[quote=Triumfante,2012 04 10, 11:04]Pepe, taip noretusi tavo ta liudesi nuvyti salin, taip noretusi, kad ryt prabudus prasidedu labai geras, laimingas tavo gyvenimo periodas, sito labai labai linkiu.
Zinok, esame salia
, o ir kaip sakai, niekas gyvenime nevyksta be priezasties, Dievas turi tau geriausia plana, tereikia sulaukti.
Sita ir sau nuolat kartoju, kai klumpu.
[/quote]
Nu merginos, ziuriu cia gyvenimas verda, net nebespeju sekti:) Musat visus reitingus
Tik truksta vyrusiuku pavasaris juk, turetu buti atvirksciai:)
Per naglai uzsinorejau, dvynukai , mergaite ir berniuka....reikia dziaugtis, kad nors vienas pasiliktu, sveikas ridikiukas....Gal reiks is naujo rusu parapsihologo knyga per nauja perkrimsti, Ismintingas Pasaulis. Ten yra apie pastoti nepavykstanciom moterim. Jo manymu, tai mes pacios, kazkuriuo metu uzsikodavom netureti vaiku, ir, kad nepastosim, kol tu minciu neisvalysim.Jis mano, kad viska turim kruopsciai isvalyti, o po to su teigiamom mintim darbuotis. Teks griebtis ir to, nes amerikietiskas pozityvus mastimas siuo atveju nedave man nei vieno teigiamo testo, kad ir neteisingo pozityvaus. Jauciu, kad jau 3,5 metu vien bandymu, neskaitant dar laukimo priejimo prie daktaru. Jauciu, kad tas laikas taip ir kaba ant bandymu pavyks ar nepavyks, sedziu darbe, kurio kontrakta pasirasiau del dekretiniu per po keliu dienu nepavykusio IVF, ir nekeiciu, nes vis atrodo, kad pries bandymus negrazu apgaudineti naujus darbdavius....negalejom planuoti ir vestuviu kokiu gal norejos...ir del pinigu, nes man svarbiausia buvo, geriau tureti dar vienam bandymui, nei geresnem vestuvem....Suplanavom per 2 menesius, uzlindom vyro sesei pries akis, kurie planavo savo svente 2 metus. Tuo metu laukiau eiles operacijai miomos. Neemem brangios povestuvines keliones, tik kelione po europa su masinyte, palapine ir musu keturkoja...vaiku darymas musu didziausia taupykle, i kuria pinigeliai krenta be jokio atsako po kol kas ( nu dar laukiu penktadienio) gal ir veltui taip kalbu. Musu kainos tikrai nemazos, jau virs 50 000 litu paaukota mokslui, nors aisku tokiu mometu negalima skaiciuoti. Jie atiduodami visi savo noru...negalima ant to uzsikabinti.
Tikrai gal per ta laika jau butume ivaikine, ar pasiime globon likimo nuskriausta vaika ir padeje jam, ar net jiem....nezinau kam ir kada buvau tokia ziauri, kad tokia kruva nesekmiu atgal. Nors studiju laikais jo, nevisi mano poelgiai buvo verti pagyrimo.
Pradedu tiketi, kad gal vyras netinka? aisku is daktaru niekas apie tai neuzsimine, gal man padetu ta partnerio ar donoro kraujo injekcija...pamirsau kaip jus tai vadinat.
Gal padetu embriono donoryste, kai viskas donoru....skaiciau, buvo tokiu variantu pas norveges, ir gan nevienas. Bet cia nelabai matau tiksla... kam tada visiskai kiti genai? Tiek daug minciu vienu metu iskilo.
Ir vyro gaila, su kita butu juk laimingesnis ta prasme, viskas paprasciau... Jo spermukai buvo apvaisine buvusia drauge pries daug daug metu. Tik aisku, drauge nusprende eiti kitu keliu, ne auginimo...Ir gaila, dabar butume tureje bent jo vaikiuka
Nezinau viskas pakibe ant to....as ryskiai turiu kazka keisti....Pradeti ziureti saves, musu....gal tada ir pasikeis daug kas kita linkme.
TriumfantePapildyta:
Mano vyrui nuo antibu pilva susuko, galva irgi.
[/quote]
Negrazu juoktis is kitu bedu.... bet turiu pripazinti, kad tas jusu ivikis man buvo kaip mazytis saules spindulelis apsiniaukiusiame danguje. Sorry uz mano netaktiskuma.
jei pamenu teisingai, rekomenduojama biola geriamas hjogurta, ar koks kitas, su gerosiomis bakterijomis.
Papildyta:
taskeli [COLOR=red][
taskelis 1. 10-14dpi
Embrion sakydavo, kad 5 dienas nedraugauti, Zlin pasake, kad 14, bet aisku, pareidavo ir ilgiau kol testai budavo baigti.
Citas[COLOR=red][COLOR=blue]
Gavau savo TSH rezultatus po padidintos Levothyroxine doziu - 1.71
Gorgis sake puiku, tik ir toliau gerti tas pacias dozes. dabar drebesiu kol gausiu LAD persitestavimo rezultatus, siandien davem su vyru krauja, tai bus uz kokios savaites gal. Tikiuosi LIT-ai padare savo darba.
[/quote]
Tebuna rozem klotas kelias iki
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 10, 20:38)
sveikos
bet ne veltui sakoma, kad geriau kokybe negu kiekybe
todel prasom greitai grusti nervus i koncervus
Tikiu, kad ne viena noretu pabuti tavo vietoje.
kadangi pavydeti negalima, tai as pasisavinu nemaza dali tu vyrusiuku kur ant kompo monitoriaus pupso:)
Gero jum augimo