QUOTE(Triumfante @ 2012 04 01, 23:18)
Man siandien truputi kazkoks jauduliukas jau uzejo. Bet paplaukiojau baseine, pareksalavau, gal praeis.
Labai normalu tas jauduliukas, bet jei ne stresinis, manau kad nepakenks svarbiais gyvenimo etapais
QUOTE(vasareuk @ 2012 04 01, 23:46)
Cituk ir Afrodite,jau ilgokai uzsibuvote siame skyrelyje,nes as jus dar prisimenu Tikiu,sitas kartas bus jums paskutinis,kiek galima .Kuo didziausios sekmes mergaites
As ir tave prisimenu Sveikinu su stebukliuku ir linkiu kad tik trumpam kokiam menesiukui cia sugriztum
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 08:31)
*Man asmeniskai pats baisiausias dalykas su tuo Menopur: nulauzti to buteliuko virsune Paskui su svirkstu supili i miltelius skysti, tada istirpsta per akimirka ir atgal sutrauki ir i pilvuka
Skaitau atrodo paprasta, bet va kai ateis laikas tai jauciu rankos drebes. As tik save raminu, kad jei jau Warwariukas restorane tulike susileido tai ir as kazkaip susidorosiu
Beiliuk - aciu, myliu Geguzes menesi, tai gal laimingas jis bus man, nors testas tai jau nusikels i Birzeli Nu nezinau kodel man net abejoniu nekyla kad tu pastosi ir visiems 9 menesiams si karta
Sidabriukas15 - neimanoma atsiriboti nuo musu Nu ka kumsciu tai jau daug turi suspaustu
Pepe/Ilgakojine - tavo pozymiai labai jau faini O 6dpi tikrai per anksti testukus gadinti