali, ji jau buvo Mrs o dabar jau vel Miss
Nu eik tu sau, as kazkada 10dpi dariausi tai ir SM'e ir nuo vyro gavau velniu. Ir kam tuos nervus gadintis kai tokie faini pozymiai. Atsisakau kol kas tiketi nors tu ka
Mano sese: Miss-Mrs-Miss-Mrs Tikiuosi sita grandinele ir nutruks ties cia ilgam
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:50)
Papildyta:
Papildyta:
CITUK- bet pas mane tai blastutes ir treciadieni jau krauja turiu duot,tai net ir nezinau....
Papildyta:
Papildyta:
Klausyk, esi gi nerealiai kantri!! I foruma beveik visa laika nelindai
Siaip jei jau stoga rauna, ryt daryk kraujuka - 9DPI, merginos, ka patartumet??ypac, jei blastukes...
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:50)
as labai labai suprantu tave, nes ir pati spirgeciau, bet nugi tokie grazus tie tavo pozymiai, nu man labai nesinori tiketi, kad nepavyko O koki testa gadinai? pasiskaityk instrukcija arba pagoogling nuo kiek vnt HCG tie testai parodo?? Gal tiesiog per mazas dar tavo skaiciukas
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 15:54)
Mano sese: Miss-Mrs-Miss-Mrs Tikiuosi sita grandinele ir nutruks ties cia ilgam
Oho taviske pazengus kaip reikiant
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 14:58)
as labai labai suprantu tave, nes ir pati spirgeciau, bet nugi tokie grazus tie tavo pozymiai, nu man labai nesinori tiketi, kad nepavyko O koki testa gadinai? pasiskaityk instrukcija arba pagoogling nuo kiek vnt HCG tie testai parodo?? Gal tiesiog per mazas dar tavo skaiciukas
neraso ant to testo nieko,nera instrukcijos..
kazko pilva visa diena maudena,tai suduria,tai pamaudzia,net nezinau kas cia dabar,gal vaistai kristi nori ar ka...
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:05)
neraso ant to testo nieko,nera instrukcijos..
kazko pilva visa diena maudena,tai suduria,tai pamaudzia,net nezinau kas cia dabar,gal vaistai kristi nori ar ka...
Maziau nervu, testa darei ne su rytiniu?
Islaukei minimum 3 valandas po paskutinio ejimo i tualeta?
Jei jau spirgi, tai nuspirk puodeli ir ji pasidaryk su rytiniu
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 15:10)
Maziau nervu, testa darei ne su rytiniu?
ne su rytiniu ir nebuvo triju valndu po paskutinio ejimo i tualeta,bet jau ir nepirksiu kito ,nes treciadieni darausi hcg ,aciu labai
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:13)
ne su rytiniu ir nebuvo triju valndu po paskutinio ejimo i tualeta,bet jau ir nepirksiu kito ,nes treciadieni darausi hcg ,aciu labai
Tuomet ramiai lauk HCG