Noriu gerų naujienų..kas čia darosi..Braške...

Liūdnos temos, suprantamos, pagrįstos...ir pačios žinom, kad nieko iš to gero, bet neišeina dirbtinai žvingauti, jeigu nejuokinga..na, bet.. gyvenimas kaip zebras, po juodos juostos - balta, tiesa (na, ašku, dar
šikna būna, bet paskui vis tiek ateina balta juosta)

Linkiu visoms, oplia, visos choru, į baltąją
Aš buvau pas daktarę, išsireikalavau techninės apžiūros:) Kraujas, siuntimas pas endokrinologą, vidaus organų echoskopija, fermentai..aišku, visur reikės mokėti, nes kitaip eilės, o man skubu..ačiū visoms už balionus, mergytės, kiek aš visko geriu, kad jūs žinotumėt..(na, ne viską iš karto, bet nuo rudens), viską, kas, atrodo, galėtų padėti, kiek pinigų sukišta, tai atrodo, tik blogiau, nebežinau. Sveikai gyvenu, sveiką maistą valgau, va atsisakiau kavos, beveik visai alkoholio, stengiuosi valgyti daugiau baltymų, daržovių, sportuoju (tikrai nepersitempiu, pagal galimybes).. o kai išvardijau gydytojai, kas ir kaip (ir gal tik pusę pasakiau

), pačiai nekaip nuskambėjo, ji irgi sako:prie jūsų išvaizdos niekaio nesiderina.. na, žiūrėsim. dabar tai esu kažkokia pusiau sąmoninga, matyt, juodas virusas. Gyd sako, tie antibai galėjo irgi labai nusilpninti, o vaikučiai iš darželio labai piktų virusų prineša.. Mažutei blogai, vėl 39, tuoj vešiu pas gydytoją.. lazaretas..
O stimuliuotis turėčiau pradėti gegužės vidury maždaug. Laukia dar vienas mėnuo su KT po šitos "paskutinės vilties", cha cha, natūralaus ciklo po visų vyro papildų,kur "dar pabandysim". Yes, pabandėm, kur gi ne. Dabar man belieka daryti viską, kad gegužę bandymas būtų ne toks, kažkaip sutvarkyt tą sveikatą.