Labukas,
sergu toliau..juodai.. nebesiplėsiu, atsibosiu jau čia jums
QUOTE(Citas @ 2012 04 12, 16:00)
Nu va apziuros rezultatai tikrai pasakys kas kur ir kaip. Juk turi buti priezastis kas taip nusodino tavo sveikata ir imuniteta
Jei jau tiek visko vartoji, tai gal kaip tik pabandyk ka nors ne tokio gero
pavyzdziui ikalk raudono vyno taure, dvi, jei patiks tris, jis juk labai krauja gerina ir pan
na tikėkimės, nors ta apžiūra ne pirma, nieko tokio nerasdavo..O vyno vakar įkaliau, labai galvą skaudėt pradėjo
Neturiu "legalios" priežasties gerti vyną dėl kraujo, pas mane aukštas hemoglobinas, galiu paskutines jėgas atiduot, bet jis vis tiek bus aukštas, paveldima, mano mamos irgi per aukštas, negerai dėl cholesterolio, sakė. Be to, geriu tą..jetus, sunkus pavadinimas..resveratrol, berods, tai atseit atstoja 60 vyno taurių, bet malonumo tai gerokai mažiau:D
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 12, 16:57)
Papildyta:
kitty kitty - sveikit greiciau
ačiū
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 12, 16:58)
mergaitės matėt? :
http://beta.lt/vilni...aign=Infoblokas rugsejis - gal kuriai pravers pasidaryti pigiau skydliaukės tyrimą...
kaip tik reikėtų, bet kad būtų Kaune..
QUOTE(Magreco @ 2012 04 12, 20:55)
Kaip supratau, nei vienas negli ovuliuoti iki to, nes viska sugadins.
o tau neleido antagonistų,kad neovuliuotų? man leis, sakė, kad sustabdytų natūralų LH kilimą ir ovuliaciją ir ovuliuotų tiksliai kada reikia, turbūt ir tau taip darė? TAda turbūt ovitrelis turėtų teisingai suveikti, nors per IUI man nebūdavo tiksliai 36 val, būdavo ir anksčiau, ir vėliau ovuliacija, bet per IUI tai nėra taip svarbu, gal jeigu leidžia tuos antagonistus, tada būna tiksliai 36 val
Jeigu gydytoja suplanavo tau, nu tai gal nerizikuos taip
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 12, 21:51)
ačiū
Visoms geros dienelės