Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 12, 11:21)
Šįryt pasibudau ir pasijutau tokia tuščia...kažkaip visai neteigiamos emocijos vaikučiams įsitvirtinant..tiesa pasakius nieko nejaučiu, o turėtų jaustis???

Citas, labai gražūs ir realūs norai šuniuko ar kačiuko, bet neskubėk, pagalvok, kai greitai tapsi  nestuke.gif ar užteks noro ir laiko pūkuotam padarėliui...lai viltis  nestuke.gif  dar neapleidžia  thumbup.gif  džiaukis draugių mažyliais, patikėk labai smagu  wub.gif

Ne tuscia, neissigalvok, po tokios ilgos pertraukos tirkai mums geras zinias pranesi thumbup.gif Nera jokiu taisykliu del pozymiu. galima nieko nejausti ir sekmingai buti labai nestuke.gif

Nu vilties tai niekada neprarasiu, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 22:19)
Tai visiskai skirtingos proceduros ir pries si IVF as issiprasiau Hystero. LP ziuri kiausides ir kiausintakius, o Hystero ziuri gimdos vidu, polipus, gleivines stori ir jos sandara (gleivines biopsija vadinasi) ir dar tuo paciu galima prasyt "pagramdyt" gleivine, man daktaras sake kad tai labai gerai apie 2-3 men pries IVF nes nuima visus senus gal kiek surandejusius darinius ir tada auga sviezia gleivine smile.gif Man padare, zinau kad ir Atiloja issiprase pagramdyma padaryti  biggrin.gif

Tiesa, man kai II LP buvo tai mioma gimdoje ispjove. Tai ir manau, kad turejo matyti. Reiks is naujo zurnalo israsus pasiskaityti, lyg ir buvo aprasyta ka jie ten rado ir kokios isvados.Pasiklausiu as ceku nuomones irgi. Ka jie masto g.gif
O tas pagramdymas gimdos lb. jau skaudziai skamba wub.gif verysad.gif Kaip nebesinori skaudziu proceduru. blush2.gif ax.gif Bet aisku, jei padeda...nera cia ko verkslenti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 11, 22:41)
Labukas
Mažutė jau 5 dienas su 39, tris naktis abi be miego, žodžiu.. nė vienais metais taip nesirgau kaip šiemet.

Sveikit abi 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=Kiauliukas-Angeliukas,2012 04 11, 23:21]
Sveikos Mergytės, 4u.gif

Lisk Kiauliuk-angeliuk is forumo biggrin.gif nesimurkdyk po kol kas neigiamose emocijose cia:) Juk turi ka saugoti. Arba lek pas nesciukes i foruma, ten turetu buti linksmiau:)
Atsakyti
Sveikos Merginos,
As siandien irgi suzinojau savo pirmo nepavykusio IVF rezultata. Hcg maziau 1 sad.gif. Liko 6 snaigutes. Visos viltys i jas. Ivf atliktas LV pas dr. Vitols, buvo isodinti 3 dienu embrionukai labai geros kokybes, tokius pacius uzsalde. Sakykit gal ka rekomenduotumte pagerti pries snaigiukus, ar papildomai issitirti, nezinau net ka daryti. Problema yra su kiausintakiai + lengva policistoze,. Labai pergyvenu kad mano imunitetas stiprus, nepamenu kada sirgau net silpniausia sloga. Beje mano labai padidejes ATPO, L-tirohsinas nepadeda, kaip kilo taip ir tebekyla. Gydytoja sako nieko cia baisaus, svarbu kiti skydliaukes harmonai normose, bet ar tai tiesa nesuprantu.
Atsakyti
_Brashke_, labai gaila. verysad.gif Svarbiausia, kad dar turite nemazai snaiguciu, kazkuri/ios tikrai pasiliks nestuke.gif . 4u.gif

Kelios dienos jau galvoju, tai kurie geriau, 3 ar 5 dienu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 04 12, 02:43)
Sveikos Merginos,
As siandien irgi suzinojau savo pirmo nepavykusio IVF rezultata. Hcg maziau 1 sad.gif. Liko 6 snaigutes. Visos viltys i jas. Ivf atliktas LV pas dr. Vitols, buvo isodinti 3 dienu embrionukai labai geros kokybes, tokius pacius uzsalde.

Uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ne pacios linksmiausios naujienos 4u.gif Nezinau del tavo ligu, nebuvau susidurus. Reiktu gal pasiskaitinetis skydliaukes skyrelyje. Noretus pasakyti, kad viskas gerai ir, kad vienetai kam pavyksta is pirmo karto nestuke.gif . Tas paneles as vadinu tikrais laimes kudikiais thumbup.gif wub.gif
Bet aisku, norim visos tu geruju rezultatu is pat pirmo karto:) Laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 12, 14:35)
Tiesa, man kai II LP buvo tai mioma gimdoje ispjove. Tai ir manau, kad turejo matyti. Reiks is naujo zurnalo israsus pasiskaityti, lyg ir buvo aprasyta ka jie ten rado ir kokios isvados.Pasiklausiu as ceku nuomones irgi. Ka jie masto g.gif
O tas pagramdymas gimdos lb. jau skaudziai skamba wub.gif  verysad.gif Kaip nebesinori skaudziu proceduru.  blush2.gif

Visiskai neskauda, nes dare su narkoze ir jau po menesio gali daryti IVF. Bet jei gimdoj mioma iseme tai turejo daryti hystero kartu LP tau g.gif

QUOTE(_Brashke_ @ 2012 04 12, 14:43)
Sveikos Merginos,
As siandien irgi suzinojau savo pirmo nepavykusio IVF rezultata. Hcg maziau 1 sad.gif. Liko 6 snaigutes. Visos viltys i jas. Ivf atliktas LV pas dr. Vitols, buvo isodinti 3 dienu embrionukai labai geros kokybes, tokius pacius uzsalde. Sakykit gal ka rekomenduotumte pagerti pries snaigiukus, ar papildomai issitirti, nezinau net ka daryti. Problema yra su kiausintakiai + lengva policistoze,. Labai pergyvenu kad mano imunitetas stiprus, nepamenu kada sirgau net silpniausia sloga.  Beje mano labai padidejes ATPO, L-tirohsinas nepadeda, kaip kilo taip ir tebekyla. Gydytoja sako nieko cia baisaus, svarbu kiti skydliaukes harmonai normose, bet ar tai tiesa nesuprantu.

Kaip gaila verysad.gif Nu kosmaras, kas cia per laikas verysad.gif Juk nuo kovo pabaigos turejom pereiti i Baltojo menulio laimeti, laime ir sekme verysad.gif

Bet tu man toks vaizdas kad mano bukle aprasei blush2.gif Tas pacias bedas isvardinai.
Kokios butent problemos su kiausintakiais??
Policistoze - nelabai turi itakos IVF-ui
Kas tas ATPO? O koks tavo TSH? ar jie susije? nes as gerius Levathyroxina kad numusti TSH, tai turi buti susije g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 23:03)
Ach  verysad.gif Nu bet kiba kas nuziurejo musu skyreli, jau neatsimenu kada sukaliojom is dziaugsmo del graziu HCG skaiciuku, nu turi pasipilt tos geros zinios  cool.gif

Cituli, pagal kazkada Warwaros pasiulyta tikimybiu teorijos modeli, tai dabar jau tuoj tuoj, turetu prasideti kita banga - teigiamu testu mirksiukas.gif O i ta banga taikosi visai jau nemaza man rupinciu tetuliu sutve hihihi.gif Pernai birzelio menesio kompanija prisikarksejom stebuklinga birzeli, taigi damos noriu ri jus paskatinti daugiau optimizmo, ruosiames dideliam nestukiu antpludziui, bo man jau atsibodo su jumis cia sedet biggrin.gif Nu niekaip is cia neisienu nors nusauk doh.gif Va ir dabar.Vaikas miega, griuciau ir as nusnaust, bet ne.Reikia gi paciokint kas vyksta sitam skyreli tongue.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 12, 10:07)
Suprantu, as vyro prasau suniuko ar kaciuko bent jau, labai norisi kazkuo rupintis  tongue.gif Sake pirmiausia vaikai po to keturkojai  blink.gif

Tu klausyk nekartok mano klaidu tongue.gif Man po pirmo nepavykusio IVF suo ar kate buvo per mazas issukis, taigi uzsinorejau sesko doh.gif Vyras vaziavo pirko, dabar gyvena vargsas katilinej, nes musu charakteriai nesuderinami biggrin.gif Gal susikaupiam ties butiniausiais darbais, paskui as taves paklausiu kokio gyvuliuko noretum biggrin.gif

Visos kitos mergiotes, as vis dar su jumis, kas mane pamena blush2.gif O ir nauju veidu matau.......Laikytes visos is vien ir ziurekit i viska aukstai iskeltom galvom ir pabandykit net nezinau kaip pasakyt......pabandykit ramiau, optimistiskiau, kartais net linkmiau i viska ziuret.Durnai cia atrodau su savo absurdiskais patarimais tokiais, bet pernai pavasaris-vasara cia skambejo nuo musu klykimu is juoko.Kartais vien del to daugiau pozityvo atsirasdavo reikiamu momentu.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 12, 14:59)
_Brashke_, labai gaila.  verysad.gif Svarbiausia, kad dar turite nemazai snaiguciu, kazkuri/ios tikrai pasiliks  nestuke.gif4u.gif
Kelios dienos jau galvoju, tai kurie geriau, 3 ar 5 dienu?  unsure.gif

Brashke console.gif laikykis, Mergyte, Taviškiai matyt svaigutėmis pavirtę dar laukia wub.gif

Triumfane, nigavari, kaip man šitas klausimas neduoda ramybės...man embriologė irgi siūlė laukti iki brastocitų, o aš nekantravau, norėjau mažylių greičiau į pilvelį (galvojau,už mamytės pilvelį nieko geriau nėra)...bus matyti kaip čia geriau 20d smile.gif

Kol kas 1:0 mano nenaudai...jei galima taip skaičiais Braskes situaciją palyginti su manąja.... doh.gif
Atsakyti
Noriu gerų naujienų..kas čia darosi..Braške...console.gif Liūdnos temos, suprantamos, pagrįstos...ir pačios žinom, kad nieko iš to gero, bet neišeina dirbtinai žvingauti, jeigu nejuokinga..na, bet.. gyvenimas kaip zebras, po juodos juostos - balta, tiesa (na, ašku, dar šikna būna, bet paskui vis tiek ateina balta juosta)smile.gif Linkiu visoms, oplia, visos choru, į baltąją cool.gif

Aš buvau pas daktarę, išsireikalavau techninės apžiūros:) Kraujas, siuntimas pas endokrinologą, vidaus organų echoskopija, fermentai..aišku, visur reikės mokėti, nes kitaip eilės, o man skubu..ačiū visoms už balionus, mergytės, kiek aš visko geriu, kad jūs žinotumėt..(na, ne viską iš karto, bet nuo rudens), viską, kas, atrodo, galėtų padėti, kiek pinigų sukišta, tai atrodo, tik blogiau, nebežinau. Sveikai gyvenu, sveiką maistą valgau, va atsisakiau kavos, beveik visai alkoholio, stengiuosi valgyti daugiau baltymų, daržovių, sportuoju (tikrai nepersitempiu, pagal galimybes).. o kai išvardijau gydytojai, kas ir kaip (ir gal tik pusę pasakiau doh.gif ), pačiai nekaip nuskambėjo, ji irgi sako:prie jūsų išvaizdos niekaio nesiderina.. na, žiūrėsim. dabar tai esu kažkokia pusiau sąmoninga, matyt, juodas virusas. Gyd sako, tie antibai galėjo irgi labai nusilpninti, o vaikučiai iš darželio labai piktų virusų prineša.. Mažutei blogai, vėl 39, tuoj vešiu pas gydytoją.. lazaretas..
O stimuliuotis turėčiau pradėti gegužės vidury maždaug. Laukia dar vienas mėnuo su KT po šitos "paskutinės vilties", cha cha, natūralaus ciklo po visų vyro papildų,kur "dar pabandysim". Yes, pabandėm, kur gi ne. Dabar man belieka daryti viską, kad gegužę bandymas būtų ne toks, kažkaip sutvarkyt tą sveikatą.

Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 12, 02:59)
_Kelios dienos jau galvoju, tai kurie geriau, 3 ar 5 dienu?  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jo...gaila, kad nera vienos konkrecios, istirtos nuomones siuo klausimu blush2.gif I
Atsakyti
[/quote]

Citai TSH pas mane apie 1,7 , kazkada buvo 2,36 . Kairysis kiausintakis visai nepraeinamas, desinysis abejotinai. Padaryta spalio menesi laparaskopija, kiausintakiai atverti. ATpo skaydliaukes harmonas (Antikūnų prieš skydliaukės peroksidazę (anti-TPO)). Nezinau ka daryti gal konsultacijai nuvaziuoti pas ta pacia bykova ? Snaigutes planuojame deti po siu bei dar kitu mmmm. mintys siandien padrikos visai. Noriu kazka padayti, butu pinigu lekciau pas ta Jurgi smile.gif, bet tokiu pinigu nera, tad sioms snaigutems pasitelksiu lengvesne artilerija smile.gif. Planuose numesti svori, gal ir testosteronas sumazes. Kiek konsultacija pas ta Bykova kainuoja? Ar vizito ilgai reikia laukti? Bet is kitos puses mano drauge labai stipraus imuniteto, bet du vaikiukus turi, pastojo be problemu. Nezinau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Brashke_: 12 balandžio 2012 - 14:58
QUOTE(Beta1 @ 2012 04 12, 15:12)
Kartais vien del to daugiau pozityvo atsirasdavo reikiamu momentu.

Ateini, pasisakai ir mane pastatai i vieta, bet visada as likus klausyti zmoniu su patirtim. vadinasi butybems su keturiom kojom kol kas NE schmoll.gif Palauksiu, kiek gi cia beliko blush2.gif As irgi prisimenu ta stebuklinga 2011 Birzeli smile.gif man HCG ir iseis birzelio pirmoj pusej, bet vis tiek kinkos drebes jau dabar zinau. as sakiau gal bandyt kaip iride nesirodyt cia, negadint nervu kitoms mergaitems su savo skiedaliojimais ir pozymio ieskojimai ir ateit atgal tik jei pasiseks, bet va kalbu ir pati zinau kad tai beveik neimanoma su mano charakteriu biggrin.gif
Aciu tau uz pozityva drauge thumbup.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 12, 15:32)
Aš buvau pas daktarę, išsireikalavau techninės apžiūros:)

Nu va apziuros rezultatai tikrai pasakys kas kur ir kaip. Juk turi buti priezastis kas taip nusodino tavo sveikata ir imuniteta g.gif Jei jau tiek visko vartoji, tai gal kaip tik pabandyk ka nors ne tokio gero blush2.gif pavyzdziui ikalk raudono vyno taure, dvi, jei patiks tris, jis juk labai krauja gerina ir pan tongue.gif
Atsakyti