Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 11, 01:02)
o kas tas ICSI? g.gif kazkaip nesidomejau ir nezinau kas tai?mes buvom dvejose vietose ir visur siule IVF,

pabandyk pasiskaitineti cia, gal susidarysi kokia nuomone.
http://www.supermama...howtopic=112545

matai, as tik bandau viska:) bet dabar jauciuosiu kaip daug ka pervertinus, sudievinus ir su snipstu rankoje unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 10, 23:41)
man Gorgis sake, kad zarazom galima labai lengvai uzsikresti viesuose baseinuose pvz  blush2.gif

Butu kas kitas pasakes, nebuciau patikejusi blink.gif O dabar..... As taip megstu baseinus, vandeni....... Niu, teks susilaikyti kaip ir nuo jau daug ko gyvenime lotuliukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 11, 10:50)

Perverciau visa googla, dabar liepiau gerti juoda arbata ir siaip daug gerti, jogurta valgyti, bet per pietus vel reikes tablete gerti, tai jeigu vel prasides, nu vargselis pames visus priaugtus kilus.  rolleyes.gif

O nuo ko tie antibiotikai, kaip vadinasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 11, 13:15)
pabandyk pasiskaitineti cia, gal susidarysi kokia nuomone.
http://www.supermama...howtopic=112545

matai, as tik bandau viska:) bet dabar jauciuosiu kaip daug ka pervertinus, sudievinus ir su snipstu rankoje unsure.gif  blush2.gif

Nesakyk dar taip, PEPE. Dar yra vilties, iki paskutines dienos, minutes, sekundes.... Labai noriu, kad tau pasisektu. Sitiek idejus pastangu, negali viskas nueiti veltui.....
Atsakyti
Terziuk, baseinai tikrai yra blogis, kad ir kaip ziauriai skamba, bet ten visokio velnio gali pasigauti.

Antibai profilaktiskai paskirti, kad apsaugoti turta nuo kenkeju.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 11, 13:56)
Butu kas kitas pasakes, nebuciau patikejusi  blink.gif  O dabar..... As taip megstu baseinus, vandeni....... Niu, teks susilaikyti kaip ir nuo jau daug ko gyvenime  lotuliukas.gif 

As net pamaniau kad jis ant bajerio skele, bet kad lyg nelabai juokavo. Tai ir as nutraukiau visus baseinus, del viso ko ax.gif

man vienas is giminiu uzmete, tipo ot jums gerai galit taupyt pinigelius, va as tai daug isleidziu vaiko poreikiams, o as sau ir galvoju, kad as tikrai daugiau isleidau dar negimusiam vaikui nei tu savajam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 14:26)
As net pamaniau kad jis ant bajerio skele, bet kad lyg nelabai juokavo. Tai ir as nutraukiau visus baseinus, del viso ko  ax.gif

man vienas is giminiu uzmete, tipo ot jums gerai galit taupyt pinigelius, va as tai daug isleidziu vaiko poreikiams, o as sau ir galvoju, kad as tikrai daugiau isleidau dar negimusiam vaikui nei tu savajam  doh.gif

Isleidom jau daug... sutinku... kazkada bandziau skaiciuoti, ka tu ten suskaiciuosi, desimtimis tukstanciu... bet jei skaiciuoti nervus, oho, kiek furu konservu prikrautume lotuliukas.gif

tokiais atvejais as jau nebesileidziu i diskusijas, nei cia kas supras, nei to reikia... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 11, 14:35)
Isleidom jau daug... sutinku... kazkada bandziau skaiciuoti, ka tu ten suskaiciuosi, desimtimis tukstanciu... bet jei skaiciuoti nervus, oho, kiek furu konservu prikrautume  lotuliukas.gif 

tokiais atvejais as jau nebesileidziu i diskusijas, nei cia kas supras, nei to reikia...  wub.gif

As irgi nieko nesakiau, bet manau kad musu vaikuciai mums kazkada bus dar didesne parama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 14:58)
As irgi nieko nesakiau, bet manau kad musu vaikuciai mums kazkada bus dar didesne parama  smile.gif

Kas tiesa, tas tiesa!!!!!!!!!!!!! Ir tarpusavio rysys skirsis manau nuo "standartinio".
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 10, 10:33)
Sveikos, panelės. Prisiduodu naujienas mirksiukas.gif
Dabar 9 CD. Auginu 9 folikulus. Vienoje pusėje apie 13 mm, kitoje 15-16 mm. Paskyrė nuo šiandien Gonal 150 + Cemetidina. Daugiau nieko neaiškino. Nei didelio optimizmo nerodė nei pesimizmo ar gerai ar blogai kas.
Punkcija šeštadienį/sekmadienį.
Man, paniškai bijančiai adatų, atlaikyti 3 dūriukus per dieną didelis iššūkis blush2.gif O punkcijos apskritai bijau unsure.gif Niekada nesu narkozės turėjusi, o dar kai prisiklausiau, kaip blogai po to ir t.t. ta nežinia mane užmuša, jau sapnuoti košmarus pradedu. Žinau, kad blogai, bet... doh.gif
Kokios Jūs drąsios visos, net nesmagiai jaučiuosi, kad tokia bailė verysad.gif

9 foliai gerai:) lai auga ir dideja. Duriu, manau ir as, kad nereikia bijoti:) Punkcija manau niekis pries gimdyma:) ax.gif Jau tik ko moterys neistveria biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Magreco @ 2012 04 10, 10:49)
console.gif  Kaip liūdna skaityti tokias žinutes... Kiek daug naktų mano taip pražliumta sėdint ant palangės, slepiant nuo vyro ašaras ir glostant savo keturkojį... Bet žinok, iki dabar netikiu, kad viskas baigiasi tik blogai, nes mums nelabai ką žadėjo, bet va - turime dukrytę. Daktarė ne kartą sakė, kad stebuklas buvo, jog pavyko. O va, antro kažkaip nepavyksta prisikviesti... bet tikiu, kad ateis, juk mato kaip stengiamės. Sėdi leliuzai ant debesėlio ir laukia, kad pas mus kuo geresni ir gražesni atkeliautų mirksiukas.gif

Tiesa, galiu 100 proc pasakyti, kad pačios geriausios mamytės būna būtent iš tokių skyrelių, nes mes taip jų laukiame, kad esame daug kantresnės ir atlaidesnės. Ne kartą girdėjau skundžiantis drauges, kad va nemiega, neklauso ir t.t. O aš iki dabar joje matau didžiausią stebuklą wub.gif

Jo...liudna skaityti, liudna priimti....liudna buti tame kelyje....bet nevisi turi pasirinkima blush2.gif liudna, kad siuo atveju nelabau daug kas priklauso nuomjusu....nors ir atrodo, kad eiga klostosi gerai..... Duotu mum kas atsakymus i visus klausimus, ismoktume mintinai kaip eilerasti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Reikia tiketi stebuklais... mano didziausias stebuklas bus teigiamas rezultatas biggrin.gif , nes kitokiu nelabai galiu pasikliauti, kai truputi truksta detaliu vaisinimo masinyteje:) Bet ka padarysi, kad ir kokie trukdziai butu - gyvenimas eina i prieki....Dar keklios nesekmes ir sugalvosiu rasyti knyga biggrin.gif biggrin.gif turesiu 4 specialybe biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Triumfante,2012 04 10, 11:04]Pepe, taip noretusi tavo ta liudesi nuvyti salin, taip noretusi, kad ryt prabudus prasidedu labai geras, laimingas tavo gyvenimo periodas, sito labai labai linkiu.  wub.gif  4u.gif Zinok, esame salia  4u.gif , o ir kaip sakai, niekas gyvenime nevyksta be priezasties, Dievas turi tau geriausia plana, tereikia sulaukti.  4u.gif Sita ir sau nuolat kartoju, kai klumpu.  blush2.gif

[/quote]

Nu merginos, ziuriu cia gyvenimas verda, net nebespeju sekti:) Musat visus reitingus 4u.gif Tik truksta vyrusiuku pavasaris juk, turetu buti atvirksciai:)
Per naglai uzsinorejau, dvynukai , mergaite ir berniuka....reikia dziaugtis, kad nors vienas pasiliktu, sveikas ridikiukas....Gal reiks is naujo rusu parapsihologo knyga per nauja perkrimsti, Ismintingas Pasaulis. Ten yra apie pastoti nepavykstanciom moterim. Jo manymu, tai mes pacios, kazkuriuo metu uzsikodavom netureti vaiku, ir, kad nepastosim, kol tu minciu neisvalysim.Jis mano, kad viska turim kruopsciai isvalyti, o po to su teigiamom mintim darbuotis. Teks griebtis ir to, nes amerikietiskas pozityvus mastimas siuo atveju nedave man nei vieno teigiamo testo, kad ir neteisingo pozityvaus. Jauciu, kad jau 3,5 metu vien bandymu, neskaitant dar laukimo priejimo prie daktaru. Jauciu, kad tas laikas taip ir kaba ant bandymu pavyks ar nepavyks, sedziu darbe, kurio kontrakta pasirasiau del dekretiniu per po keliu dienu nepavykusio IVF, ir nekeiciu, nes vis atrodo, kad pries bandymus negrazu apgaudineti naujus darbdavius....negalejom planuoti ir vestuviu kokiu gal norejos...ir del pinigu, nes man svarbiausia buvo, geriau tureti dar vienam bandymui, nei geresnem vestuvem....Suplanavom per 2 menesius, uzlindom vyro sesei pries akis, kurie planavo savo svente 2 metus. Tuo metu laukiau eiles operacijai miomos. Neemem brangios povestuvines keliones, tik kelione po europa su masinyte, palapine ir musu keturkoja...vaiku darymas musu didziausia taupykle, i kuria pinigeliai krenta be jokio atsako po kol kas ( nu dar laukiu penktadienio) gal ir veltui taip kalbu. Musu kainos tikrai nemazos, jau virs 50 000 litu paaukota mokslui, nors aisku tokiu mometu negalima skaiciuoti. Jie atiduodami visi savo noru...negalima ant to uzsikabinti.
Tikrai gal per ta laika jau butume ivaikine, ar pasiime globon likimo nuskriausta vaika ir padeje jam, ar net jiem....nezinau kam ir kada buvau tokia ziauri, kad tokia kruva nesekmiu atgal. Nors studiju laikais jo, nevisi mano poelgiai buvo verti pagyrimo.
Pradedu tiketi, kad gal vyras netinka? aisku is daktaru niekas apie tai neuzsimine, gal man padetu ta partnerio ar donoro kraujo injekcija...pamirsau kaip jus tai vadinat.
Gal padetu embriono donoryste, kai viskas donoru....skaiciau, buvo tokiu variantu pas norveges, ir gan nevienas. Bet cia nelabai matau tiksla... kam tada visiskai kiti genai? Tiek daug minciu vienu metu iskilo.
Ir vyro gaila, su kita butu juk laimingesnis ta prasme, viskas paprasciau... Jo spermukai buvo apvaisine buvusia drauge pries daug daug metu. Tik aisku, drauge nusprende eiti kitu keliu, ne auginimo...Ir gaila, dabar butume tureje bent jo vaikiuka biggrin.gif
Nezinau viskas pakibe ant to....as ryskiai turiu kazka keisti....Pradeti ziureti saves, musu....gal tada ir pasikeis daug kas kita linkme.

TriumfantePapildyta:
Mano vyrui nuo antibu pilva susuko, galva irgi. doh.gif
[/quote]
Negrazu juoktis is kitu bedu.... bet turiu pripazinti, kad tas jusu ivikis man buvo kaip mazytis saules spindulelis apsiniaukiusiame danguje. Sorry uz mano netaktiskuma.
jei pamenu teisingai, rekomenduojama biola geriamas hjogurta, ar koks kitas, su gerosiomis bakterijomis.

Papildyta:
taskeli [COLOR=red][taskelis 1. 10-14dpi
Embrion sakydavo, kad 5 dienas nedraugauti, Zlin pasake, kad 14, bet aisku, pareidavo ir ilgiau kol testai budavo baigti. blush2.gif

Citas[COLOR=red][COLOR=blue]
Gavau savo TSH rezultatus po padidintos Levothyroxine doziu - 1.71 thumbup.gif Gorgis sake puiku, tik ir toliau gerti tas pacias dozes. dabar drebesiu kol gausiu LAD persitestavimo rezultatus, siandien davem su vyru krauja, tai bus uz kokios savaites gal. Tikiuosi LIT-ai padare savo darba.
[/quote]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tebuna rozem klotas kelias iki nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 10, 20:38)
sveikos
bet ne veltui sakoma, kad geriau kokybe negu kiekybe  mirksiukas.gif todel prasom greitai grusti nervus i koncervus mirksiukas.gif

Tikiu, kad ne viena noretu pabuti tavo vietoje. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kadangi pavydeti negalima, tai as pasisavinu nemaza dali tu vyrusiuku kur ant kompo monitoriaus pupso:) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gero jum augimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 11 balandžio 2012 - 15:13
Pepe, prie arbatos as mielai su tavimi pasedeciau ir paplepeciau, nes turim daug bendro, pradedu manyti, kad tik cia susirinkusios yra pacios fainiausios moterys zemeje, nu nekitaip. smile.gif Ir drasi tu labai, as va prisibijau, nors drasos su kiekviena diena vis daugiau, bet bijau, kad viena diena mano vaikus uzgaus kokia slyksti zmogaus prigimtis, kuriai labai rupes pasitycioti. unsure.gif Savo dar negimusius vaikus myliu uz viska pasaulyje. wub.gif O dabar dar ir susigraudinau. cray.gif Laikykis mieloji Pepe, laikykis, nes kito kelio nera, tiesiog turi laikytis. Ir tikek, iki paskutinio.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 02:26)
man vienas is giminiu uzmete, tipo ot jums gerai galit taupyt pinigelius, va as tai daug isleidziu vaiko poreikiams, o as sau ir galvoju, kad as tikrai daugiau isleidau dar negimusiam vaikui nei tu savajam  doh.gif

Cia tik genijai, kurie net nezino kas yra nevaisingumas gali taip sugalvoti. As ir pykstu kartais ant vyro brolio zmonos, kuri jauna greitai prisidirbo biggrin.gif OBS, pamirso tablete ir yra biggrin.gif
Man jos tas: Nu tau tai tkrai nekas tada, jei taip..... Kaip mane isiutina doh.gif schmoll.gif blush2.gif
Arba kai puole manes ieskoti, kad pranesti, jog vyro zmona pastojo ( jie irgi IVF,vyro spermukai silpni buvo, bet uzkibo per pirma karta su 2d. vienu embrionuku)
Nors ir dziugu buvo del ju (pastojusiu), bet reikejo man laiko biski pabuti su savimi,pakovoti su savo nusivylimu , kad mum ne taip lengvai einasi kaip kitiem. Pykau ant tos mazylio brolio zmoneles lb. lb. lb.... Kartais toks vaizdas, kad specialiai nori uzgauti.... biggrin.gif
bet gali buti, kad paprasciausia jauna ir be tokios patirties. Pykti ant zmogaus juk negalima del nezinojimo.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 11, 02:58)
As irgi nieko nesakiau, bet manau kad musu vaikuciai mums kazkada bus dar didesne parama  smile.gif

pritariu.... abejom....tik zmones, esantys toje pacioje valtyje gali suprasti vienas kita thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 11, 16:15)
Gal reiks is naujo rusu parapsihologo knyga per nauja perkrimsti, Ismintingas Pasaulis. Ten yra apie pastoti nepavykstanciom moterim. Jo manymu, tai mes pacios, kazkuriuo metu uzsikodavom netureti vaiku, ir, kad nepastosim, kol tu minciu neisvalysim.Jis mano, kad viska turim kruopsciai isvalyti, o po to su teigiamom mintim darbuotis.

"Kai Dievas nori suteikti mums dovaną, jis ją įvynioja į problemą. Kuo didesnė tavęs laukia dovana, tuo didesnė ir problema. Tačiau nuostabu yra tai, kad jei ieškosi dovanos, visuomet ją rasi. /Autorius nežinomas/
Nuostabus zodziai, tik nezinau kaip jais patiketi mums visoms.....
Atsakyti