Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

O kas ta Angel? blink.gif ka as cia praleidau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:37)
velniukas mane sugunde ir pasidariau testa,ir ka.....o gi nieko.... blink.gif  blink.gif vienas bruksnelis,o jau 8 dpi...

Ot nervini. Dar kraujuka butum nuleidus, tai tikrai butu parode, o tas testas - pati zinai, akiu migla. Toliau tikim!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:38)
O kas ta Angel?  blink.gif ka as cia praleidau?  4u.gif

Cia mano feja wub.gif Aangelas wub.gif
O dar kai ispazinti atliksiu, busiu visai sventoji biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites, bandysiu skambint kiek veliau gydytojai.

pasidariau snd ir progesterono tyrima, atsakymas bus tik rytoj. naudoju Crinone vakarais, ir magni diasporale jau 3 dienas geriu.po viena pokeli. pilvas jau aprimo, gal gi viskas bus gerai. poryt pasikartosiu HCG, ar vistik ryt pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 15:29)
Okey wink.gif Vis tiek, tikimybe i Mrs.  flirt.gif  biggrin.gif  O jau is Mrs i Ms nezinau ar galima anglu kalboj transformacija smile.gif

O vat ir gali, ji jau buvo Mrs o dabar jau vel Miss smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:36)
nu cia buvo kazkuriam skyrelyje pasakojimas, kad LV daro visus IVF'us is donoro spermos, o musu vyru sperma kazkur pradangina, ir dar vagia musu folius ir kiausialastes. tai as pasidariau isvada, kad dar ir prievartauja...  lotuliukas.gif tai zodziu, varysiu, tegul bent karta ir man suteikia ta malonuma, atai tik kitoms vis tas paprievartavimas tenka, o as ka? blogesne? nu gal ne savo meiles skonio, bet visatiek simpatiska moteriske  lotuliukas.gif

Tai skaiciau as ta jusu trilerini pokalbi, labai sudomino thumbup.gif

velniukas mane sugunde ir pasidariau testa,ir ka.....o gi nieko.... blink.gif  blink.gif vienas bruksnelis,o jau 8 dpi...

Nu eik tu sau, as kazkada 10dpi dariausi tai ir SM'e ir nuo vyro gavau velniu. Ir kam tuos nervus gadintis kai tokie faini pozymiai. Atsisakau kol kas tiketi nors tu ka doh.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 02, 15:38)
O kas ta Angel?  blink.gif ka as cia praleidau?  4u.gif

Cia mano sese Terze taip vadina, o kodel tai ne nezinau tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 14:42)
Ot nervini. Dar kraujuka butum nuleidus, tai tikrai butu parode, o tas testas - pati zinai, akiu migla. Toliau tikim!!!!!
Papildyta:
Cia mano feja  wub.gif  Aangelas  wub.gif 
O dar kai ispazinti atliksiu, busiu visai sventoji  biggrin.gif

o ka daryt kai jau nerimas ziauriai valdo blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 14:45)
o ka daryt kai jau nerimas ziauriai valdo  blink.gif  blink.gif

dar po tiek nesekmiu tai is vis...
Papildyta:
CITUK- bet pas mane tai blastutes ir treciadieni jau krauja turiu duot,tai net ir nezinau.... g.gif
Atsakyti

Ne JAU 8dpi, o TIK 8dpi 4u.gif taip kad laukiam graziu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 15:44)
O vat ir gali, ji jau buvo Mrs o dabar jau vel Miss smile.gif
Tai skaiciau as ta jusu trilerini pokalbi, labai sudomino  thumbup.gif
Nu eik tu sau, as kazkada 10dpi dariausi tai ir SM'e ir nuo vyro gavau velniu. Ir kam tuos nervus gadintis kai tokie faini pozymiai. Atsisakau kol kas tiketi nors tu ka  doh.gif
Cia mano sese Terze taip vadina, o kodel tai ne nezinau  tongue.gif  ax.gif

Mano sese: Miss-Mrs-Miss-Mrs Tikiuosi sita grandinele ir nutruks ties cia ilgam wink.gif

Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:50)
o ka daryt kai jau nerimas ziauriai valdo  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
dar po tiek nesekmiu tai is vis...
Papildyta:
CITUK-  bet  pas mane tai blastutes ir treciadieni jau krauja turiu duot,tai net ir nezinau.... g.gif

Klausyk, esi gi nerealiai kantri!! I foruma beveik visa laika nelindai thumbup.gif
Siaip jei jau stoga rauna, ryt daryk kraujuka - 9DPI, merginos, ka patartumet??ypac, jei blastukes...
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:50)
CITUK-  bet  pas mane tai blastutes ir treciadieni jau krauja turiu duot,tai net ir nezinau.... g.gif

as labai labai suprantu tave, nes ir pati spirgeciau, bet nugi tokie grazus tie tavo pozymiai, nu man labai nesinori tiketi, kad nepavyko unsure.gif O koki testa gadinai? pasiskaityk instrukcija arba pagoogling nuo kiek vnt HCG tie testai parodo?? Gal tiesiog per mazas dar tavo skaiciukas wub.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 15:54)
Mano sese: Miss-Mrs-Miss-Mrs Tikiuosi sita grandinele ir nutruks ties cia ilgam wink.gif

Oho taviske pazengus kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 14:58)
as labai labai suprantu tave, nes ir pati spirgeciau, bet nugi tokie grazus tie tavo pozymiai, nu man labai nesinori tiketi, kad nepavyko  unsure.gif O koki testa gadinai? pasiskaityk instrukcija arba pagoogling nuo kiek vnt HCG tie testai parodo?? Gal tiesiog per mazas dar tavo skaiciukas  wub.gif
Oho taviske pazengus kaip reikiant  lotuliukas.gif

neraso ant to testo nieko,nera instrukcijos..
kazko pilva visa diena maudena,tai suduria,tai pamaudzia,net nezinau kas cia dabar,gal vaistai kristi nori ar ka... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:05)
neraso ant to testo nieko,nera instrukcijos..
kazko pilva visa diena maudena,tai suduria,tai pamaudzia,net nezinau kas cia dabar,gal vaistai kristi nori ar ka... blink.gif

Maziau nervu, testa darei ne su rytiniu?
Islaukei minimum 3 valandas po paskutinio ejimo i tualeta?

Jei jau spirgi, tai nuspirk puodeli ir ji pasidaryk su rytiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 15:10)
Maziau nervu, testa darei ne su rytiniu?
Islaukei minimum 3 valandas po paskutinio ejimo i tualeta?

Jei jau spirgi, tai nuspirk puodeli ir ji pasidaryk su rytiniu  4u.gif

ne su rytiniu ir nebuvo triju valndu po paskutinio ejimo i tualeta,bet jau ir nepirksiu kito ,nes treciadieni darausi hcg ,aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 15:13)
ne su rytiniu ir nebuvo triju valndu po paskutinio ejimo i tualeta,bet jau ir nepirksiu kito ,nes treciadieni darausi hcg ,aciu labai  smile.gif

Tuomet ramiai lauk HCG 4u.gif
Atsakyti